Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Ekkora szí.....-t :D.Fakalapácsom még csak-csak 31 db.

csopke1 és vje0315 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nemesíteni kellene hozzá :wuerg: meg növényezni ...
    Már kibontottam az összes pajtában lévő barkácsot ...:music: És nem volt egy fakalapács sem bennük :wuerg:
    Majd jön ha akar ... Még nincs meg a 6.fúró ... No ha meglesz akkor majd elkezdek gondolkozni mit kellene csinálni:oops:

csopke1, vje0315 és pormacska1 kedveli ezt.
  3. pormacska1

Ez a 31 nem nemesítésből van csak úgy jöttek,több is volt csak már adtam be feladatba is.

csopke1 és vje0315 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Nekem is volt kb 200:p Jó a pajtaértéke ... s behajigáltam a gazdakörbe xDxDxD Azt hittem gyorsabban terem mint a fúró :wuerg:

csopke1, kosagi, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Egy piacon vagyunk, gondolom a szerver is ugyanaz, és nálam sem indult meg a fúróözön:) Kaptam egy darabot tegnap, egy volt már kb egy hónapja, úgyhogy nagyon messze vagyok itt azoktól, akiknek hirtelen megindult a fúró.

Pedig fakalapács van 200 felett, fa, tetőcserép is lenne, 1-1 fejlesztéshez, de fúró csak 2 db. Majd csak ide is elér a fúróhullám, legalábbis bizunk benne;)

_Cygnus_, Gio, Luca_511 és 5 más kedveli ezt.
  6. pormacska1

Csak két épületet váltottam ki egyet a farmon egyet a bahán,de abszolute nem foglalkozom vele,hogy jön fúró vagy nem.Amikor a fórumon olvasom a raktárházas csevegőt akkor szokott eszembe jutni ilyenkor gyorsan rápillantok és elégedetten konstatálom,hogy még mindig nincs furdancsom :D.

_Cygnus_, Gio, Luca_511 és 5 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nemesített nőszirom komfortban körönként 5-8 darabot ad egy területről.

_Cygnus_, Melan, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Köszönöm ;) Akkor most megnézem mennyi van a piacon ... aztán bekergetem a nemesítőbe ;)

_Cygnus_, mingo826, Melan és 3 más kedveli ezt.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok! Csodák csodája, összegyűlt 8 db fúróm:D, magam sem hiszem el. [​IMG]
    Viszont most erősen töröm a fejem azon, hogy melyik raktárházat is érdemes először fejleszteni.
    Köszönöm, ha megosztjátok velem a saját véleményeteket/érveiteket a témában.

Bokalmgazda2, _Cygnus_, Suesette és 8 más kedveli ezt.
  10. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Szia.Én tuti a bahásakat fogom fejleszteni,nekem eddig 3 fúróm van!

_Cygnus_, Gio, mingo826 és 4 más kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ha nem tudsz dönteni, hogy melyiket fejleszd, akkor javasolom, hogy várj addig, amíg annyi fúrógép gyűlik össze, hogy egyszerre fejleszthesd az összes raktárházat.
    Tudom, hogy nem a legjobb tanács, de kérlek, ezért ne küldj el melegebb éghajlatra

_Cygnus_, Melan, staramajka és 2 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Szia ;) Először is szeretnék gratulálni ;)
    Én ha lenne a tároló megtöltéséhez elegendő rózsás terményesem ... Én azt fejleszteném .. s ha a szigeten lenne akkor elsőbbséget élvezne a farmossal szemben , de ilyenen nekem nem kell gondolkoznom egyenlőre :p Még a manufaktúráim nincsenek kiváltva :wuerg: a többi már megvan ... de csillag és banánhiánnyal küzdök :oops: s havonta egy aranyért kiválthatót váltok ki ... Csóróság van :wuerg:

_Cygnus_, Suesette, mingo826 és 3 más kedveli ezt.
  13. padamak

padamak Fórum nagymestere

Ügyes és szerencsés vagy!
    Nekem még csak kettő fúróm van (igaz, csak egy bahás füvészkert és egy-egy farmos vadaskert és manufaktúra adogatja lassacskán... :sleepy:), de a helyedben valamelyik manufaktúrát fejleszteném: helytakarékosság, sok TP/BTP, talán nagyobb esély fúróra... ;) További sikereket!8)

_Cygnus_, Suesette, Gio és 5 más kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Pontosan ezen gondolkodtam én is. (A farmon lenne is mivel feltölteni a plusz helyeket.)

_Cygnus_, mingo826, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. staramajka

staramajka Junior szaki

Sziasztok!
    Mivel annak idején amikor a Vadasparkot megszerezhettük, nagy buzgóan beadogattam a Vadasparkos gazdaköri feladatba a kért dolgok 3/4-ét, így még több tervrajzot is szereztem, mint az első fejlesztéshez kell, csak a fúrógépet kellett kivárnom. Le is álltam azonnal a beadásokkal, mert minek, ha nincs fúrógép?! ;)
    Ma megjött a 6!:D:D:D Az előbb leírtak miatt nem válogattam, a Vadasparkot fejlesztettem:D:inlove::
    http://kepfeltoltes.hu/160922/2016.09.22.Vadaspark1.fejleszt_s-Staramajka_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Remélem, majd jön még, ahonnan ezek jöttek, és akkor következik a többi is ;) :D:inlove:.
    Kívánok nektek is sok beröppenő fúrógépet! :D:inlove:

Feca29, teréz65, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  16. panyacs

panyacs Utánpótlás-írogató

Gratulálok! Szerencsés vagy.Remélem végre egyre több ilyet olvashatunk és persze tapasztalhatjuk a saját farmunkon.

Feca29, _Cygnus_, mingo826 és 3 más kedveli ezt.
  17. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    6ik fúró fejleszthetek huráxD:cry:

Feca29, teréz65, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  18. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Szép hajnalt!
    Eddig nem foglalkoztam vele, de ma véletlenül ránéztem a készletre és valamikor, valahonnan lett 3 fúróm. :)

Feca29, teréz65, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  19. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nagyon jól indul a napom! xDSikerült az első vadaskertet fejleszteni.
    Titeket olvasva,gondoltam megnézem hány fúróm van.ÉÉÉs,csodák csodája,megjött a 6.xD
    Remélem,ez a tendencia folytatódik!:p
    Mindenkinek fúrókkal teli szép napot!!!;)

Feca29, teréz65, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  20. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok! A nagy keresgélésben én is találtam egy fúrót a raktárban, remélem a többit is idevonzza majd. Nem sürgetem, mert úgy sem tudom befolyásolni, ha akar jön, de akarjon, mert én igen.

Feca29, teréz65, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.