Visszajelzés Sárkányfogó rejtélyek - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.5.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 20.12.25, 05:05.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Minden "fejhez" megcsináltam a kirakót.Így kaptam szúrós gomba magból 1181,vízibogyó 754 magot,völgyi rózsa 1414 magot. Ez elég lesz ,hogy végig tudjam vinni az eventet ? Elvetés utánra értendő.

2. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok!
    Hipp-hipp hurrá! :) Bocsi de nagy az örömöm, ilyen hamar még nem fejeztem be eventet. Kicsit morogtam, hogy megint változás de pozitív lett számomra. Sikerült 2db 100%ost kipörgetnem és kész.

maszilva, kigyo51, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A változás lehet jó is:inlove:

pisti243 kedveli ezt.
  4. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Bele sem gondoltam, hogy mennyi időt vesz igénybe az event, így magam is elcsodálkoztam, hogy "jé, már készen is vagyok?!".
    Hónapok óta a kerék mostoha volt hozzám, de most indulás után kaptam két terménybónuszt, plusz egy hat órást. Számomra ez a világtörténelem csodája volt. :)
    Most biztosan jól jött volna a piac, de igazából nálam "biztonságban" van a csengőpengő készlet, mert így sem költöm el a készletet, szóval hiányolni nem hiányolom.

maszilva, Gabimami, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Kész lettem az eventtel. Nem gondoltam volna, hogy végig viszem. Sokkal rosszabbnak tűnt a leírás alapján, mint ami valójában volt. Azt terveztem, hogy elviszem az 5. szintig, kiszedem a legüresebb vászon itemet, és annyi. De olyan gördülékenyen és klasszul ment minden, hogy végig vittem. Ezzel a lendülettel, kész lett a díszkert 2. része is. És most mehet minden a normál kerékvágásba. Egy hétig a következő eseményig nem lesz gondom, csinálhatom a GK-kat is, és még lelkiismeret furdalásom se lesz, hogy kihagytam egy eseményt. Szóval klassz volt :)

jucus100, feki13, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    látsz több számolást az event csevegő első oldalain, lapozgass vissza, segíteni fognak a számolásban. Fontos, hogy törekedj arra, hogy minél nagyobb hozamod legyen egy-egy magból. Amennyiben csak Répás - almás csatnit tudsz használni termésnövelőnek, akkor érdemes megfogadni a Központ tanácsát és 2x2-es földbe vetni a magot.
    Sok sikert!

maszilva, PZoli64, kigyo51 és 5 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Csak bekopogok, hamarosan zárom magam után az ajtót. :D :)

Gabimami, Marika312, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok!Készen vagyok az eventtel,a ládákkal is,de nekem még sok lezárt lakatos ott vigyorog rám!xD;)!Akkor még mégsem vagyok kész?vagy csak én készültem ki?Köszönöm szépen ha valaki felvilágosittana!:);)További szerencsés játékot,és jó hétvégét kívánok!

Gabimami, Sali~*.*, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ha megkaptad a végén az 5 Piccolót, akkor kész vagy az eventtel.

Sali~*.*, kigyo51, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Szöszi!
    Gratulálok,!:inlove:
    Ha az 5 db. piccolot is begyűjtötted, akkor már ültetni sem kell.
    Sok sikert kívánok! Ügyes vagy.;)

Utoljára szerkesztett: 23.5.25
    jucus100, Fätum, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Dél körül készen lettem az eventtel. Magam is rácsodálkoztam, pedig bele sem akartam kezdeni, mert ezt a fajta eventet sosem szerettem. Örülök is neki, mert holnap unokázom kicsit, estefelé meg tortát akarok sütni a vasárnapi szülinaposunknak. Sok sikert mindenkinek aki még küzd.:)

jucus100, maszilva, Gabimami és 8 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Miért ne lenne vége? Farmeres jól írta: az 5 Piccoló a lényeg; ha az megvan, kész van az event.
    Nálam is lakat van néhány sárkányfejen. Ott is marad a lakat... Persze feloldhatom a lelakatolt sárkányfejeket (feladatsorokat), lejátszhatom a minijátékokat, bezsebelhetem a jutalomként kapott magokat, elültethetem és le is arathatom. De itt vége, már nincs hová beadni. A feloldásért, minijátékért, ültetésért, aratásért pedig semmit sem kapok; csakis a haladási sor ad ajándékot. Ebből a szempontból az event átalakítása nem sikerült jól.
    Viszont van választási lehetőség. Ha gyorsan le akarom tudni, és bevetek extrákat, akkor nincs szükségem az összes megszerezhető magra. Ha nem akarok extrákat használni, akkor szépen végigvihetem azok nélkül is. (Ha az összes magot begyűjtjük, akkor 10 kör 2x2 és 8 kör 1x2 csak csatnival aratva elegendő növényt ad, és ez az időbe is belefér; csak hamar meg kell szerezni a 75%-os érésgyorsítást.)

Dolphin, Fätum, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a válaszokat,igen a piccolot is megkaptam,és már abba is hagytam.,olyan hihetetlen azért vagyok ilyen tanácstalan!;):)

Köszönöm szépen nagyon igyekeztem amig a idő felezés élt,és csak termeltem,és termeltem!:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.5.25
    Marika312, agi770, -BombadilToma- és 3 más kedveli ezt.
  14. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Sziasztok!

Kész az event. Nem vettem semmit hozzá, és nem nulláztam. Nekem nagyon tetszett.

Ecóka2, maszilva, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  15. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Event nálam is befejezve, mivel nem lesz sok időm a jövő héten.
    A kirakós részét nem hiszem, hogy befejezem mivel semmit nem ad a magokon kívül és tekintve azt, hogy már kész a nyeremény oldal, nem lesz rá szükségem.
    Amit elhasználtam:
    ~800 Szupertrágya, ~800 KK, 200%-os teljes bevételi, növénybevételi és 4 Jack (tavaly október óta, csak 1x használtam őket, szóval ideje volt másodjára is. :D)
    2x2-ben ültettem.

Sok sikert és hajrá annak, aki még küzd.

kigyo51, maszilva, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  16. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy a maradék nővényeket el lehet adni a piacon ?

17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Nem értem, el kell vetnem, hogy megkapjam a csökkentőt. Talán a következő vetésre érvényes a csökkentő?

szöszi50 kedveli ezt.
  18. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem lehet eladni.
    Erről a változtatásról itt tudhatsz meg többet: KATT
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51, szöszi50, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Toma!
    Köszönöm, hogy helyre tetted a hsz-ben leírtakat. Mivel a saját játékomból indultam ki, a saját játék menetemről írtam.
    Igen, akinek nem volt elég növényre ható bevételi bónusza, annak kell/het végig vinni a jobboldali növény magok begyűjtését.
    Még 1x elnézést kérek, nem volt szándékomban senkit félre vezetni.
    A bal oldali jutalmak megszerzése a lényeg!:)

Fätum, inanna11, vihence és 8 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Elvetsz valamennyi magot. Learatod a növényt (amit nem lehet visszaültetni). Utána beadod a növényt, és akkor kapod meg a bónuszt. A többi magot csak utána ültesd el.
    Csináld meg az első három feladatsort. Így kapsz mind a háromféle magból, összesen 122-t. Ültesd el 2x2-es földekbe - Tekintsük most ezt a felszaporításnak, használj szupertrágyát, hogy hamar készen legyen. Lesz annyi növényed (csatnival még több is), amennyi az első három feladatba kell. Ezzel megszerzed mindhárom növényre az 50%-os bónuszt.
    Utána szerezz még magokat - mondjuk a 9. feladatsorig -, és két körben 1x2-n készíts belőle növényeket (542 mag, 286 db 1x2-es föld fér ki). Add be, és megszerzed a további 25% érésidő csökkentő bónuszokat. Utána szerezd meg az összes magot, és további 9 2x2-es körrel és 8 1x2-es körrel meg is csinálhatod a teljes haladási sort.Ehhez nem kell semmi, csak a csatni.
    Ha használsz valamilyen termésbónuszt, akkor persze kevesebb mag is elég, termelhetsz 1x1-en is - a lényeg, hogy legalább 7 növényt arass egy területről.

Dolphin, juliannakoczkas, maszilva és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.