Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!

Elnézést, lehet átsiklottam felette, de a leírás szerint
    "Itt tudjuk betenni a tárolóba azokat az ólakat, amelyekben termelni szeretnénk:
    "alap" műhelyes (terményes) ólak
    műhelyes (terményes) színes ólfejlesztéseket"
    Tehát elvileg színes fejlesztések is behelyezhetőek, de valójában nem kínálja fel ezt a lehetőséget, csak az alap terményeseket.o_O
    Meglehet, csak én vagyok ügyetlen...

Mi a megoldás?
    Előre is köszönöm a segítséget!:)

Gio kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mint a vadasparkban a sima állatoknál. Beteszed az alap terményes ólat, és utána rákattintasz még egyszer. Akkor felhozza a fejlesztéseit. Fák szintén ugyanígy működnek. Be az alap, és rá a fejlesztés külön.

3. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Nagyon köszönöm!!!:)
    Látszik hogy lemaradásban vagyok....:cry:

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  4. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia

ez igaz,
    mindenkivel egyetértek, aki szerint nem éri meg kiváltani a füvészkertet,
    még magammal is.

...és mégis, tegnap óta kacsingatok a füvészkertre, mert olyan szép és
    játszani akarok vele!!!:DxD
    Ki akarom próbálni, hogy néz ki, ha különböző fákat teszek a bal felső rekeszbe.
    Szerintem borókával lehet a legszebb:inlove:
    Ennyit az okos játékról és a taktikázásról...:DxD:p

Update: kiváltottam a füvészkertet, tényleg borókával a legszebb, mögötte cukorfa, mellette szakura cseresznye XXL, most elleszek vele pár napig...

Utoljára szerkesztett: 30.6.16
    Melan, genka53, nyuszika215 és 16 más kedveli ezt.
  5. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Hello Mindenkinek!

Bahamás verzió nincs tervbe véve a raktárházakból?

Mire kiváltottam a füvészkertet, észbe kaptam, hogy a vadaskerthez képest nem is annyira éri meg betenni ide a fákat.
    (Ugye ott 16 db 1×1-es terület helyett csak 4-et foglal el az épület, itt meg 6 db helyett szintén 4-et... sebaj :))

Utoljára szerkesztett: 1.7.16
    genka53, Gio, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  6. edit1970

edit1970 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Ha kiváltottam a füvészkertet, akkor azt hol találom meg, hogy bele tudjam pakolni az összes fámat??

7. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A menüben a fák alatt, valószínű azonnal az első, egy sárga alappal.

LBetti, genka53 és Gio kedveli ezt.
  8. edit1970

edit1970 Fórum-zöldfülű

kösz

9. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Ez nekem is gond volt, de csináltam magamnak egy táblázatot. Kiírtam az összes állatot és érési idejét, de úgy, hogy azonos idejűek egy helyre kerüljenek. sőt még azt is mellé írtam, hogy mennyi ólam van belőlük. Így könnyebben tudom pár perc alatt telepíteni őket és már nőhetnek is. :)

genka53, oia75, Mikulás48 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    1077 csillaggal kiválthatnám a füvészkertet is de inkább kivárom mi lesz a szigeten. Mivel a fejlesztés még ki tudja mikorra jön össze és a tenyészállat beadás is határt szab nálam mindenképpen inkább az ólakra koncentrálok majd azzal is. Ennyi szupertápot keverni, kiváltani lehetetlen amennyi a folyamatos tenyésztős feladatokhoz kell még boom-mal is.

genka53 és Gio kedveli ezt.
  11. kosztyainocskin

kosztyainocskin Utánpótlás-írogató

Szia Margó,
    pontosan ezeket gondolom én is, nekem az nem tetszett főleg, hogy nagy-nagy beharangozás, de arról egy szót nem ejtettek, hogy csak 4 ólat lehet elhelyezni! Valahogy a szövegekben ez volt, hogy "számtalan ól elhelyezésére van lehetőség" és ez így egy csúnya becsapás, a fúrók elmaradásáról nem is beszélve, valamint a plusz 2 ól fejlesztéshez a 6000 db fa! És sorolhatnám.

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Nem kell mindig okosnak és taktikusnak lenni:D
    Tudtam, hogy előbb utóbb elcsábulsz és kiváltod, gratulálok hozzá, hogy megtetted:). A borókát még nem próbáltam, én még mindig az egyikbe a barkóca és a másikba tojásfa kombót használom, de ha beérik beteszek egyet had lássam azt is egy kicsit. Jó kísérletezgetést és gyönyörködést kívánok:)
    A fúróm száma mondanom sem kell változatlanul szép kerek 0

HéricsBáró, Melan, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  13. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Én várok a furókra:)

genka53, Farm_Tadity_ és Chate-farm kedveli ezt.
  14. boka007

boka007 Haladó

szia!

megosztanád velem ezt a táblázatod? küldj egy uhu-t a nevemre, és ott megbeszélhetnénk a részleteket, ha részedről is oké

Meellcc kedveli ezt.
  15. noco26

noco26 Fórum-zöldfülű

azt irja ki mikor be akarok lépni,egy adminisztrátor kizárt.azért irtam ide

16. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Szia Achmed!
    Weiner elvtárs helyett? :p

Kiváltottam a vadaskertet és a manufaktúrát - ennyi csillagom volt.
    A vadaskerthez a gazdaköri majdnem kész - az utolsó 5 millás állatos van hátra... (ez számomra sok most), a fejlesztéshez a tervek és a többi hozzávalók rendelkezésre állnának, ha lenne az a bizonyos szerszám, amit mostanában mindenki imájába foglal.
    A füvészkertre még igencsak spórolnom kell.
    A másodikat még egyenlőre nem tudom megvenni belőlük, nincs annyi FA-m :(
    De majd csak lesz egyszer rá keret.

Melan, genka53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

bagoly ment

farmer221278, boka007 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám tegnap írta számodra, a farmra való belépés nélkül is lehet a sopportra írni levelet.

A belépő oldal alsó sorában (oldalsó görgővel a lap aljáig tekerj) az impresszum mellett a support szóra kattints. Már írhatod is a levelet, a gondodat.

19. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Üdv. Gazdák!
    Én nem elégedetlenkedek, hiszen az ólas, és terményes raktárral 12 helyet nyerek, és később, ha lesz szerszám hozzá, fejleszthetem, tehát újabb helyek szabadulnak fel. A Fűvészkert viszont nagy csalódást okozott. Alapból minimum 12 fát vártam, de még a 16 is belefért volna.
    Az Vadaskertet már kiváltottam, és 22 csillag hiányzik, hogy a Manufaktúrám is meglegyen. A Fűvészkertet ilyen feltételekkel egy darabig nem építem meg.
    Persze a "tapasztaltabb, öregebb" gazdáknak szerintem mindhárom simán megy. Nem is lenne jó, ha 2 hét alatt mindenki mindent meg tudna szerezni. Úgyhogy ingujj fel, kezdődhet a munka!!xD
    Jó gazdálkodást kívánok Mindenkinek! ;)

Mikulás48, genka53, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  20. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    A CSP készletem alaposan megdézsmáltam, de összeszedtem a manufaktúrára a csillagokat. Néhány terményből jól letaroltam a piacot. Gondolom, sokan teszik ezt, mert az árak szépen mennek felfele. A füvészkerttel nem sietek, majd meg lesz az is. 1-1 db tárolóval várom a csodát.

genka53, Meellcc, taga1 és még 1 ember kedveli ezt.