Visszajelzés Sörfesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 18.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Készen lettem én is, mint írtam 2 napig nem voltam gépközelben, az elején csináltam 4 db 18 pontosat, 12 db 20 pontosat, de a végén már csak 22-es telitalálat volt. 84 lövésre volt szükségem, 21.52 volt az átlag. Nekem nem volt semmi bajom ezzel az eventtel. https://ibb.co/nbUv99

2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Elhiszem, hogy dühös vagy, mert neked nem megy, de rajtad kívül nagyon sok másnak sorozatban sikerül a telitalálat. Nincs semmi baj a játék beállításával. Ki kell tapasztalni a mini játékot.
    Az egyéni sikertelenségért ne a játék készítőit okold!
    A csevegő 17 oldalán sok tanácsot, tippet, szájbarágós útmutatót olvashatsz, hogy mit és hogyan csinálj.
    Tedd meg, hogy visszaolvasol és annak megfelelően dobálózol!

Dana64, marcsi152, MamaMeseKertje és 15 más kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

47 játékon vagyok túl, következik a 64. szint (magam számára is meglepően, mert eddig nem néztem). Ez nem egészen 20,9-es átlag. Sokszor elbénázom a külső v. a középső köröket - mostanában inkább a középsőket. A szélsőknél jó taktika a vonalra érésnél lőni. A belsőknél majdnem rajta a középsők a "kétesek".
    Szeretném végigvinni, de agyrém ilyen eventre 7 órás növényt adni. Ha a BP tényleg értünk lenne, 4 órást adott volna - vagy 3 órást. Aki költeni akar, az úgyis költ, ezt már kitapasztalhatták volna, aki nem akar/nem tud, az nem fog 50 FA-ért 200-at kiadni (vagy még többet).
    Ezt a hsz-t 1 aratással ezelőtt kezdtem el írni és valahogy nem küldtem el (túl fáradt voltam, akkor jöttem haza melóból). Most csak az utolsó hsz-t olvastam el (Beko reagja). Erre azt tudom mondani, hogy nekem se szívem csücske ez a minijáték, mivel minden időrablót alapból utálok. Azzal együtt az utolsó 3 játékban 3-3 lövésből sikerült telitalálatokat elérnem, tehát valsz. a hiba nem a BP készülékében van. Az ő hibájuk a tervezés/beállításban van. Ha azt akarnák, hogy nekünk legyen sikerélményünk, akkor vagy kevesebb gaz kellene 1 lövéshez, vagy rövidebb érési idő - vagy kisebb lista.

rozo52, R.Daneel, Boccio71 és 11 más kedveli ezt.
  4. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Az uncsi mindig is unalmast jelentett. Mígnem egyszer valaki el kezdte használni az unokákra... Sok a magajelölt " nyelvújító ", és bizony népszerű is. Na így tehetjük tönkre a mi szép magyar nyelvünket. Nem küzd ellene senki...Aki meg igen, hát a sok lúd között bizony a disznó szerepét tölti be.

Sok van ilyen. " Külön csoportot képeznek a becenévképzős szavak: tali, köszcsi, puszcsi, telcsi, üccsi ’üdítő’, fürcsi, kapcsi ’kapcsolat’, ubi, kovi ubi, pari, uncsi ’unoka’, üzirözi, kircsi ’király mint főnévi jelző’, melcsi ’melegítő’, füli ’fülbevaló’, cigi (hírműsorban a cigaretta helyett), depi, babó, babóca."

A perecet nem lehetetlen bezsebelni, viszont igen nehéz. Nem adom föl - ezt sem ;)- amíg tart az event, tart a perec vadászat is.:)

Kukackukac, JUCUS, Swordfish és 13 más kedveli ezt.
  5. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szia! Gratulálok,segítenél benne hogy tudtad akkor ilyen hamar befejezni? Én szinte állandóan a gépnél vagyok és úgy érzem szinte semmit sem haladok,ilyenkor el megy a kedvem az egésztől!Valószínű hogy ennyire "gyenge" lennék?

Lillafüred, Sali~*.* és KISHONŐR kedveli ezt.
  6. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

részemről a felhősorral alapvetően elvégzettnek tekintem majd az eventet, eddig 29 mini játéknál járok, tehát holnap délelőtt ez kényelmesen meglesz. Folytatni fogom utána is a dobálgatást a hátralévő időben, és minden egyes plusz ajándékra a jobb oldalról, amit sikerül megszerezni úgy gondolok, hogy "hab a tortán"...

spagetti24, R.Daneel, Gio és 6 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem szívás, de rá kell számolni a lassúságot. A külső perecnél kb az előző sáv felénél engedem fel az egérgombot.xD A legbelső perecet ritkán eszem meg, de 20 pont akkor is jár a játékért.

Mindkettőtöknek válaszolok, mert nálam is furán viselkedik ma a játék.

Annál rutinosabb vagyok, hogy a minijáték alatt nyitva hagyjak valamit a háttérben, ami fogja az amúgy is lassú gépem, de úgy begyorsult a kerék, hogy nem csak a perecen, de a színen is túllőtt a célzóvizem.:D A középsővel kezdtem, de még a pereces sávot sem találtam el, gondoltam, összeszedem a többi perecet és visszatérek, ha marad labdám. De a szélső is 0 pontos lett - mondtam is, hogy "huha!" (így mondja a lányom, ha leejt valamit:inlove:) és megnéztem jobban a táblát: úgy forgott, hogy beleszédültem a perec lesésbe.xD Közelebbről indítottam a dobást, de 3-4 játék után beragadt a labda. Láttam, hogy eltaláltam a perecet, de amikor el akartam húzni a célkeresztet a labda ott maradt és kattinthattam, rázogathattam az egeret, meg sem mozdult. Gondoltam, így is-úgy is elvesztettem azt a játékot, így a böngészőből újraindítottam a farmot. Semmi nem változott, kellett még egy újraindítás, hogy működjön a minijáték. Meglepődve tapasztaltam, hogy ott folytathatom, ahol abbahagytam.
    Lehet volt róla szó, de az én figyelmem elkerülte.:oops: Azért lett egy 18 pontos dobásom, mert odatipegett a gyerek és én nem tudtam, hogy megszakíthatom a játékot.

32 játékon vagyok túl, bónuszt nem sikerült pörgessek és volt olyan nap, hogy csak kétszer arattam. 21,125-ös átlaggal 676 pontot szereztem eddig. A narancs vörös pandáig szeretnék eljutni.

Amúgy nem tudom, van valami rendszeresség a táblák megjelenésében mint a focisnál vagy kinek mit dob a gép? Ha nem mindenkinél ugyanazok a pályák, akkor lehet nem is bénák a gyengébben teljesítők, csak c*r helyen vannak a perecek.:eek: Talán kétszer kaptam olyat, hogy mindhárom perec a külső körön volt, na azt imádtam. El sem kellett a kezem mozdítsam, egy forgás alatt pikk-pakk megvolt a 22 pont, de egyszer mindhárom perec bent volt és lányos zavaromban egyiket sem sikerült eltaláljam. Lassú gépnél/netnél nagyon nehéz eltalálni azokat a pereceket, amelyek a deltoidon vannak.

Mások meg ezt a hajtást szeretik.:music:

Ha már nem panaszkodunk, az azt jelenti, hogy feladjuk mi is mint sokan mások. Volt egy rövid időszak, amikor úgy éreztem, hogy a BP hosszú távra tervez azzal, hogy átírja a játékot... ma már nem így látom. A kezdetekhez képest nagyon kevesen játszunk. Ez abból is látszik, hogy nem csak megengedték a pushingot, de csináltak egy olyan eventet, ahol szinte kötelezték az eventezőket 20 ajándékozó farm nyitására. A Topos szavazás is magáért beszél: 2088 igen és 2155 nem/nem érdekel válasz született.
    Amit mi a fórumon látunk a játék/fórum pörgéséről az nagyon csalóka, hisz a 2088 igenből 1385 szavazatot a magyarok és németek adtak le, de a 2155 nemből is a mienk és németeké 1550 szavazat. A franciák és törökök szavazata nincs benne. A franciákhoz valamikor nagyon erős pletykatopik tartozott, ma alig él a francia fórum... a török fórum meg eltűnt, mióta nem keresem a pletykákat.

Nem most vettem észre, csak valahogy sosem adódott rá alkalom, hogy megkérdezzem, hova tűntek a törökök?
    Ha már az eltűnésnél tartok, láttam azt is, hogy WildB már nem admin...

Elnézést, ha az utolsó hozzászólásnak nem ide való.

8. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok !
    Hoztam az én "szerény" átlagomat, 26 perc alatt a 30 játék így sikerült.:D;):p:wuerg:xD:cry:
    Ennyi volt az alap, a többi játék már csak hab lesz a tortán, "Jutok ,ameddig jutok" jelmondattal. :D
    További jó eventezést, sok sikeres játékot mindenkinek !

taga1, Kukackukac, csio70 és 18 más kedveli ezt.
  9. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Köszönöm. Mint írtam még szerdán, hogy sikerült kipörgetnem növényre ható bónuszokat annyit, hogy kis területen répás-almás csatnival 12 db növényt tudtam betakarítani, így pár kört szupertrágyáztam, KacsaKatáztam, mindég van a mamutfákról, estére a nagy része meg is lett, tegnap este óta meg csak 8.100 növényt kellett letermelnem, ami estére elkészült. Nincs semmi titok az egészben, csak szerencsém volt a pörgetéseknél.
    Zsuzsa

taga1, Kukackukac, Swordfish és 17 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    46 játékom és 988 játékpontom van.
    Most szereztem meg a 4. gyárfejlesztést és a narancs vörös panda kuckót!
    Tépőzár hiányban szenvedek, a gesztenyés felhőmet csak hétfőn tudom segítségül venni, szerintem muszáj lesz!
    A mai nap az összes dobásom 22 pontos lett, nagyon élvezem, pedig néha akadozik rendesen de beletörődtem!
    Gratulálok azoknak akik már megszerezték a 100. ajándékot, Nekem is ez a célom!:)
    Sok sikert kívánok mindenkinek!

11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Kész vagyok. A végére untam egy kicsit.
    Jó éjt! :inlove:

12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

634 pont, lett a 30 játék alatt, (21,13 átlag),felhő megvan. A kereket nem fogom visszasírni az már biztos...
    A nyeremények jók főleg hogy sok TP és BTP szerezhető. Nekem is a célom a 61. gyárfejlesztésig eljutni.

marcsi152, jófarmerlány, ulmo12 és 7 más kedveli ezt.
  13. zebraful

zebraful Fórumelemző

Gyárfejlesztés, vörös panda megszerezve. Ez volt a CÉL! Beüzemelve, kirakva, örülök :D Éjjelre már olyat ültetek, ami miatt nem kell felkelnem. A holnapi napon ami összejön, az már hab a tortán. A pörgetés eleinte nem ment, aztán bejöttek a tanácsok. Most már az nem 22-es, ha türelmetlenkedem. Persze ez már nem izgat, mert amit akartam megvan.

jófarmerlány, ulmo12, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  14. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Nagy gratu!!!!!!!

Imi*, borcsa220, Puszpang és még 1 ember kedveli ezt.
  15. jobbágy1

jobbágy1 Utánpótlás-írogató

Hát most ment el a kedvem az egész eventtől. Kétszer egymás után pontosan ráklikkeltem a perecre és a labda átugrott egy másik mezőre. Eddig 17-18 pontot tudtam kihozni egy minijátékból, most remek 12 sikeredett. Az ilyen igazságtalanul szerencsefüggő játék egyáltalán nem lelkesít. Amúgyis utálom a labdajátékokat, de ez most kiverte nálam a biztosítékot.

ulmo12, borcsa220 és Lillafüred kedveli ezt.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Többen, többször is írtuk már, hogy a sikeres találat érdekében nem a perecre, hanem valamivel elé kell lőni. (A külső körön lévőknél nagyjából a perecet tartalmazó mező határvonalára, a belső körön lévőknél egy picivel közelebb a perechez.)

Ez pont egy olyan event, ahol semmi szerepe nincs a véletlennek, vagy ha úgy tetszik, a szerencsének. (Számomra teljesen meglepő, hogy mégis mennyivel népszerűtlenebb, mint például a viking libás, ahol viszont a nagyobb pontszámokhoz nem kevés szerencsére is szükség volt.)

Véleményem szerint a kerék akadozása/változó sebességű forgása is leginkább gyengébb komputer és/vagy internet okokra vezethető vissza; ezt most (kivételesen) nem lenne ildomos a BP nyakába varrni. Ha ez a "jelenség" a játékbeállítások részét képezné, nyilván általános és mindenkinél megfigyelhető lenne.
    Legalább egy racionális okot mondj, hogy miért lenne jobb a 4 vagy 3 órás növény?
    - Időarányosan nyilván ugyanannyit kérnének belőlük; a full teljesítéshez 50-55 ezer vagy még több növényre lenne szükség. (Például a kockás nekem 186 dobásból lett meg, ami több, mint 50 ezer 5 órás növényt jelentett - ami időarányosan ugyan picivel kevesebb, mint a mostani, de ott szerepet kapott a "szerencse" is, tehát akár több is lehetett volna.)
    - A hosszabb érésű növények előnye, hogy egyrészt ritkábban kell "a géphez ugrálni", másrészt pedig az éjszakai időkihasználás és/vagy felröppenő gyűjtés céljára is alkalmasabbak, mint rövid érésű társaik. (Megfigyelhető, hogy most sokkal kevesebb panasz van a röpikre, mint ahogy az általában lenni szokott.)
    - Sokak számára az sem utolsó szempont, hogy egy hosszabb érésű eventnövénynél rendszerint a trágya ára se "szabadul el" annyira.

Egyébként a BP-nél nyilván nem azt akarják, hogy ne legyen sikerélményünk. Azt szeretnék, hogy mindeközben lehetőleg vásároljunk is - kosarat, pörgetést, szuperizéket, akármit. (Megjegyzem, teljesen érthető okból.)

taga1, jófarmerlány, ulmo12 és 8 más kedveli ezt.
  17. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!
    Kezdetlegesen én is elpereceltem a minin játékon....de hála a taktikai tanácsoknak és nekem is sikerült belejönnöm most már több a teli találat egy-egy 20 pontos esik be néha!...Felhő pénteken meglett tegnap meg a vörös panda narancs ....még a pekánt szeretném csak tegnap elcsúsztam az aratásokkal!...Összességében szerintem nem olyan rossz ez a mini játék!...Mindenkinek további jó játékot..Kik végeztek Nekik gratulálok...ügyesek voltak! :)

jófarmerlány, ulmo12, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szerintem Nolina úgy értette, hogy ugyanazt a mennyiséget, csak rövidebb érésű növényből - de ezt majd ő maga megmondja, ha akarja. De ha ez a helyzet, akkor egy előnye lenne: egy esetleges terménybónuszt több körön át lehetne kihasználni.
    Egyébként én is jobban szeretem a hosszabb érésű eventnövényeket; bár inkább a 6 és 8-9 órásakat. A 7 órás növényt csak folyamatosan trágyázva és a napomat kitolva tudom négyszer aratni, ez a 6 órással nem gond. Ha viszont csak 3-szor aratok, sok az üresjárat, mert most felesleges éjszakára a hosszú, anélkül is megvan a röpi.

marcsi152, Kukackukac, Leho69 és 13 más kedveli ezt.
  19. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Gondolom, meg tudnák adni, hogy minimum milyen letöltési/feltöltési sebesség és milyen kapacitású gép szükséges ahhoz, hogy a minijáték akadásmentesen működjön. Mármint ha ezt tesztelik a készítők, mielőtt bejön a játékba. Akkor mindenki meg tudná nézni, hogy neki van-e olyan, és nem azon keseregne, hogy ügyetlen, mikor nem is erről van szó, hanem ha egy lassabb nettel, gyengébb géppel is lennének magas pontszámai, akkor örülne, hogy ügyes. Növekedne a játékélmény. :)
    A kör méretét is lehetne valamennyire növelni, amin belül számít a találat, ha ilyen sok a panasz. Ettől nem lenne rosszabb azoknak, akiknek könnyebben megy, de jobb lenne azoknak, akiknek kevésbé. Növekedne a játékélmény. :)

Azt tudja valaki, hogy ennek a játéknak milyen kapcsolata van a sörfesztivállal? Csak a kitehetőknél látok valami kis söröket, a játékban nem. o_OxD

Kukackukac, jobbágy1, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  20. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    46 dobás, 970 pont. Nem egy eget verő eredmény, de a játék már "uncsi" xD :p. Folytatom ugyan tovább, de ma végre szeretnék egy sörfesztiválos képhez is hozzáfogni. Számomra most következik az event legörömtelibb része. :inlove:

Leho69, jófarmerlány, ulmo12 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.