Visszajelzés Raktárházak csevegője - archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sajnos idő jós nem vagyok, de nem 1-2 hét az biztos... Végtelenségig lévő türelem az pont elé lesz :p

Melan, Mikulás48, Meellcc és 8 más kedveli ezt.
  2. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi! Mint írtam, türelem az van,....csak az idő végesxD

3. KmAntonio

KmAntonio Fórum-zöldfülű

Hali! Füvészkertet(6db fát tárol 4db fa helyén) vettem 415 csillagért, ha jobban figyelek, akkor inkább gyűjtök még 85 csillagot, és veszek vadaskertet(4db ólat tárol 1db ól helyén) 500 csillagért. Én is másként gondolkoznék, ha már meglenne a vadaskertem és a manufaktúrám, de elsőre kár volt ezt választani, bőven ráért volna a végén, amikor már 2db fa helye is hatalmas kincs... A fúrós témába még bele sem gondoltam nagyon:)

Meellcc, -gyöngy-581, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Szia! Köszi az infót!Nekem ezek meg vannak...(kemény több mint hat évem van benne)...sok csillagom volt, még maradt is. Csak azért kérdeztem, mert azért sokszor hibázok, figyelmetlen vagyok, és a gazdatársaim véleményére, tanácsára hagyatkozom. Köszönöm! Puszi.;)

5. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Huncut kérdés !;) Azon még nem töprengtem, melyik karácsonyra. Ha így haladok, az ideire biztosan nem.

Meellcc, Leho69, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  6. linipipi

linipipi Utánpótlás-írogató

Én is épp azért jöttem, hogy lássam, valakinek született e már fúrója, de nem nagyon. Azt nem mondom, hogy megnyugodtam, az ilyeneket annyira nehezen viselem, mert betyár drága volt. Nem azt mondom, hogy pajtapusztítós a 99. szinten, de azért kellett bele anyag..meg a gazdaköri része is azért igényelte a portékákat. és a kb. 1500 csillag:.. bele se merek gondolni az mennyit ért. és akkor megcsinálja az ember végig, aztán meg egy ilyen nyűves dolgon múlik, hogy kell hozzá ez a szerencsétlen alkatrész, amit kb soha nem fog kapni senki, ez a nesze semmi fogd meg jól szindróma ismételten.. Az ilyeneket úgy utálom már!! :(

Erzsike5110, Meellcc, kedvenc62 és 3 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás:)
    A végtelen idő nálam már kezd a végére járni, egyre jobban töröm a fejem, hogy bontom a raktárakat.
    Szia igen, igazad van fogy az idő, gyorsítani, vagy legalább normál keretben tartani sem tudjuk:)
    Szia, tökéletesen meg tudlak érteni, nekem már az első pillanatban rendelkezésemre állt minden szükséges dolog ahhoz, hogy legyen vadaskertem, de amíg nem láttam át mindhárom leírását nem váltottam ki egyiket sem:). A füvészkert nálam is a "mert csak" kategóriába tartozik máig is:), de örülök neki, hogy van:)

Utoljára szerkesztett: 5.7.16
    Meellcc és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Többször olvasom, hogy azt írják egyes játékosok, "ha előbb olvastam volna, akkor másképp csináltam volna".
    Lenne kedvetek kicsit előre gondolkodni? Azért, ha eljutunk oda, akkor legyen mit olvasgatni és tanulni belőle.
    Ha - valami csoda folytán - elkezdenek a fúrók röpdösni, ki melyik tárolót fejlesztené először (melyik szintig) és miért?
    Jó lenne olvasni arról, hogy kinek milyen szempontjai vannak. Piac? Pajtaérték? Gazdakör?
    Még én is töröm a fejem a saját elképzelésemen és hozom majd ide.

Melan, Meellcc, kedvenc62 és 3 más kedveli ezt.
  9. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

A furó tart a végtelen felé:D

Remélem azért karácsonyra lesz 1 db furóm:D

Meellcc, kovacstne, kedvenc62 és 4 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Csak oda is érne valamikor... talán körbe jár a végtelenben és akkor előbb utóbb bezárul:D
    Szia Zsu:)
    Nekem igen, van/volt tervem.
    1. mindegyiket a 2. fejlesztésig tehát a célom a narancsfejlesztés
    2. a sorrendem: 1. vadaspark, hogy elegendő alapállatot adjon a manufaktúrának azonos állatokat tennék be illetve teszek is még amíg a türelmem tart és nem bontom az egészet

2. Manufaktúra, ezt már a piac, pajta határozná meg, mert, gazdaköröm hozzá, már/még nincs
    3. A füvészkert, pajta, piac miatt ( meg a jó kedvem, és a mert csak:)
    3. Ami még izgatott az az, hogy ha bővítenék a területenkénti kihelyezhetőségét, azokat, hogy és milyen módon tennék meg.. újabb fejlesztésekkel? Újabb kemény gazdaköri feladatokkal? Vagy a már meglévő (elméleti síkon meglévő) fejlesztés azokra is érvényes lesz? Érdekes kérdések lennének, ha volna hozzá fúró, ami nincs..:cry:, állítólag lesz..:music:

Melan, Meellcc, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  11. achmed1122

Szerintem ez mire összejön hogy kitudjuk fejleszteni a narancs szintet a raktárakból ha vettél is meg kiváltottad kb 1 év...:D

Legalábbis nekem tuti lesz annyi:D

Meellcc, Leho69, kedvenc62 és 2 más kedveli ezt.
  12. achmed1122

Nekem amugy az nem tetszik hogy a ólas és a terményes raktárházat 2 szer tudod fejleszteni a fásat meg miért csak 1 szer...:(

Meellcc és kukac42 kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Valószínűleg azért, mert ugyanakkora lett végül, mint az ólas vagy a terményes (szerintem az előzetes tervek ennél nagyobbról szóltak, amit vagy technikai okokból, vagy az automata faaratás miatti stratégiai okokból megváltoztattak). Na az meg milyen lett volna, ha eredetileg 4 fát tudsz betenni egy 2x2-t foglaló házba - akkor meg legyen alapból 6-os, de így csak egy fejlesztésre maradt lehetőség.

Melan, Meellcc, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem mindegy? Úgyse kapunk fúrót már ebben az évtizedben! Akkor meg nem mindegy, hogy hányszor nem tudom fejleszteni?:)

Melan, Meellcc, Leho69 és 6 más kedveli ezt.
  15. achmed1122

Azért én remélem karácsonyra lesz 1 db furóm:D

Lillapilla73, Leho69, kedvenc62 és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia kukac42:)
    Engem legjobban az zavar, hogy semmi más akadálya nincs a narancs fejlesztéseimnek a fúrón kívül, ami nincs és ha még pár napon belül nem kapok, vagy nem olvasok róla semmi jót nem is lesz, mert mennek a raktárba a raktárak, ennek így semmi értelmét nem látom. Jelen állapotában inkább vesztek a raktárakon, mint nyerek tp-ben. Állatokat eddig sem tartottam a farmon, a fáim egész jól elvannak raktár nélkül is, a terményeket is meg tudom venni a piacon:) játszottam velük egyet, szépek, gyönyörködtem is bennük, kísérleteztem, közben egész jól szórakoztam, de ennyi. (Biztos, hogy sokat gondolják ezt másképpen, nekik sok sikert kívánok:), ha ők eredményt érnek el a fúrófronton le fogom porolni a raktárakat újra én is):)

17. csiperkegomba

csiperkegomba Utánpótlás-írogató

Még jó hogy nincs annyi csillagom hogy ki tudtam volna váltani akármelyik raktárházat, most megütne a guta fúrók miatt, lehet mire annyi csillagom lesz addigra a fúró kérdés is megoldódik, vagy sose lesz raktárházam. Lehet a bp megfúrta a fúrókat és azért nem jönnekxD

Meellcc, Leho69, kedvenc62 és 3 más kedveli ezt.
  18. Rózsa290354

Rózsa290354 Utánpótlás-írogató

SZIASZTOK !

Azért én azt gondolom Játék ide Játék Oda Ezekkel a Raktár házakkal jól meg vezettek bennünket én is buta voltam hogy kiváltottam mind a hármat mert egyáltalán nem érnek semmit négy ól hat fa és elvitte a sok csillagomat de magamat okolhatom hogy elkapkodtam fúró sehol de ha lesz is akkor is csak nyolc ól az is semmi hát ez van!

Meellcc, Leho69 és [erika05] kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Fúró nincs.:cry:
    Ha nem váltod ki a házat és nem rakod ki akkor nem lesz fúród sem. Ez egy mókuskerék. Igaz hogy így sincs. xDRemélem fognak javítani a gyakoriságán, legalább egyet adhatna hogy gyönyörködhessünk benne.:p

Meellcc, achmed1122, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  20. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát sajnos ez a játék már nem a játékról szól. Sokszor leírtam már azt a tendenciát hogy valamit valamiért, de sajnálatos módon süket fülekre talál. Sokan költöttek valós pénzt arra hogy megvegyék a második raktárházat de hiába a sok raktárház ha nem jön a fúró, nem tudom mikor kapnak a fejükhöz az illetékesek ha szeretnének nagyobb bevételeket, akkor azért adni is kellene valamit. Ha ez a tendencia nem változik akkor sok gazda nem fog költeni a játékra, vagy egyszerüen abbahagyja. Már ezen én is sokat gondolkoztam, de mivel maga a játék nagyon jó és a grafikája mesteri ugy döntöttem, hogy nem költök a játékra és csinálom az eventeket ha érdemes aztán jutok ameddig jutok. 97-es szinten már nem igazán érdekel a tp. Én is a régi gazdákhoz tartozom, 2010. óta játszom, de nagyon rossz irányt vett ez az egész. A felröppenők visszavételéről nem is beszélve, a másik farmom 95-ös szinten van de csak farmarannyal tudtam befejezni az eventet, amit már bánok mert a felhő és a kitehetők nem érték meg.

Visszatérve a raktárházra az elsőt kiváltottam az állatosból, de szerintem a többit hanyagolni fogom. A beharangozás nagyon nagy volt és mindenki sok reményt füzött hozzá, de hát így jártunk.:sleepy: