Visszajelzés Raktárházak csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: felforgató, témanyitás ideje: 16.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Szia!
  Mondjuk a 200000 szerszám nálam szegből is bőven meglett volna.
  Nemesített nőszirom vagy karfiol vagy spárga nincs? Ontják a fakalapácsot.
  De jó a rózsa és a málna is robotkézre, ha ki van nemesítve.
  Egy hét alatt lazán begyűjtöd azt a 70 fakalapácsot, még egy területről is. (De a nőszirom nullperckor is jól adja, ha külön nem akarsz ezzel foglalkozni, csak felröpi vadászatkor.)
   
  Utoljára szerkesztett: 12.6.17
  genka53, Gio, Fatther és 5 más kedveli ezt.
 2. Ananke

  Ananke Rutinos

  Nekem nincs nemesítésem, és hónapok óta nem jött fakalapács.:sleepy: Azelőtt azért néha jött. Először nem jött fúró, azután fakalapács. Mindig elvonnak valamit:( Nincs több időm, hogy még a nemesítéssel is foglalkozzam a fakalapács és még ki tudja mi miatt8)
   
  Evita-55 kedveli ezt.
 3. cseresznye06

  cseresznye06 Junior szaki

  Érdemes nemesíteni, én a karfiollal mindig megkapom a szükséges fakalapácsot. :)
   
  genka53, Gio, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
 4. Tityi-Totyi

  Tityi-Totyi Junior szaki

  Sziasztok! Szép napot, és jó farmozást kívánok Mindenkinek!
  Én is megakadtam a fejlesztésben tégla hiány miatt. Akinek van hasznos tapasztalata ebben a témában, kérem segítsen! Minden ötletet előre is köszönök! :)
   
 5. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Növénynemesítés. Minél hosszabb idejű annál jobb.
   
 6. Tityi-Totyi

  Tityi-Totyi Junior szaki

  Szia Leho69!
  Köszi a segítséget! ;)A kérdésem akkor még az lenne, hogy maga a nemesítés adja a barkácscuccot, vagy a már nemesített növény aratásakor kapjuk?
   
 7. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Az utóbbi. A nemesített növény a megfelelő bónuszokkal a rekeszben növeli a felröppenő barkácscucc esélyét. A téglára viszont sajnos csak 10-szeres bónuszok léteznek, jobb nem (uborka, édeskömény, szójabab, káposzta, menta, malátagabona, bazsarózsa).
   
  genka53 és Gio kedveli ezt.
 8. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Szia!
  Gratulálok Neked :)és sajnálom magam. -.-Igen van nemesítve, rózsa, nőszirom, karfiol, szegfű, hagyma is. Rosszul fogalmaztam, elnézést kérek! - nekem a fejlesztésekhez hiányzik a deszka, de nagyon. Területenként jó ha 3-5 db. jön. A szomszédok is event mentes időszakban a barkácsot küldik. "Hiába szerzem meg az építési terveket, ebben a tempóban belátható időn belül szó sem lehet fejlesztésről. Minden ötletet szívesen fogadok a barkácsok gyakoriságát illetően.:)
  Azt lehet tudni, hogy meddig lehet megvásárolni a raktárházakat? Időszakos, avagy lesz időkorlát. Mert akkor bizony nagyon megfontolandó, hogy minél hamarabb szert tegyek rájuk.;)
   
  Utoljára szerkesztett: 12.6.17
  Leho69 kedveli ezt.
 9. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Azt nem tudom, hogy meddig megvehető. Szerintem nincs értelme korlátozniuk, mert akkor sok pénztől esnek el. Meg játékostól is.
  Deszkára gyöngyvirág 1x1en pannikkal, vagy 2*1en pannikal. Területenként 12-20 között szokik jönni. Kemény meló, de jobb ötletem nincs.
  Van még a barkácsárus, de az zsebbenyúlós, de jobb, sokkal, mint barkácscsomagot venni.
   
  ursa11, Gio, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
 10. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Köszönöm szépen a segítséged! Most megint jön a "sajnos nincs Ppannim"! - csak az egyetlen egy! - a Valdinál beszerezhető!
  Akkor ezek szerint mégsem vagyok annyira "alfabéta" - csak hát ugye ha nincs, akkor csak haladgatunk mint a csiga.
  Úgy érzem, /sajnos egyre gyakrabban/ ha nincs zsebbenyúlás, lassú a haladás. Már azon a szinten vagyunk, hogy elég sok mindenért zsebbe kell nyúlni.
   
 11. Tityi-Totyi

  Tityi-Totyi Junior szaki

  Oké. Köszönöm szépen a segítséget, próbálkozom! :p
   
  újfarm53 és -BombadilToma- kedveli ezt.
 12. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Hozzál össze pink terményeseket és szerezz pannit. Nem olyan ördöngös dolog 5-10 pannit szerezni. Sok ismerősöd van, hiszen ismert játékos vagy. Érdeklődj bagolyban, meg hirdetgesd, hogy pannikat keresel. Egyébként sincs más lehetőség jelenleg rá.
  Egyébként nem a melósok járnak Ferrarival, hanem azok, akik van mé' zsebbe nyúljanak. A többieknek a való életben is inkább mások turkálnak a zsebében. A sebességnek mindig is ára volt és lesz is. Ha más nem, akkor az első fa, ami keresztbe áll.xD
   
  ursa11, Gio, z2856 és 5 más kedveli ezt.
 13. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Tudom, hogy ára van a gyorshajtásnak. ;) A helyzet azonban az hogy most érzem nagyon a hiányát, topporgok miatta.
  Nekem ördöngös. A régiek közül biztosan, de jó ideig kerültem még a hozzászólásokat is. Összehoznám én azokat is, de ha el hiszed, ha nem egyetlen egy sincs. A tenyésztésben sem nekem áll a zászló. Hosszú évek alatt nem jött egyetlen arany kategóriás tenyésztés sem. :( Ha viszont 1-1 panniért feláldoznám a farmon, akkor meg minek, hisz nem volna értelme játszani. Így marad a csiga tempó, + jó szerencse várás, a bizakodás, hogy rájön a Bp. sok zsé't kaszálhatna a "csajokból". Én meg az időt kihasználva most épp zsázsázom, hogy az árából megvegyem a terményesekhez a kitenyésztett állatokat!:)xD
  Hogy ne legyek off. Eddig 7 raktáráruházam van, abból 5 teljesen fel van fejlesztve, a kettőnél pedig az utolsó fejlesztés hiányzik.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.6.17
  ursa11, Gio, újfarm53 és 3 más kedveli ezt.
 14. Csókos

  Csókos Fórum bárója

  Sziasztok!
  Még mindig 461 deszka hiányzik. A deszka is nehezen gyűlik, de én is türelmetlen vagyok.... :oops::oops:  Tegnap éjszaka sikerült továbbfejlesztenem! Nagy örömömre összegyűlt a deszka :)
   
  Utoljára szerkesztett: 25.6.17
  Gio, Fatther, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
 15. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Sziasztok.
  Én meg fúró hiányában dekkolok. Mikor tavaly megvettem 5 raktár(a)t úgy hagytam itt a farmeramát néhány hét (hónap??) után, hogy mindenki zúgolódott mert nem jött a fúró. Én úgy távoztam 1 évre, hogy 1 db sem volt! Most 20 napja, hogy vissza-pártoltam és ezalatt 1 db-ot = = egy darabot kaptam néhány napja. Hogy lesz nekem ebből annyi furdancs, hogy fejlesszek?! Vagyis mikor? o_O:cry:

  A kérdés költői......:)
   
  ursa11, Fatther, genka53 és 2 más kedveli ezt.
 16. Csókos

  Csókos Fórum bárója

  Szia! Bár a kérdés költői volt, de azért reagálok.
  Hidd el, én adnék 100 fúrót is, ha adhatnál deszkát, vagy téglát helyette :D
   
  Fatther, genka53 és lukimi kedveli ezt.
 17. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Ennyire sok fúrót kaptatok 1 év alatt?!:eek:

  Deszkám 18.300 van nem tudom ez sok vagy kevés lenne, ha gyorsan jönnének a fúrók.:)
   
  Fatther és genka53 kedveli ezt.
 18. Csókos

  Csókos Fórum bárója

  Nekem most 145 fúróm van, deszkám pl 900.... Már emiatt nem tudok fejleszteni, nem a fúrók miatt. Sajnos 8.000 meg 12.000 db kell, hamar elfogy a "tartalék"
   
  Fatther és genka53 kedveli ezt.
 19. szandika0518

  szandika0518 Utánpótlás-írogató

  sziasztok. elakadtam a vadaskert fejlesztésénél, mert nincs elég fúróm. nem is akar jönni. azt olvastam itt hogy nemesítésnél nagyobb az esély a fúróra, milyen növényt nemesítsek aminél biztosan kapok?