Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is a minap váltottam ki. :) Így már nekem is van. ;)

maniszla, AnkaFD, achmed1122 és 3 más kedveli ezt.
  2. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Ugyanígy jártam! Csak pislogtam,hogy jól látok-e... xD

AnkaFD, mingo826, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én úgy szeretnék pislogni :p:music:xDxDxD

granit, magdi06, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  4. Ildikó061957

Ildikó061957 Junior szaki

A gratulációt nagyon köszönöm, de ez csak szerencse volt.
    Nem azért írtam meg, hogy irigykedést keltsek, inkább biztatásnak szántam. Lehetséges, hogy a többi sohasem fog ideérni.
    További jó játékot kívánok!
    Ildikó

[Lacko], AnkaFD, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Szerintem csak lutri az egész ki kap furót:D

maniszla kedveli ezt.
  6. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok, én még csak most váltottam ki a manufaktúrát, és hasonló érési idejű ólakat szeretnék beletenni, de sehol sem találok ilyen összefoglalót. Tudnátok segíteni? Sok helyen kerestem , de nem találtam meg :( Köszi!

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az aláírásomban található táblázat segítségével kiválogathatsz olyan ólakat, amik az általad választott érésgyorsítókkal egy általad megadott idő alatt beérnek.

maniszla, z2856, trix és 2 más kedveli ezt.
  8. achmed1122

Sziasztok:)

Valaki mondjon már valami okosságot hogy lesz Furógépünk?:D

HéricsBáró, maniszla és Fätum kedveli ezt.
  9. maniszla

maniszla Aktív író

Sziasztok!
    Gyorsan el kell újságolnom, hogy találtam EGY db fúrót! :D Nem szoktam nézegetni, mert úgysem jön alapon, de most kíváncsiságból rákattintottam, és ott van! Igaz, egy darabbal - de még kettővel se megyek semmire, de mégis nagy az öröm, hogy végre-valahára csak megindult a szállingózás. :) (Nagyon gyenge az eresztés ha azt vesszük, hogy 7 db raktárházból jöhetne... :sleepy:)

Gio, emocy91, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Kérlek szépen, majd én elmondom a tutit!
    Először is reggel, amikor megébredsz a jobb lábad tedd a padlóra elsőnek! Ez nagyon lényeges, nehogy összekeverd! Érdemes már este lefekvéskor egy nagy piros pöttyel megjelölni a helyes lábat. Szóval jobb a padlón! Aztán itt kell nagyon vigyázni, mert nem ám fogjuk és utána rakjuk a balt is! Szó nem lehet róla!! A bal lábunkat egy ügyes mozdulattal, bedugjuk a jobb fülünkbe, majd irány a számítógép. Itt leülhetünk nyugodtan, de ügyeljünk, hogy a bal lábunk ott maradjon a jobb fülünkbe! Gép bekapcs, és amikor már beléptünk a farmra, akkor, de csakis akkor tehetjük le a bal lábunkat a földre. Ezután fogjuk és felhúzzuk az ünnepi gumicsizmánkat, majd irány a kombájn! Beinditjuk, és hagyjuk szépen berregni, mi meg fogjuk és kézi erővel leszedjük a raktárházakat! Előtte el kell mondani az ősi titkos varázs szavakat! MUKODJ! Ezt 3 x megismételjük, egyre nagyobb és nagyobb hangerővel! Amikor már az összes családtag felébredt, akkor közölhetjük , hogy irány a barkácsbolt! Ott aztán leszedjük a polcokról az összes fúrót ami csak létezik és sírva tekintgethetünk rá míg élünk, mert itt a farmon fúró sosem lesz!

Magdusnéne, jerikoi53, kovacstne és 12 más kedveli ezt.
  11. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Az utolsó mondat való igaz.

kovacstne, HéricsBáró és tereza6517 kedveli ezt.
  12. achmed1122

Ez mind szép és jó de akkor hogy kapott már valaki furót a farmon..:D

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Véletlenül:):p

Gio, tereza6517 és achmed1122 kedveli ezt.
  14. achmed1122

De véletlenek nincsennek:D

15. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Gratulálok a fúróhoz, sajnos az én farmomon még nem indult meg a fúró szállingózás, pedig a kezdetektől 6 raktárházzal várom.
    Remélem, hamarosan nálam is elkezdenek gyülekezni a fúrók. Ebből is látszik, hogy a szerencsefaktor egyre nagyobb szerepet kap a játékban. Mindenkinek szép napot kívánok!

achmed1122, maniszla és emocy91 kedveli ezt.
  16. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Még egy kérdésem lenne - miket tárolsz az ólakba???:music:
    Minden érdekel - kipróbálnám azt ami neked beválhatott!! :D
    Vannak panniaid kint?:D

kukac42 kedveli ezt.
  17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Június 16-án került játékba az első raktárház. Ennek majdnem 3 hónapja, és eddig egy fúrót sem kaptam. Legyünk optimisták, tegyük fel, hogy szept. 16-ig kapok egyet. Ez azt jelentené, hogy 1 fúró 3 hónap alatt ér ide átlagosan. Legkevesebb 6 fúró kell 1 db sárga fejlesztéshez. 3*6 = 18, tehát 18 hónap, vagyis másfél év múlva várható, hogy 1 azaz egy db sárga fejlesztést meg tudok valósítani, és akkor még optimista voltam, úgy gondoltam, hogy néhány napon belül megkapom az elsőt. De ha nem, akkor ez a másfél év lehet több is.
    Akárhogy is nézzük, ez egy ilyen játékban túlságosan hosszútávú fejlesztésnek tűnik nekem.
    A legdurvább az egészben pedig az, ahogy sz..nak a fejünkre, nem szólnak semmit, az üggyel kapcsolatban.
    Legalább mondanák azt, hogy igen, pontosan ezt akartuk, pontosan így, ne reménykedjetek, a fejlesztés csak mézes madzag volt, úgysem éritek el sosem, akinek nem tetszik, nem kötelező játszani, és akkor értem, rendben van.
    De ez így több, mint felháborító.

kovacstne, BatkaMariska, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Megértem óhajod, bár csodálkozom is egy régi rutinos játékos ilyen véleményén. Előbb utóbb, majd jönni fog infó is a továbbiakról. Én év vége, jövő év elejére teszem. Addig gyűjtögetniük kell az adatokat és vizsgálódniuk, hogy mit és hogyan kell változtatniuk. Lehet, hogy most választják ki melyik legyen a következő lépés a sok lehetségesből, nem tudjuk. Amikor eljön az ideje megosztják velünk. Sok olyan újítást láttunk (AB, kalóz barlang, színes állat tenyésztés), ami a hibák vagy rossz ütemezés miatt az első héten megbukott. Mennyi időbe telt, amíg a tenyésztés hibáit ki lehetett javítani, és hosszútávú célt lehetett neki adni. Jobb, ha óvatosan csinálják, mint tönkre vágni az egészet.
    Az utolsó négy sorod, pedig Te is jól tudod, irreális. Nem csinálhatnak a fejünkre, mert belőlünk élnek. Nem akarhatják pontosan ugyan ezt, mert akkor leül az érdeklődés, és nicht bevétel.
    A fejlesztés egy távoli opció. Területenként 5 tehető ki egy fajtából igaz? Vagyis 45+30 szerezhető összesen. Akkora gazdaköri roham lenne sok fúró esetén, hogy saláta sem lenne a piacon.
    Tegyük fel, hogy 3 hónap. (Van már olyan gazda akinek 3 darabja van és még 3 hónap sem telt el.) És ha utána 3, 2, 1 hét után jönne?
    Húsvét körül szerintem meg lehet sok gazdának az első fejlesztése.
    Lassan, óvatosan indítanak, de fokozatosan gyorsítanak majd. Rengetegen csak 1 darabot tudtak csillagért kiváltani. Ha a kicsiket hagyják nagyon leszakadni (így is lemaradnak valamennyire), akkor kiesik a játékból egy réteg. Az pedig soha nem tesz jót a játéknak.

19. Szendy-és-a-Wombatok

Szendy-és-a-Wombatok Utánpótlás-írogató

Szia.

Semmiképpen nem nevezném irreálisnak. Egy olyan lendületű játékban ahol havonta érkezik több új fa, egy állat, és kb. kéthavonta új állat tenyésztése, egy már bevezetett játékelem fejlesztésére 1 évet vagy többet is várni....az inkább irreális. Van akinek már 3 fúrója is van? Óh igen. Egynek a több tízezerből. Ez nem nevezhető reális merítésnek, még a nagyon bőven értelmezett statisztikai hibahatárt sem karcolja meg alulról.

Ha valaki éveken (de minimum 6-10 hónapon) keresztül valamiben nem tud előre haladni, a befektetései ellenére sem, az sokkal inkább kiöli az érdeklődést. Fúróval kapcsolatosan ez már sokaknál meg is történt, pedig "csak" 3 hónapja nem kapnak semmit.

Emellett igenis nulla a reakció vagy kommunikáció ezzel kapcsolatosan (meg bármi mással kapcsolatosan is) a központ részéről.

/Egy példa csak: vettél egy autót (nem ajándék vagy nyeremény), de az üléseket majd csak 1-2 év alatt kapod meg hozzá, addig ülsz egy sámlin benne. Vezethető? Igen. Működik amúgy? Igen. De azért érzed, hogy nem gömbölyű a dolog..../

Utoljára szerkesztett: 5.9.16
    kukac42, franyo121, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Soha nem osztottam nézeteid, ezért nem is neked írtam.
    Mutass valamit, a központ kommunikációjából az elmúlt hat évben, amit a játékosok nem nullának értékeltek volna. Mutass valamit a központ elképzeléseiről, amire ne kellett volna legalább 6 hónapot várni.
    Mutass egyetlen olyan új elemet, amit a játékba bevezettek és a gyors fejlődés miatt nem dőlt gúlába az egész néhány hónap alatt. Az általad említett titokfranckarikák az amortizáció rakétái. Azok egyszeri bevételi forráso, nem stratégiai elemek. Havonta előjönnek újak és két nappal eltte tudod, hogy milyenek lesznek. De, hogy később mi lesz velük azt soha nem mondták el. Ez nem zavar?
    Mutass egy olyan céget, mely a marketing stratégiáját, fejlesztéseit piaci bevezetés előtt nyilvánosságra hozza.
    Ez a játék a készítőiknek üzlet. Minden kiszivárgott információ, minden pici hiba, minden be nem tartott marketing stratégia súlyos veszteségekkel jár.
    Tervek vannak mindenütt. A terveket előkészületek követik. Utána döntés a megvalósításról, véglegesítés, megvalósítás. Elsődleges bevezetés (a raktárházak itt tartanak), teszt élesben. A bevezetett dolgok fejlesztése továbbépítése, új területeken való alkalmazhatóság, széles rétegekhez való eljuttatás (ez következik).
    Ha az elsődleges bevezetés majd 2 évet váratott magára, ennek is kell 6-12 hónap időtartam.
    Ez így működik a vállalatoknál, intézményekben, kormányokban, politikában.... és itt is. Meg lehet próbálni másképpen is, ha valaki szereti a kudarcot.
    Ha lenne 250 fúród, hány tervrajzod lenne hozzá? Akkor a tervrajzot lehetne követelni.
    Mindenből lesz elég, ha a bevételből is elegendő lesz.

Utoljára szerkesztett: 5.9.16
    taga1, kissme6, kovacstne és 3 más kedveli ezt.