Visszajelzés Sörfesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 18.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Én még csak 40 dobálásnál járok, 880 ponttal, már látszik a jobboldali sávon a narancs vöröspandakuckó! :)
    Sajnos, tényleg "uncsi", szerintem nekem is az lesz ebben a játékban a legörömtelibb, mikor elkészülsz a képpel és itt a fórumon közzéteszed nekünk. :inlove::)

Kukackukac, strawberry49, Gio és 8 más kedveli ezt.
  2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Persze, szerintem is úgy gondolhatta. Ez a megoldás számomra is szimpatikus lenne. De azért lássuk be, ez inkább kívánságműsor-kategória, mint realitás. Azt hiszem, Beko szokta mondogatni: vigyázz, mit kívánsz... (Hátha csak az egyik felét hallják meg a BP-nél...)
    Valóban, a termésbónuszok felől nézve ideálisabb a rövid érésű növény; ezt nem vettem figyelembe. (Ebből is látszik, hogy ritkán és limitált mennyiségben élek a pörikkel az eventek során, hiszen a játékból szerezhető (party) pörik száma is véges. Bár azt magam se tudom, hogy tulajdonképpen mire is tartogatom...)
    Ezzel pont így vagyok én is.

Domos52, nolina1965, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  3. Ni0na

Ni0na Járnitanuló

Sziasztok!
    Ma én is befejeztem az eventet, panelos akadozó nettel és 6 éves laptoppal8) Ahogy gyűlt a a növény és a felröppenő, már tekertem is a kereket, 21,8-as átlaggal. Nem volt különösebb problémám vele, százszor inkább ez, mint a libás...
    Sok sikert a még küzdőknek. :)

Kukackukac, Gio, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Én is végeztem, végül 83 játékkal, mert 82-nél hiányzott még 4 pont o_O
    Lehet, hogy megdobáltok ezzel a ragacsos labdával, de nekem tetszett a minijáték :D szerencsére nem volt szükség, csak egy kis ügyesség kellett, és gyorsan le lehetett játszani 8-10 játékot egymás után.
    Akiknek kevésbé jön össze a 22 pont, azoknak több játékra van szükség, és így több növény termesztésére, de számukra sem lehetetlen feladat a 100-as szint.
    A pörgetési bónuszoknak köszönhetően gyorsabban összejött a szükséges növény (így nem kell keddig aratgatnom), de vásárlásra a többi eventhez hasonlóan itt sem volt szükség.

Eredményes, jó dobásokat mindenkinek! :)

5. astor4

astor4 Utánpótlás-írogató

Felhősor kész,37.-dik ajándékig jutottam,nekem a perec vadászat nem jött be (azért nem szaladok vásárolni egy jobb kategóriájú gépet )Eventtel végeztem.További jó játékot és sikeres perecezést kivánok!

Mevilla, Gio, jófarmerlány és 9 más kedveli ezt.
  6. moric67

moric67 Törzsjátékos

sziasztok
    már nem görcsölök
    eldobom oszt kész:úgysem találnám el
    felhőig eljutok
    és végeztem
    gyúrok a gazdakörire!
    már akkor balfék voltam:amikor elkezdtem>:(:(

strawberry49, Gio, jobbágy1 és 6 más kedveli ezt.
  7. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Igen,a bónuszok sokat jelentenek,nekem még nincs mamutfám lehet nem is lesz,úgy mint a PP azt sem tudom hogy néz ki!Üdv. és szép napot kívánok!

Susie0509 kedveli ezt.
  8. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Sziasztok!

932 pont, 60 dobás: ez úgy 15-ös átlag. még nő egy kör enövény, aztán megvan a gyár fejlesztés és az ól. HURRÁ!
    A lányom sokkal jobb eredménnyel dobott, mint én. Néha megkérem, hogy az ügyességi játékoknál, vagy a pörgetésnél segítsen, mert látássérült vagyok.
    Ha van lehetőségetek, (akik valamilyen oknál fogva kevésbé ügyesek), kérjetek meg valakit, hogy játssza le a mini játékot helyettetek.

Jó, játékot, és szép napot kívánok mindenkinek!

emocy91, maszilva, Mevilla és 9 más kedveli ezt.
  9. farmerogirl

Szia!

Vélhetően nem az én kedvemért nem panaszkodnak sokan a röpikre, hanem azért, mert a 7 órás növény elég jól adja. És valóban kissé túlzónak tartom, amikor néhányan már az első 24 órában a röpik miatt temetik az eventet. Tény, hogy vannak eventek, ahol az átlagosnál jobban kell küzdeni a felröppenőkért, de vannak módszerek, amikkel könnyebbé válhat a röpigyűjtés. Szinte mindegyik csevegő első hozzászólásában megtalálhatók a segédletekhez irányító linkek.

A vásárlásról (és az ingyenességről) csak annyit: A Farmerama egyetlen olyan elemet sem tartalmaz, amit "kötelező" lenne megvásárolni ahhoz, hogy folytatni tudjuk a játékot. (Nézzük például a szupertápot. Ha csak vásárlással lehetne hozzájutni, akkor a nem vásárlók köre elesne a tenyésztés lehetőségétől, ezáltal a tenyésztéshez kapcsolódó eventeket, egyéb feladatokat nem tudnák teljesíteni. De ugyebár a malomban is lehet keverni, valamint egyéb módon is hozzá lehet jutni. Természetesen aki rengeteget szeretne tenyészteni, a készletét vélhetően még vásárlással is ki kell egészítenie. De még ez se feltétlenül biztos.)

Nem árt szem előtt tartani, hogy a BP egy üzleti vállalkozás, és mint olyan, elsődleges célja a (minél nagyobb) profit elérése. (Ezért érthető az ok.) Ennek érdekében számtalan olyan lehetőséget kínál fel számunkra, ahol kütyüket, felhősorokat, ilyen-olyan szuperizéket, stb. lehet vásárolni, amik által kvázi "javulhat" a játékélmény, viszont ezeknek egyike sem elengedhetetlenül szükséges, valamint egyiket sem kötelező megvenni.

Nem vitatom, hogy vannak, akik egy-egy eventet - elhibázott taktikából, időhiányból, stb. kifolyólag - csak vásárlás segítségével tudnak befejezni. Viszont ez nem a BP hibája.

Ugyan ez valójában nem tartozik senkire, de azért elmondom: bár nem célom a totális ingyenesség megvalósítása a játékban, azért alaposan megválogatom, hogy mivel kívánok élni abból a rengeteg ajánlatból, amit a BP az orrom elé tol. De nem bírálom azokat, akik nálam sokkal több ilyen lehetőséget kihasználnak. (Már csak azért sem, mert leginkább nekik köszönhető, hogy ennyi év után még mindig van mit szidni, szeretni vagy egyáltalán csak nyomkodni nap, mint nap.)

Lillapilla73, Chate-farm, csio70 és 20 más kedveli ezt.
  10. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    A tegnapihoz képest,ma sokkal jobban perecezek (kop-kop) :) Kb. 6 pörgetés választ el (ha sikerül zökkenőmentesen a pörgetés) a narancs vörös pandáig.Nálam ott lesz a vége,most több nem fér bele az időmbe és nem akarom pazarolni a szupertrágyámat. Próbáltam pörgetni de most a barkácsolt ólas talált telibe és sikerült kipörgetnem egy UFO-túrát,aminek nagyon örülök,mert eddig nem sikerült.
    Sok sikert és kitartást mindenkinek!

emocy91, csio70, Mevilla és 4 más kedveli ezt.
  11. *Kabóca*

*Kabóca* Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Sok mindent lehet nyerni ebben az eventben, de ehhez kitartóan kell termelni. Persze könnyen vannak akit tudnak 0 percezni, mert legalább a felrepik biztosan megvannak. Engem viszont érdekelne hogy a BP tervezi e valamikor valamilyen formában a gesztenye felhősor megszerzésének lehetőségét visszahozni. Szerintem sokaknak csak ez hiányzik és akik 2014 után kezdték a játékot azoknak esélye sincs rá hogy megszerezzék más módon.

Mevilla, Feca29 és Gio kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) 3 éve farmozom, így nekem sincs gesztenye felhősorom, és én is nagyon örülnék, ha lenne esély megszerezni. Viszont a hiányával semmilyen hátrányt nem érzek felrepik tekintetében. Néha szükséges gyorsan felrepit "gyártani", és akkor én is rózsát termelek komforton, aminél félórát vesz igénybe egy kör, de ez nem olyan vészes. A gesztenyés felhősorral ezt az időt lehet "megnyerni", aminek "csak" akkor van jelentősége, ha rengeteg felröpit kell gyártani. Ez viszont már elég sok szupertrágyát is igényel ;)

Lillapilla73, brekkencs., csio70 és 9 más kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Nekem sincs gesztenyés sorom, de nem is hiányzik. Sajnáltam érte anno a FA-t. Nem bántam meg. Mostanság nem is sztrágyázom röpik miatt. Elég gyűlik össze az adott idő alatt.
    Sztrágyát többnyire csak felszaporításra használok. Szerintem nagyon fontos, hogy az időt jól osszuk be, ne legyen üresjárat. Ha nem szeretnénk sokat költeni 1 eventre. Nálam ez egyre jobban megy.
    FA-t biztos, hogy most sem adnék a gesztenyésért.

Ma nagyon feljavult a találati arányom. Alig volt 20as, 1db 18as, a többi mind 22es. Szerintem belejött a kezem, a koncentrációm a játékba.
    Lényegesen javult az átlagom. Most már biztos, hogy befejezem.

emocy91, spagetti24, Rékuci1111 és 3 más kedveli ezt.
  14. farmerogirl

Szia!

A gesztenyés felhősort nem FA-ért lehetett venni, hanem a 2014-es szüreti event nyereménye volt. Az akkori mércével mérve (és megkockáztatom, még talán a maival is) rengeteg farmos holmit kellett beadni ahhoz, hogy megszerezhessük.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Őszi-szüret-és-top-1000.11531/

brekkencs., csio70, Hókocka és 16 más kedveli ezt.
  15. syssi77

syssi77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Reggel megszereztem a felhősort,először 0 perceztem de úgy érzem kár volt mert a felröpi még mindig meg van akár hogy termelem az evetnövényt,csak a szupi trágyát sajnálom.

emocy91 és Gio kedveli ezt.
  16. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Sziasztok.
    Harmincegy játékon vagyok túl, megvan a felhősor, csak az égig érő paszuj hiányzik hozzá:).
    Nagyon sok tpt be lehetett gyűjteni, elértem a 69. szintre.
    Mint a hires farműrhajós Neil Farmstrong mondta az első holdfarmra szálláskor "Egy kis lépés a nagyfarmoknak, de egy nagy ugrás a kisfarmoknak"
    A 47. nyereményig jutottam el, 49. a vöröspanda kuckó, azt még feltétlenül megszerzem, utána meglátjuk meddig jutok.
    Akik már befejezték , azoknak gratulálok, akik még küzdenek, hajrá!

Susie0509, emocy91, gabiszabó és 23 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szép vasárnap délutánt mindenkinek!
    Még mindig jócskán le vagyok maradva a megszokotthoz képest, de sajnos a mai aratásokkal is jócskán megcsúsztam, így csak 49 játéknál és 1036 pontnál tartok:( Tehát végig nem lesz meg sajnos, de haladok szépen tovább, lesz ami lesz. A mini játék most már végig max. pontos és továbbra is tetszik-bár én a baltadobálást és a kockázást is szeretem, viszont a focist meg pont utálom...:D

Gio, *bálint*, R.Daneel és 4 más kedveli ezt.
  18. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok.

Részemről a labdadartsozás befejezve :)
    Felhősor már megvan tovább már nem kell csinálni :)
    Talán még 3. gyárfejlesztés kellene, de de nem hajtom már magam :)
    35x játszottam elég egyenlőre, de még növény 2x2-ön kint aztán ami jön még játszok. Ennyi :)

Viszont akinek van még mit rááldozni hajrá :)
    Gratulálok azoknak akik majd felhőig vagy végig is befejezik és kitartás akik még hajtják magukat :)

Üdv: Dragon86

Megjegyzés: Ebben az eventbe mindenki boldog lehet azok is akik free-n játszhatnak mert könnyen megszerezhető 30. játékkal és azok is akik a csúcsra törnek :) Ilyennek kéne lenni az eventeknek :)

Gio, csio70, Sikka1 és 9 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Igen, igazad van.
    Csak közvetve kellett volna a FA.
    Mivel kevés szupertrágyám, egyéb szuperakármim volt, s kellett volna vennem, hogy teljesítsem. Nem tudtam elég állatot tenyészteni, sok farmpénzem sem volt, hogy vegyek. Hezitáltam is, de aztán elvetettem. Túl sokat kellett volna költenem, s nem akartam.
    Most már egyáltalán nem hiányzik. Iszonyú sok sztrágyát pocsékolnék el vele. Megtanultam, hogy nem feltétlen kell 3 nap alatt megcsinálni egy eventet. Akkor is megvan minden, ha 5 v 6 nap alatt vagyok kész. Igazából játszom, s nem hajszolom a farmot sehova.
    Most már egész másként játszom, mint anno.
    A figurák, amit sikerült megszerezni valamelyik felhőn csücsül. Tán 2 hiányzott, már nem is tudom.

/Más, annyira tetszik a SJP intimissimi reklámja, annyira hasonlít valamelyik régi számhoz a zene, tud valaki segíteni? Már napok óta a fülemben cseng, de nem sikerül megfejtenem :)

Utoljára szerkesztett: 23.9.18
    Gio, .hangyóca., nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Én már rég kész vagyok a felhővel, de tovább csinálom még egy kicsit az ajik miatt.
    /nézd meg a Kispad-FM-et, küldtem neked valamit;)/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.