Visszajelzés Röfi új háza - 2 a 3-ból event mechanikájával - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 26.6.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Méh eddig vicceltél máhh?:D:D
    Mindenesetre jó ma a kerék.o_O Azért még pörgettem olyan 15-öt az újnál is, és volt fürkész strucc , Vegacsúszda, szóval jól ad.;):p
    Azt nem is merem mondani csak halkan ;):), hogy a héten minden nap volt bónuszom az eventek befejezése után is, 100% termény is,ól fa .. ;)xDSzóval lassan gondolkodom a lottón is..;):pxD
    De Holdfénynek egy szót se mert nagyon fog sajnálni.;):p:D pedig ő is pörgetett azért 1 100%-ostxDxD

Utoljára szerkesztett: 27.6.19
  2. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Köszönöm Genka számolása alapján csinálom és sikerült elég sok bónuszt is pörgetnem.
    Ennek hatására jelenleg már itt tartok.
    Mindenkinek sok sikert kívánok az eventhez!

taga1, rencsike982, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ma csúszdás napom van...Galaxis-csúszda-Jeges csúszda...party pöribőlxD

furmint111, taga1, rencsike982 és 14 más kedveli ezt.
  4. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Kosarat az elején vettem a legkisebbet a szaporítás kihagyása érdekében.
    Jelenleg is így ültetek illetve éjszakára komfort talajba fogom tenni és reggel aratás előtt megeszek kettő darab Jack ajándéka bónuszt.

GA-BI-O-Farm, rencsike982, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

Gratulálok! A galaxis volt nálam is a cél.o_O De majd csak meglesz;):p Este megy a komfort, 53/ kocka kk-val.o_O Erősen számolok hogy jack már nem kell mert túltermelem;)xD

furmint111, Melan, spagetti24 és 3 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Hűűű de jól álltok! Gratulálok! Én csúnyán elcsúsztam, hála a melák kuttyomnak, aki méltóztatott belelógatni a farkát némi olajba, aztán még csóvált is néhányat>:(, így még a homloka is ... szóval soron kívűl le kellett nyíratni fél centisre az amúgy 12 centis, hullámos világosbarna bundáját:cry:. Ráadásul még paramara is, 1 teljes órán keresztül tartottam a 45 kilóját, mert ha fél, úgy csinál, mintha nem lenne csont a testében:mad:, szóval a bal karomat jelenleg nem tudom mozgatni:(...így harcolok az első körrel, minden igyekezetem ellenére még bónuszom se' lett, de megvan az első galaxis-izém, az is valami... majd holnap belehúzok. Remélem:music:. Csak röpivel állok jól, 1100 körüli már összerepkedett:D. Na csak így tovább, majd utólérlek titeket én is:D

Lizikertje, Anulu73, Atali és 26 más kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Ne haragudj, úgy nevetek, hogy folynak a könnyeim. Elképzelem, ahogy egy nyuszika tart egy 45 kilós kuttyot. 8)
    Sajnálom a helyzetet, de olyan jó, hogy mindezt ilyen humorral vagy képes elmesélni. Lehet, hogy az eventtel nem állsz úgy, mint mások, de valakinek szereztél egy kacagós estét. A mai jó pontot beírhatod magadnak.:inlove:

8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Most arattam a tegnap ültetetteket ./Hortenzia és sisakbab volt a földeken, 6 raktárház, kb 20 ritka fa és 25 hiúzól ./
    Összesen 954 db felröpim van , ebből 5 db a szomszédoktól.:) Kezdésnek nem rossz, kíváncsi vagyok mennyit ad majd az eventnövény .;)
    Jó eventezést, sok-sok felröppenővel mindenkinek!

csio70, inanna11, Melan és 8 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Benéztem, hogy válasszak ki 3 totemből kettőt. Hát, ez az. 3ból egyik sem érdekel. Nna, ilyenkor mi van? Tudom, semmi. Ilyen apróságok miatt nem szeretem ezt az eventet. Legtöbbször csak nyócbó jó a kéttő.

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ilyenkor bökni kell ... ami jön, azt teljesíteni. :D

Atali, furmint111, mebajah és 14 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Vigyázz! Bökni tudok! Böködős event.

Az első szobor bökés útján megszületett. Úgy odaadnám egy böllérnek.

furmint111, GA-BI-O-Farm, nyuszi63 és 7 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Szia ! Akkor hozd le beadás oldalról szerintem:music: Gondolóm röpivel nem állsz rosszul,:music: azaz ad le amiből a legkevesebb gazt kéri..o_O;):p

furmint111, inanna11, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ezzel a sok fájdalommal apám kedvenc viccét juttatod eszembe :D
    Doktor úr, ha itt megnyomom nagyon fáj, ha itt nyomom az is fáj, és itt megnyomva szintén fáj...
    Józsi bácsi, ne nyomkodjon semmit, magának el van törve az ujja
    xD

mabinog, Lizikertje, furmint111 és 25 más kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Csak a felhőn való "csücsülés" (és a temérdek aranyállat) lebegjen a szemed előtt. :D Esetleg beadhatsz háttal vagy csukott szemmel. Úgy sokkal izgalmasabb, meglásd, mindjárt megszereted az eventet...
    Az első 3 oszlopot beadás szempontból nézni a legproblémásabb. Ugyanis mindháromhoz ugyanannyi eventgazt kell beszórni. :p

furmint111, GA-BI-O-Farm, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

Akko marad a bökés. o_O;):pxD,vagy estleg piaci szempontok is lehetnek( melyik a legpiacképesebb vagy pajtaértékesebb be adni valók )

furmint111, inanna11 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Leho69

Az a baj, hogy egyikből sem kéri a legkevesebbet, hanem mind a 3ból a legtöbbet.xDxDxDxDxD

Nem tom a doki hol tanult és mit, de Józsi bá'nak üzenem, hogy bátran nyomkodjon, mert csak annak fáj valamije, aki él.

Utoljára szerkesztett: 27.6.19
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia kedves zoldert! :)
    Gratulálok a sikeres teljesítményedhez! :D
    Látom nagyon sietsz, hogy minél hamarabb visszatérhess a kedvenc farmos foglalatosságodhoz! ;):D
    További sikeres játékot kívánok neked! :D:inlove:
    Én jelenleg az 1-3. szintet csináltam meg, kosarat nem vettem, szup. trágyám és KK, meg +1 db-os bónuszok segítettek (mindhárom farmomon megy az event), holnap folyt.köv. :D:inlove:
    [​IMG] Ja, és ne felejtsétek el kinyitni a nyári kalendáriumot. Az első napi ajándék 15 db szupertrágya. :)
    További sikeres eventezést! :D:inlove:

fregolinyi, Atali, spagetti24 és 12 más kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Beko már válaszolt, nem lehetett party pöri, bármit is állitasz, mert a party pörgetés nem ad mandragórát,virágdrótot és társait. Az megint más kérdés, hogy emlitette pörgettél ki pozitiv dolgot is, nem is olyan régen, de arról valamiért nem számoltál be. Csak arról hogy 76 db titokól nem adott 1 db csincsillát sem, arra kiváncsi lennék a 76 titokóból mennyi volt, amiben tényleg lehetett csincsilla.

Nekem is van 30-40 db titokól bontásra várva, apró szépséghiba, hogy csak 14 db van, amiből várhatok is csincsillát, kicsit másképp hangzik, mint leirni, hogy 40 titokól nem adott csincsillát.

Az unokákra ne is szánj kevesebb időt, vagyunk szerintem egy páran, akiknek a gyerekek, unokák, család az első. Szerencsére ezek a termelős, beadós eventek nem vesznek túl sok időt igénybe, a mini-játékok már más tészta, az bizony tud időrabló lenni, de ahogy irtad is, mindenki el tudja dönteni mi fér bele.

Reméljük kicsit több is jön majd, szerintem 40-45 ládából remélhetünk majd egy arany állatos ládát, az meg 3 hónap, ezzel kiegyezemxD

Áhitatos láda tartalmát esetleg lecserélhetnék már valami más állatkára is;) mondjuk pillangó, medve, anakonda, páva kombináció nekem nagyon tetszene:p:D:D Igen tudom, a kezem meg a bilibe lógxD

fregolinyi, Ribiszke, Rylee86 és 14 más kedveli ezt.
  19. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig 4.000 egaz és 1110 felrepi begyűjtve :) eddig jónak mondható. Szombatra megpróbálok terménybónuszt kipörgetni.

Kérdésem azért lenne :D
    Vásárolható felhősornál:
    • 40%-al több TP minden betakarítás után 5 órán keresztül
    Ez a dekororokra is vonatkozik? Sose tudom ilyenkor mi tartozik ebbe bele... :S

GA-BI-O-Farm, genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ha valamire azt írják, hogy "minden", akkor abban a dekorok is benne vannak (és minden más is), valamint minden létező terület (ha nincs esetleg valami szűkítés megemlítve) :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.