Visszajelzés Rémséges éj - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 9.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 7.11.24.
  1. 1

25 szavazat
    15.7%
  2. 2

6 szavazat
    3.8%
  3. 3

8 szavazat
    5.0%
  4. 4

5 szavazat
    3.1%
  5. 5

7 szavazat
    4.4%
  6. 6

1 szavazat
    0.6%
  7. 7

6 szavazat
    3.8%
  8. 8

12 szavazat
    7.5%
  9. 9

10 szavazat
    6.3%
  10. 10

79 szavazat
    49.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Na végre, betettem 4 Boszorkányost, hogy meglesz a 10. Túlvilági. Erre Atomikust adott. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. interlala

interlala Fórumprofi

üdv
    Egy nagy kérdés a BABA JAGÁT HOL ÉS HOGYAN TUDJUK BESZEREZNI? BÁRHÓL KERESTEM ÉS A SZOMSZÉDAIM IS KÉRDEZTEK, SZÓVAL VÁROM VÁLASZOTOK, KÖSZI

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

4. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Szia!Egyátalán nem értem ezt a baba yagát.Hiába olvasom nem értem!

5. Othep

Szia.

Ennek a tenyésztős eventnek a nyereménye.
    Az utolsó, 10. feladatban, 160 narancssárga jelvény beadásával kapod meg. (A képen 10-es számmal jelölve a beadás helye).

A narancs jelvényekhez zombijuhokat, macskatündéreket, sötétlő szentjánosbogarakat kell tenyészteni, amilyen arányban szeretnéd.
    Persze az előző 9 beadást is meg kell tenni előtte.

Egy új, teliholdas ól, Baba Jaga kunyhója a pontos neve.
    A teliholdas területekre tudod kirakni, ezért az ott lévő Láda \ Barifej ikon alatt találod majd meg.

Ha még kérdésed van, kérlek gyere át valamelyik Segítségkérő topikba.

Luminary, -ágianyu33-, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  6. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Köszönöm szépen így már értem!Még a barifej ikon nincs de köszi a segítséget!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.10.24
    jófarmerlány és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Othep

Biztosan raktál már ki ólakat.
    Ugyanonnan kell majd kirakni a Baba Jaga kunyhóját, ha megszerzed, csak a teliholdas területről.

8. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Haladó

Amennyiben nem tudom megszerezni, mert nincs annyi szuper tápom, később meg tudom venni? Az előző tenyésztős gazdakörbe sajnos sokat felhasználtam - felesleges volt!!!! Nem tudom mi lesz velem, már mindent kikaptam (gazdakör + malom) Üdv.

9. bubu591

bubu591 Fórum-zöldfülű

A Baba Jaga kunyhója elnevezésű ólat csak itt a tenyésztésen keresztül lehet megszerezni, vagy később a Jack boltjában is megszerezhető lesz??? választ köszönöm.

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Jelen pillanatban nem tudjuk megmondani, hogy a jövőben megszerezhető lesz-e és - ha igen - mikor és milyen módon teszik elérhetővé Baba Jaga kunyhóját.
    Október 17-én 22:00 óráig elérhető az event. Próbáljatok körülnézni, hogy ládákból tudtok-e még szupertápot, illetve alap állatokat szerezni, ha az hiányzik.
    Egy kis segítség, hogy melyik ládákban találtok az eventhez szükséges kellékeket.:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/
    Az oldalon ctrl+f billentyűkombinációval tudtok keresni. A jobb felső részen megjelenik a kereső ablak. Beírva a szupertápot, vagy macskatündért stb, kiadja, hogy melyik ládák rejthetik.
    Holnap ismét lesz Baby boom és szupertáp vásár. itt van az akció ismertetője.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szupertáp-akció-baby-boom-farmpengős-tenyésztés-luxus-bájital-csomagok-vására.25508/

Ha nem sikerül, akkor se adjátok fel. Ólválogatás, vagy valamilyen akció keretében, talán lesz lehetőség megszerezni. Figyeljétek az ezzel kapcsolatos hivatalos értesítéseket.
    Sok sikert!

Swartsch, vihence, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  11. bubu591

bubu591 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a válaszodat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.10.24
    Luminary kedveli ezt.
  12. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Nem kellene egytápos bummnak lennie? :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

inanna11 kedveli ezt.
  13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Rémséges éj event véget ért, így a csevegő is bezárta kapuit.
    Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket!

Reméljük, elértétek a kitűzött célokat, eredményesen tenyésztettétek az állatokat és megszereztétek a Baba Jaga boszorkány kunyhóját!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

További eredményes gazdálkodást kívánunk Mindenkinek!
    A Farmerama csapata

Dolphin, Kuzdern, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.