Visszajelzés Rock 'n' Robot eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Apr 17, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

nem tudom, én a 164-ik szinten vagyok.

De szerintem akkor nem biztos hogy jól irtuk be az adatokat
    tehát az első oszlopba jönne az amit először adott
    például. sziv+csillag+tappancs+villám adott 36080 csp + 13120 csp tehát mindkét összeg
    a második oszlopba pedig
    ugyanaz a jelek mégegyszer beirva tehát sziv+csillag+tappancs+villám adott 13120 csp ez kerülne a második oszlopba nem?
    Vagy én értelmezem rosszul?
    ne haragudj, ha kicsit értetlenkedem,

Last edited: Apr 18, 2018
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Köszönöm, valóban jogos az észrevétel. Felületes voltam, és 1000 bocsánat érte.

GYIK-ot módosítottam ennek megfelelően.

3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia! :inlove:
    Átneveztessem a dekort "Nulla percezés"-re? xDxDxD
    Nálam a nap mondása a tiéd!

4. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Haha! ... és én még azt hittem, hogy a 20 milliómmal gazdag vagyok! Úgy tűnik, nem álltam annakidején abban a sorban amelyikben a kereskedői tehetséget osztották :)

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziamiaú

Tappancs - Villám - Csillag - Hangjegy : 75 bájital és 25 bájital :p

Tappancs - Csillag - Villám - Hangjegy : 125 bájital és 25 bájital

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Volt már olyan félórám, hogy több, mint 1 milliárdot költöttem.
    A csp nem számít sokat, hanem a pajta. Ott legyen a legtöbb.
    De táncolj. Azzal is lehet keresni. A menyasszonyok tudják!

7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Toma, köszi a táblázatot, szenzációsan jó !
    Beirtam a 8-asba, egyet táncikáltunk.

8. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

• 84 .15 Kacsa Kata trágyája , 11 KK + 4 KK

9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Csodálkoztam miért csak 70 növényt kaptam felszapoításnál, hát minden jót beraktam a csatni kivételével, ezért ugy arattam már kettő után is.xD

10. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok! Bele néztem az excel táblázatba. Nagyom szorgalmasak a magyar gazdák. Köszönet érte mindenkinek.

11. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Már kész is az egész? :( Pedig úgy örültem hogy végre tehetek én is a közért, de este lesz csak annyim hogy táncoljak :( a felrepik fele már megvan, de az eventnövény lassan érik :( most vetettem 1x1 be 3 területre.

12. BackOffice

Sziasztok!
    Nem tudom, mi a jobb, ha azok, akik segíteni akarnak, kapnak lehetőséget, vagy az, ha a külföldi listákat valaki bemásolgatja.
    Jó játéknak indult és örültem, hogy egyre többen beletették a maguk munkáját a közösbe.
    De most valahogy elment a kedvem az egésztől. Sajnálom!

13. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Sziasztok! Sokat gondolkodtam, hogy elkezdjem-e az eventet, hisz rengeteg a növény, amit le kell termelni. Szabadidő híján hétvégéig csak napi két aratás fér be nálam, de kedvet kaptam tőletek, annyira lelkesek vagytok a táncmozdulatok felderítésében. Gyártottam előre egy adag felröpimennyiséget, mert hosszú érésű növény most nem fér bele az időmbe, ha haladni akarok az eventnövénnyel, pedig így bosszant, hogy napközben ott szárad az elektronikus csillag a farmon...
    Sajnos a köz javára nem tudok tenni a tánclépések ügyében (nem sikerült még természbónuszt sem pörgetnem), mire én oda jutok, már megfejtitek a dolgokat.

Szeretnék Mindenkinek köszönetet mondani, akik részt vállalnak a farmjukkal a tánclépések megfejtésében a köz javára, hálás vagyok a táblázatért is, nagy segítség!

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Beko !!

Nekem is elment és én is sajnálom (:):

Ez most kicsit olyan volt, mikor valaki vesz egy rakat kosarat event kezdéskor és este már írja is, hogy kész az event.
    Ez nem játék így, hanem valóban pénz kérdése.
    Én biztos régimódi vagyok, de igazi játékkal, ültetéssel, aratással szeretek megcsinálni egy eventet ::))

15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Beko !
    Ne menjen el a kedved, hozzad csak, irjad be kérlek az eredményeid.
    Az enyémet Valaki átírta. Egyet táncoltam, 3 nyereményt kaptam - most megnéztem, s visszaírtam a helyesre Lehet mégis jobb lenne, ha ideírnánk, s táblázatba csak pár ember írhatná be.
    ( 8-as első tánc 2e Tp +5 eTp + Matrica )

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Valami nem stimmel, én a rendes magyar fórumon vagyok és a 21, 22-es sort csináltam meg, de amikor beírtam 1 sorral lejebb vitte, és ez így nem reális képet fog mutatni. Mert olyan, mintha valaki írt volna már a 21-be .
    hanny65 írtál a 21-es sorba?
    Van még 4 játékom, de most valahogy nem merem tovább folytatni

17. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Szia! Ne menjen el a kedved, nagyon jó kezdeményezés volt, de lehet jobb lenne, ha egy-két ember kezelhetné csak a táblázatot!

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez így nem jó. :( Bárki belenyúlhat, átírhat amit akar. Nem jó ez így drága Bekó. :(
    Sajnálom,de ez így nem lesz valós. Bár azt se értem aki belepiszkál, átír dolgokat. Élvezi??? :mad: Nyugodtan fekszik le?? Van lelkiismerete?

19. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Nagyon ráálltál a bájitalra :D

20. BackOffice

Félreértettél.
    Nem az átírásra gondoltam. Én is beleszerkesztettem, hiszen nem ad mindenkinek matricát az a bizonyos kombináció, vagy egy ajándékot egy cellába írjunk, a másikat a mellette lévőbe, vagy a TP nyereményt nem szintszorzósra írta vki. De aki ezeket beleírta, ő maga próbálta ki és hozta a munkáját a közösbe. Nekem ez lett volna a fontos: a csapatmunka. Aki elkészült egy malomtermékkel, az boldogan hozta az eredményt, hogy hozzátegyen ő is a közöshöz. Ettől lett volna jó ez az egész.
    A magyar narancs jutott eszembe: kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk.... mert mi dolgoztunk meg érte.
    Na, ez az érzés veszett most el nálam.
    Abbahagytam. Bocsánat! Megyek a dolgomra. Van elég.

Thread Status:
Not open for further replies.