Visszajelzés Rock 'n' Robot eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Apr 17, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Köszönöm,aranyos vagy:inlove:

2. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Nekem sem sikerült bónuszt összehozni,igy nekem is 2 alaplap sikerült,az elsőt a 19.re használtam fel,hogy mér....nemtudom:) aztán láttam hogy az 59.es üres no mondom beirom magam a farmerama "történelmébe",de megelőztél :inlove: kisirhatom magam a válladon? :D:D

3. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Én is jöhetek? mert nekem meg tök kínaio_O az egész amit írtatok semmit se értek:oops:

4. macskacicu

macskacicu Járnitanuló

Sziasztok! Melyik hozzászólásban van a táblázat? Nem találom :(

5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Nem véletlenül, a nevemben minden bennevan .:D ;)

6. kosagi

kosagi Fórum mestere

Hát persze:D. De így is bekerültél.

7. pusitimi

pusitimi Fórum-zöldfülű

12. oldalon 235-ösben is

8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Jó éjt nektek!
    Nagyszerű munka volt és még Leho tippje sem jött be, hogy ez a tablicsku mikorra fog elkészülni.... xD
    Jól van ez így!
    Jó pihenést nektek! Akinek holnap velem együtt munkanap következik, annak kitartást, már csütörtök lesz, aki nem megy munkába az némi részvétet tanúsítson irántunk. :inlove:

9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Olyan gyorsak voltatok, hogy en csak pislogok. Bevallaltam 10-t de mar targytalan, mire ideerek mar regen kesz a tabla:D Legkozelebb gyorsabbnak kell lennem, vagy inkabb fel sem iratkozni:pxD

Grat a csapatnak, igazi csapatmunka volt:) en mar csak celiranyosan tancikalok:music:

10. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Köszi,letöltöttem :)

11. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Kissé késve, csak este arattam a tegnap elültetetteket/de szép szó .:)/
    Főfarm és szédült szántó: tarlórépa, Erdei tisztás szintén és 20 "macska -farm", 11 szomszéd ajándék+ 4 Varázsfa= 213 felröppenő.
    Még egy kör eventnövény aratás, aztán éjszakára megy a hosszúérésű , folytatás holnap :) Rá kell hajtani az eventnövényre, mert az a rengeteg , a röpcsivel remélem nem lesz gond .
    Köszönöm a táblázatot mindenkinek, majd "csemegézek" belőle,most még "kínai" nekem :)
    Jó táncikálást mindenkinek, aki még marad, a többieknek pedig szép álmokat !

12. macskacicu

macskacicu Járnitanuló

Köszönöm, mentve :)

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Igazán szívesen! :inlove:
    -Csiki-, örülök, h velünk maradsz! :inlove:

Csak érdekességként jegyzem meg, h a kukorica 5 chip-et adott 104 1*1 földön. :eek:
    A többi területen a búza is kettőt... Ebből a Főfarmra vetettem a 10 kezdőchip-et is.
    Szóval az e-gaz nem erőltette meg magát, viszont a kukorica kiváló lehet a röpigondok megoldására! xD

14. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Szia Othep:)
    Jókor szólsz paradicsomot ültettem az enövény mellé mert azt a 10 kezdő se kapott KK-t:oops:xD

15. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Örülök. :music:

Még nem sikerült eldöntenem - köszönve mindenki munkáját - meglepetésbulit tartsak, vagy használjam a bevált nótákat.:p

16. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Ami bevált az jó lehet;)
    Köszönöm a segítségeteket, jó pihenést:)

17. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Igen. :)

Ha mégsem akkor egy kicsit olyan mint amikor kapsz egy ajándékot szépen becsomagolva. És amikor bontogatod akkor izgulsz, hogy mit kaphattál ...xD

18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Heló!

És akkor most kinél és hol van a tábla? Rékucinál biztos nincsen, aláírásban nem találom, második hszben nincs link....
    Nem folytatom.:)

19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Leho, szép estét !
    A 269-es Hsz-ben találod.

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Beko!
    Mivel ez egy közösségi event, azt hiszem, bíznunk kell annyira ebben a közösségben, hogy senki sem teszi tönkre a mások munkáját, és senkinek sem érdeke a többieket szándékosan félrevezetni. Ennek jegyében én szerkeszthetőre hagynám a táblát.
    Ha gondoljátok, akkor a biztonság kedvéért másolja valaki ide a fórumra a tartalmát, pl. ahogyan az Rékucinál is kinézett.
    Egyébként gratulálok a társaságnak, hogy ilyen hamar összehoztátok a teljes táblát. Elismerésem mindenkinek, aki részt vett benne bármilyen formában is.
    A linket ide is kiteszem. Tehát

A teljes nyereménylista elérhetősége: https://1drv.ms/x/s!AhW-KqNt7_XlgQk6sHURlyvCh4OD

Szerk: Ne rendezgessétek, ha nem muszáj, csak ha a teljes táblát rendezitek. Valaki csak részben rakta sorba, ezt most helyreállítottam. Szerintem a különféle ajándéktípusok megtalálásához a színkód is bőven elég (mellesleg nagyon jó ötlet volt, grat. az ötletgazdának).

Last edited: Apr 19, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.