Visszajelzés Sörfesztivál 2019 csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 18.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, nekem 8 órás vakondólra is 43 ólból 43 villa és 43 kés jött. A 2 rövidítővel kb 5 órára lehet levinni az érést vagy 5 alá is.

Ribiszke, mya100, -kaktuszable- és 12 más kedveli ezt.
  2. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Ha csak úgy nem..... xD

Jajjj, azt te csak hiszed. :) A függők legkésőbb 14.01-kor elvetik a kezdő készletet. xD Így még soha nem futottam bele egy 14.02-kor berobbanó technikai hibába. Igazad van egyébként. Valami miatt már kora délután el szoktam vetni valami hosszú érésű növényt, aztán reggel szurkolok, hogy véletlenül se arassam le. xD
    Hogy ne legyek teljesen off, 90 játékból még mindig nem találtam meg a farmpengőt. xD Van még értelme próbálkozni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.19
    -kaktuszable-, nevada007, Gio és 5 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Szerintem ha akad a boltban ami jó lehet, inkább menj a biztosra:music:Inkább legyen mondjuk drágán onnan valami mint még 10-ből esetleg 40 -60 fp:music:Persze lehet bennem is ott lenne a csak azért is;)xD Szóval ahogy érzed;)

-W-595-, Kuzdern és Döbi65 kedveli ezt.
  4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Még az eventkezdés előtt - főként a csevegő első oldalain írt hozzászólások kapcsán - ígéretet tettem egy felröpi tesztre:
    Az alábbiakban hozom az eredményeket:

Háttérinfóként annyi, hogy a "tesztfarm" a 85. szinten van és valóban minden extrától mentes: a legenda (vagy bármelyik kupa) semmilyen szintre nincs fejlesztve; nincs paszuly, tehát felröppenőkre ható vagy gesztenyés felhő sincs; nincsenek nemesített növények, tehát nincs lehetőség növényes null-percezésre, ólasra meg pláne. Van cirka 1000 szupertrágya, amihez eddig nem nyúltam (és nem is fogok). Szupertáp is van valamennyi, de ezzel a röpiszerzési lehetőséggel szintén nem éltem.

Az eventet szegfűvel és az azt megelőző 2-3 növénnyel vártam (mindegyikből vettem 100-100 magot a piros kosárból), ezek összesen 226 villát és 93 kést adtak.

Már ekkor látszott, hogy a két röpi a növényekből nagyon nem abban a megoszlásban fog jönni, ahogy a malomtermék megkívánja. Ettől függetlenül - a csatni jobb kihasználása végett - maradtak a növények, karalábé, mogyoró, rókagomba - attól függően, mi fért bele a következő aratásig. Direkt olyan növényt választottam, amit csak locsolva napi két belépéssel nagyjából pontosan lehet aratni. Ezek aratásonként a 3 területről átlagban 185 villa (160-tól 210-ig) felröppenőt adtak, ami akár a felhő megszerzését is prognosztizálhatná, viszont késből csupán töredéke a szükséges mennyiségnek.

Hétvégén ólakra (kacsa és macska majd hétfőn reggel az időkihasználás végett méhekre) váltottam, a röpik kiegyensúlyozása végett, mely papírforma szerint be is jött, bár még mindig a villák állnak nyerésre.

Jelenleg itt tartok:

Ezzel a tempóval holnap estig kb. még 10-12 játékot lehetne összehozni, tehát a felhő extrák nélkül még a hosszabbítás ellenére sem lenne meg.

Viszont néhány nemesített növénnyel vagy minimális ráfordítással - kb. 3-400 szupertrágya felhasználásával - teljesíthető lenne. (A szupertrágya- és az ökotrágya imádatra kinemesített rózsa komforton, tölgy rúnával, alkimista, valamint a szupertrágyára ható termékekkel, vízzel és trágyával fél óra alatt beérik, gesztenyés felhő nélkül is.) De pl. nemesített málnával is eleve több felröppenő jött volna, mint az alap rókagombával, nem mellesleg rövidebb idő alatt.

Következtetés: ez az event nem (vagy csak kicentizve) teljesíthető extrák nélkül, ha nincs a legenda legalább a 25-as szinten, nincsenek nemesített növények, valamint nincs lehetőség naponta legalább 3-szor aratni. De ha ezek a feltételek adottak, akkor megcsinálható extrák (Pannik, szupertrágya, szupertáp, és nullázás) nélkül is.

Utoljára szerkesztett: 25.9.19
    Ribiszke, Atali, Rékuci1111 és 13 más kedveli ezt.
  5. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Te erdélyi vagy, ne is tagadd!!!:D:D:inlove:

6. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Utoljára szerkesztett: 25.9.19
    kistejes71, -Böcsi-, CoraQueen és 19 más kedveli ezt.
  7. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Eldöntöttem, hogy ma befejezem a FP vadászatot és reggel az érmékkel folytatom.....és akkor a mai utolsó próbálkozásra (90.) megtaláltam. :D

-kaktuszable-, Gio, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Néhány raktárház, és 10 alatti panni már csodát tesz.

Gio, -W-595- és ildiko44 kedveli ezt.
  9. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszönet Toma ! Nagyon hasznos tanácsok ezek, jó lenne valamelyik topikban elmenteni, hogy máskor is olvashassuk.

Valaki tudja mit ad az utolsó sörfesztivál naptár?

-kaktuszable-, czutika, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

Szia ! Esetleg a karalábéra emlékszel?A szegfűt túlbecsültem az Rékának közelebb van, de hátha..

Kuzdern kedveli ezt.
  11. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Szia Kedves Gazda! Köszönömn szépen a tegnapi biztatást a játékra. Megfogadtam a tanácsodat és folytattam a játkot amit mára be is fejeztem. Mégegyszer köszi. További szépnapot kivánok Neked.

Atali, Döbi65, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  12. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most lett meg a felhőm :inlove: és nem kellett érte 0 perceznem :inlove:.
    Mivel este 10-ig tart az event - a hosszabítás miatt - így még folytatom tovább, de villa hiányom lett :wuerg:.
    Gratula a végzősöknek kitartást a még eventezőknek :).

Atali, Döbi65, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én ezeket már azért az "extrák" kategóriába tenném...

HéricsBáró, Döbi65, -Böcsi- és 7 más kedveli ezt.
  14. Lullucí

Lullucí Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    segítség kellene!!nem jönnek az érmék,bármivel próbálkozom!van valami konkrét tipp??

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia!
    Sajnos konkrét tipp nincs, minden farmon más kombináció adja a különböző ajándékokat. Próbálkozhatsz az itt leírt variációkkal, de nincs rá garancia, hogy nálad is azt fogja adni.

16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó reggelt
    107 játékon vagyok túl,látom este van a zárás így még tervezek valami érdemlegeset...
    2 helyet tudtam bővíteni a tojástartóban most talán elférek...rája,hangya távol tőlem...

Atali, Döbi65, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Most lett kész a felhő,küzdöttem a késekkel rendesen.xD

tandem6, Döbi65, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  18. Lullucí

Lullucí Utánpótlás-írogató

köszönöm a választ! :)

Kuzdern kedveli ezt.
  19. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok:inlove:
    4-lépés a felhőig a estig talán meg lesz:pnem jönnek a villák>:(
    az érmék nagyon gyatrák>:(szinte semmit nem tudok kiváltani:sleepy:
    a titkosból rája lett:cry:legalább ennyi:)
    szép napot mindenkinek:inlove:

kovacstne, Döbi65, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Szia! Esetleg egálba hozuk a röpiket...;)xDAddigra tudni fogjuk milyen az új evento_Oazaz lehet még 0-ni ha van tartalék:music:xD'14 h-kor leérik a hagyma (este krókusz volt;)) azaz 20 h ig még beleférhet ez-az;)
    Már jön az új titokól is.. mire ezekkel megleszek:p kezdhetem újra a keresgélést:wuerg::oops:

Döbi65, ildiko44, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.