Visszajelzés Sörfesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 18.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Fantasztikus! Az összes elérhető jutalmat megszereztem! :inlove::D:inlove:xD

Gio, böbe764, KISHONŐR és 9 más kedveli ezt.
  2. BBke

BBke Fórumlakó

Sziasztok :)
    Event kész :)
    84 dobásból készen lettem :)
    Volt még 1 dobásra valóm, gondoltam játszom még 1 kört, hátha ad valami bónuszt, amit a készítők elrejtettek a játékban :p

Gio, egyprobatmeger, Éva64 és 4 más kedveli ezt.
  3. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!
    El sem hiszem, de a tervezetten túltejesítettem a céljaimat. Végigvittem teljesen, 82 dobásból.
    Noha az is igaz h KK és szupitrágya nélkül nem ment volna, meg 2x is pörgettem +1bónuszt. De mivel az eventek 90%át meg szoktam oldani ezek nélkül is, így gondoltam ide "elpocsékolhatom" :D

Gio, KISHONŐR, egyprobatmeger és 10 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ugye, ha elértem a végét már nem érdemes célozgatnom? Vagy adnak még valamit a további minijátékért?

5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nagyon nagy gratula, kedves Márti mama!!!!:inlove: Együtt örülök Veled a sikerednek!
    Ma hajnalban a 80. játékig jutottam, 1714 pontom van! Az utolsó kör eventgaz megy, a röpi összegyűlt a maradék 4 játékhoz és 1/4 12-kor meglesz a növény is. Ha nem rontok sokat, végigérek a 100. jutalomig!:D
    Ja, tegnap "cukorszobrász" lettem:D, a következő 3 hónapos terv - ami valószínűleg terv is marad, hacsak nem lesz a farmon lehetőség néhányszor napokig dekorozni... -, hogy karácsonyra én is meglépem a 200-as szintet:music:

Utoljára szerkesztett: 25.9.18
    Gio, Lillapilla73, KISHONŐR és 10 más kedveli ezt.
  6. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Annyira kellene a pekánfa, és pont egy pörgetéssel fogok lemaradni tőle. Nem lesz hosszabbítás? De jó lenne. Akárhogy számolom már nem tudom megcsinálni mert rövid az idő. Még egy aratás kellene.

Gio kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ajándékot már nem adnak, csak a játék élménye marad ;)

Gio, genka53, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  8. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Éééés kész! Az első ilyen jellegű, amit sikerült befejeznem. Igaz, vasárnap kipörgettem egy 200%-os termésbónuszt, ami megkönnyítette a növények letermelését. De mivel farmaranyat sosem veszek, így nekem ez az 50 FA nagyon jól jött.

Gio, egyprobatmeger, Rékuci1111 és 6 más kedveli ezt.
  9. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Nincs valaki , család pl. , aki segítene?

Gio, genka53 és kutyaszálló kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    83 dobás szükségeltetett a teljesítéshez, de megléptem ma reggel és befejeztem....:):)

Gio, egyprobatmeger, KISHONŐR és 8 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Márti mama!:)
    Hatalmas gratula!:D Üdv a csapatban! :inlove::inlove::inlove:

Szeretettel adom át a rózsacsokromat ma neked. :inlove::inlove::inlove:
    Engem is további játékra unszolt a darts tábla:D. A minimál terv a 62. sor elérése volt, ami tartalmazta a felhőn kívül a 4 gyárfejlesztést és a 2 narancs ólat, aztán mégis tovább mentem, miután az meglett. Igaz, hogy csak másfél napig mentem mindhárom területtel (kivéve a raktárházakat, mert azokat sosem bontom le), s a bónuszok lejárta után csak másfél területen ültettem 3-4 aratással naponta, mert a tölgyesre visszapakoltam a mamutokat, azok nagyobb értéket termelnek. ;):D:inlove:
    Gratulálok mindenkinek, aki végigvitte, és további sikeres játékot kívánok! :inlove::inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 25.9.18
    Imi*, Gio, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  12. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Köszönöm a gratulációt. :inlove: Még mindig fülig ér a szám, ha eszembe jut (bár nem vagyok függő - remélem). És az is eszembe jut, hogy milyen sok segítséget kaptam tapasztalt gazdatársaimtól. Működött minden, amit tanácsoltak, és azt vettem észre, hogy haladok, mint a villám! :D
    Az event kész, bezsebeltem az 50 FA-t is! :music:

Imi*, Gio, SzabadEurópa és 11 más kedveli ezt.
  13. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Jelentem, sikerült!!! :)

Gio, jófarmerlány, KISHONŐR és 7 más kedveli ezt.
  14. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Nálam elejétől nem jött a labda, találomra céloztam.

15. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok! 83 dobásból kész lettem! Egyetlen bónuszt sem sikerült pörgetnem mellé pedig vagy 200 db lepörgettem, ilyen az én szerencsém (ja még tp bónusz sem jött) ez kicsit bosszantott, de így is sikerült! Elejétől fogva csak eventgaz ment még éjszakára is, igaz nem sokat hagytam száradni őket. 20 felröpi hiányzott de ment egy kör köles és meg is lett.

Gio, jófarmerlány, Rékuci1111 és 5 más kedveli ezt.
  16. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Befejeztem részemről a sörfeszt eventet, 64 pörgetésből 73. szintet értem el, 1218 pontot vásárlás nélkül. Aki elérte a 100-as szintet, gratulálok. Akadós volt nemcsak a tépőzár, de a játék is. Maga a kerék se folyamatosan forgott, hanem kisebb-nagyobb "lüktetéssel". Volt, amikor le volt lassulva, volt, amikor hiába indítottam adott helyről, azt láttam, hogy lepattant a szélére és örültem, ha a színt jóváírta. Szóval, nem volt a szívem csücske, örülök, hogy vége!

Gio és R.Daneel kedveli ezt.
  17. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Juj, nagyon ügyes vagy! Gratulálok.

Gio, MamaMeseKertje és egyprobatmeger kedveli ezt.
  18. szotyi7907

szotyi7907 Junior szaki

én is befejeztem terménybónusz nélkül gratula mindenkinek

Gio, Rékuci1111, R.Daneel és 2 más kedveli ezt.
  19. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

Végül kényelmesen, éjszakai kelések, percre pontosan kiszámított aratások nélkül 51 lejátszott minijátékig, és a jobb oldalról megszerzett 69 ajándékig jutottam. Soha rosszabbat..., még 3 játékra való növénykém lenne, de a felröppenő már kevés a játékindításokhoz. Azt gondolom minimum a felhősort minden különösebb stressz nélkül kisebb farmokon is meg lehetett szerezni...

Jó játékot mindenkinek :)

Gio, jófarmerlány és R.Daneel kedveli ezt.
  20. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

45 játék, 968 pont, 62 nyeremény, megvan a vöröspanda:D
    További jó játékot !

Imi*, Gio, rencsike982 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.