Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Balerama

Balerama Fórum-zöldfülű

dettó

Apóca72 kedveli ezt.
  2. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Sziasztok!
    Sajnos továbbra sincs fúró
    Nem idevaló, de csaknem 3 éve kezdődött a mentor rendszer ...jelenleg a 101. szinten vagyok....de egyetlen csibét sem sorsolt a rendszer....hát ez is nagyon bosszantó....
    Se csibe, se fúró...
    Gratulálok azoknak akiknek már sikerült!!!!

csio70, Meellcc és Dana64 kedveli ezt.
  3. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Fúró-szám növelésének elősegítése érdekében kiguberáltam a bahán a manufaktúra árát :)
    Így emelve meg 4-re a raktárházak számát, hátha egyszer csak elmozdul a helyzet a zérusról. :(
    Már csak 71 szint kell és a szentélyben lévő 8 szobrot is ki tudom váltani... (a repülős eventnél jól jött a 4 AB, lehetne máskor is ilyen event-nyeremény)

Utoljára szerkesztett: 5.8.16
  4. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Be kell lépni a csibeszobába és rá kell klikelni hogy csibét szeretnél máshogy nem ad a rendszer én is így jártam vártam de nem kaptam még rá nem jöttem a dologra.:)

Meellcc és Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Szia ,én ráklikkeltem,kiirta, hogy majd küldi...de semmi...sajna...

Ivibaba54 kedveli ezt.
  6. .csimi.

.csimi. Aktív író

Amennyiben valaki páncél pannikkal és egyéb % növelőkkel elérné a 100%-os aránynövelést a felröppenőknél, akkor kaphatnánk fúrót? :)

Ivibaba54 kedveli ezt.
  7. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Én is az induláskor regisztráltam és azota semmi de aki joval kissebb szinten van az már régóta mentorozik!!!Kb hetente kattintok a csibeszobábra!Szépnapot kívánok!!!!

BatkaMariska és Ivibaba54 kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Fúrógép csak a raktárházak aratásából érkezhet!
    Kísérletezni szabad, ha van megfelelő mennyiségű "Pannid".

Nagyon sok játékos vár, néha türelmesen, néha türelmetlenségének is hangot adva.

Hosszú időszak lesz, amíg a megfelelő mennyiségű fúrógép a farmjainkra érkezik.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  9. .csimi.

.csimi. Aktív író

Jól gondolom ugye, hogy a 100% felröppenő esélynövelés esetén sem garantált a fúró a raktárházak aratásakor.

Leho69 kedveli ezt.
  10. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Szerencsés vagy.Rögtön az elejétől négy raktáram van de fúró az egy sem.Nem baj majd egyszer csak jönni fog ha a Gépbácsi is úgy akarja.Akarja? szerintem részenként kapcsolják rá a különböző csoportokat.

Szia! Most jól megvigasztaltál mindenkit.Legalább a drága tenyészállatok ne bánnák de így jár aki sokat akar, mármint magamra értettem.

Én a műhelyt váltanám ki ha lenne elég tenyészállatom amit elbutáskodtam bővítésekre.

Te kis mázlista! Ha így haladsz sulikezdésre meg is lesz az első bövítésed.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.8.16
    Meellcc és Ivibaba54 kedveli ezt.
  11. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Te kis mázlista! Ha így haladsz sulikezdésre meg is lesz az első bövítésed.

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Kipróbáltam több, mint 3 tucat pannival arattam többször is 6 farmost raktárházat, az eredmény egy szép kövér 0. Ez sajnos a bahásak bevezetése óta sem változott a 0-t akárhová szorzom sajnos nulla maradt.:oops: Nincs fúróm:(:cry:

HéricsBáró, Meellcc, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerintem kár stresszelni rajt ... 1 fúróval sem mennél többre mint 0-val ;)
    Ja ... nekem sincs ;) Majd lesz ... egyszer ;)

Meellcc, bindi5454 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A 100%-os esélynövelés más szóval azt jelenti, hogy kétszeresére emelted az esélyeidet. Ez a fúrónál: majdnem-nulla x 2 = egy-kicsivel-több-de-még-mindig-majdnem-nulla.

Meellcc, Csocsoovb, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Szomszédka :)Nekem sincs. Majd lehet egyszer valaki megfúrja a fúrót a Bp-nél. Emlékszem annó, a kalapáccsal voltak cirkuszok. Nem röppent a piszok. Aztán lett valami termék, vagy talán nemesített növény bónusza (ha most megkérdezed melyik az, tuti nem fogom tudni) aminek a gyártásával nő esély a felbukkanásra. Szerintem (de csak szerintem) előbb-utóbb lesz valami (remélem) a fúróra is.

Utoljára szerkesztett: 5.8.16
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Reméljük olvassák az ötleted a fejlesztők ;) Pl egy 100 feletti növény nemesítésénél esélyes lehet ez a bónusz ....

Meellcc, Fätum, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. kpetra

kpetra Haladó

Juhé, a héten megérkezett az első fúrógép! Kicsit sárga, kicsit rozoga, de az enyém! :p

revaa, Meellcc, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Egyik nap kaptam 1furrót gondoltam na beindult :)azóta semmi zéró o:sleepy:

bindi5454 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  19. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok fúrót váró Gazdatársak !
    Már van négy raktárházikóm / több nem lesz egyhamar /, de fúróm megmaradt az az egy, ami már pár hete vigyorog rám. Akkor nagyon örültem, amikor megkaptam, de most már úgy tűnik, jelen esetben az 1=O. Várom a karácsonyt, hátha a Jézuska meglep 5-6 darabbal. Így legyen ! Hasonlókat minden türelmes Gazdának !

revaa, Meellcc és bindi5454 kedveli ezt.
  20. demmlerjulianna

demmlerjulianna Járnitanuló

ugyan csak 2 raktárházikóm van, de semmilyen event kedveert nem veszem le.
    egyeten fúróm sincs.
    ezek szerint éveket kell varni a szukseges 4-6 fúróra...
    hát ez nem valami motivalo.

Meellcc kedveli ezt.