Repülni lehetséges!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 25.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szerintem az, hogy folyton csak repül-repül, az csak egy animáció, valójában tudsz haladni, ahogy adogatod neki a neked tetsző üzemanyagokat :)

osztrak12 és bindi5454 kedveli ezt.
  2. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    A futamokat csak sorban lehet indítani, az egy sorban levő ajándékokat pedig mind megkapod. Alapból az alsó szinten repülsz. Érdemes néhány xl és bio üzemanyagot is keverni.

maniszla, osztrak12, Jucus19 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ismertetőben szerepel, melyik repülővel kezdünk.
    Csak sorban lehet a futamokat teljesíteni.
    Nincs több repülőtér: így a melyik repcsitéren kérdésedet nem értem.

Ha elindítod az első gépet, az addig van fenn a levegőben, míg a teljesítési sor végére nem érsz. Utána váltasz másik gépre, másik pilótára.

Az ajándékokat akkor kapod meg, ha a sorban eljutsz hozzá, vagy "túlhaladsz" rajta-- a kiválasztott sávban.

A felső vagy alsó régióban haladást Te választod meg, melyik éri meg számodra.
    Tudnod kell, ha fel ill. le is akarsz navigálni az alsó ajándékokért, akkor (sima) bioüzemanyagot is kell tartalékolnod a repüléshez, nem elég az XL vagy az XXL bioüzemanyag előállítása.

Sok hasznos infót kiemeltek a játékosok, készítettek terveket itt a topicban, érdemes az első oldalakat is tüzetesen átnézned.

taga1, Jucus19, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  4. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Szia!
    úgy jó, ha mindig csak alul repülök?

bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Én most felül repülök, mert ott a banán!xDViszont ha kevés a szupertápod maradj alul

kissme6, Jucus19, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Attól függ, hogy milyen ajcsikat akarsz. Figyelni kell a két sorban mik vannak. Elvileg nincs akadálya csak alul repülni. Az ABk viszont fölül vannak.
    Mindig mérlegelj. Csinálj 48 xxlst és 16 simát. A másodiknál viszont csak xxlesek elegendőek.
    Ha az elsőt (sárgát) megcsináltad, utána a következő 3ról lehull a lakat, csak az utolsón marad meg.
    A sárga utáni 3mal akár egyszerre is repülhetsz. A sorrend is szabadon választott.

maniszla, kissme6, -szida- és 5 más kedveli ezt.
  7. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi, de én sehol sem látok aranybanánokat, csak trópusi TP-ket.

8. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép napot kedves gazdák! szeretném kérdezni,hogy elég ha 1 üzemanyagot használok egyszerre???Még nem kezdtem el,mert nem volt időm...vetek-aratok,és gyűjtögetem a kannákat..:)Holnap gőzerővel neki állok a feladatnak...remélem nem tévedek el..mint a hínárosba..:)

bindi5454, kedvenc62 és Leho69 kedveli ezt.
  9. Leho69

A kék dobozokban vannak a nagy ajcsik. Használhatod az ismertetőt, vagy ha rájuk viszed a kurzort buborékban megjelenik, mi van alattuk. A pályák végén a kitehetők vannak, ill a felhősor. Alul felül ugyan az van, de csak a pálya végén és a matricánál.
    A többi doboznál az alsó és felső ajcsi különbözik.

kissme6, Mikulás48, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  10. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

maniszla, Leho69 és bindi5454 kedveli ezt.
  11. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Ó bakker! Pedig az egész ismertetőt, és fórumot végigolvastam, kijegyzeteltem 3 oldalnyi (A4-es) hasznos infót, számokat, számításokat....ez mégis kimaradt. Már túl vagyok a harmadik futamon.
    Azért nagyon szépen köszönöm a segítséget.

kissme6, bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  12. Leho69

Az AB a 4. és 5. futamban lesznek ne aggódj!

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Event letudva.Előbb végeztem,mint gondoltam.Köszönöm,hogy repülhettem,ha csak így is... :D ;)

Gio, kissme6, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  14. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Én csak azt szeretném kérdezni, hogy ahogy haladok a repülővel, semmi esély nincs rá, hogy mind a két meglepetésdobozt elérhessem? Én pl fent mentem így megkaptam a 2 bahama csemetét, de nekem az alsó 2db sima farmos csemete is kellett volna. Valamint az 5 kerekkerék pörgetésből 3 elúszott, mert nekem volt 3 alap pörgetésem. Erre felhívom én minden játékos figyelmét, hogy nullázza le a sima pörgetéseket, mert csak így tudsz valóban 5-öt nyerni. Sajnálom, h erre senki se hívta fel a figyelmet.

maniszla és Peszi2 kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, mindenkinek jó repülést kívánok !
    Tudnátok abban segíteni, hogy a Topáz titokólból milyen ólak fejlődhetnek ki ? (A Rubint - segítséggel- megtaláltam, de ezt nem).
    A 4.-ik feladatot kezdtem el, de felfüggesztettem, szeretném tudni az ól fajtákat. Köszönöm szépen.
    Tyúkanyó = Ha én végigmegyek a Bióxxl üzemanyaggal akkor is megkapom a FELHŐSORT ??? SOS.
    Igen, mindegy hol felül, vagy alul repülsz, mindegy milyen üzemanyaggal, a sor végén megkapod a felhősort az
    5.-ik feladatért.

ulmo12 kedveli ezt.
  16. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Ha én végigmegyek a Bióxxl üzemanyaggal akkor is megkapom a FELHŐSORT ??? SOS.

Marika312 kedveli ezt.
  17. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Igen, teljesen mindegy, hogy melyik üzemanyaggal mész végig, ha eljutsz a legutolsó ellenfél legutolsó pontjáig, akkor tiéd a felhősor és a kitehetők is :)

Fätum kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most kezdtem az utolsó pályát ;) Idő mint a tenger ;)

-szida-, Chate-farm, Amateur* és 3 más kedveli ezt.
  19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia Marika!
    A Topáz talányos tiki-tenyészet, tehát a Bahamára való, ott eddig csak egyszer volt titokól, amiből fejlődhet a tigris, flamingó, vörös panda, hangyász. Remélem, jól tudom.
    Ui: én sem találtam a játékismertetők között, hiába gúvasztottam a szemem.

-szida-, Peszi2 és Marika312 kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Tessék, itt van, az archívumból bányásztam elő: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/talányos-tiki-tenyészet-a-bahama-szigeten.13922/
    Sajnos a képek nálam nem jelennek meg... (így nem túl informatív).

osztrak12, ulmo12 és Peszi2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.