Visszajelzés Sörfesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 18.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Aki ezt az eventet kitalálta annak csak annyit kivánok, hogy egy éven át minden nap a pereceket kelljen neki dobálni az eventben. Ez az event egy nagy ****. Lehet sok mindent ad de kinek van rá annyi ideje hogy órákig üljön a gép előtt és próbálkozzon. Már több lövést kipróbáltam és bizony nem sok sikerrel. Ugyanis a perecet teljesen el kell találni. Ha csak félig találja el az ember akkor már nem jó. Többféle dobást kipróbáltam, egyszer sikerült leszednem mind a hármat kétszer pedig csak egyet. És egyszer sikerült kettőt. De nagy türelem kell hozzá. Részemről csinálgatom ahogy tudom ami jön jön és annyi de azt hiszem nem sokáig, mert ez egy borzasztóan rossz event. Azt hittem a BP már nem tud lejjebb süllyedni. Tévedtem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.9.18
  2. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

"Célzóvízként Jaffát szürcsölgetek" - Na itt lesz a hiba :)

bendi1121 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Nyomatékosan megkérlek rá, hogy fejezd be a játékosok félrevezetésére irányuló hozzászólásaidat.
    Továbbá gondolkozzál el a viselkedéseden!
    Hónapok óta nem teszel mást, mint telefröcsögöd a csevegőt pocskondiázva az eventeket, annak készítőit, majd valótlanságot állítva visszakozol, mert Te is elkezded megcsinálod az eventeket.
    A továbbiakban minden, nem az eventhez kapcsolódó hozzászólásodat a panaszkönyvbe vigyed, mert a csevegőkből törölve lesz!

Dana64, Imi*, Beus928 és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Majd a következőnél kávéval próbálkozom:pxDxDxD

dagi18, Ribiszke, brekkencs. és még 1 ember kedveli ezt.
  5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Erősen gyanakszom arra, hogy félreértettél :) :)

Vizet kell inni, szigorúan csak vizet. Célzóvizet!!!

genka53, -W-595-, dagi18 és 3 más kedveli ezt.
  6. Farm_Tadity_

Egy kis tapasztalat a dobásokról. Nálam igy jobban sikerült. A külső pereceknél az előtte való csiknál kell nyomni mert akkor talál telibe, a középsőnél pedig egy picivel korábban mielőtt teljesen fedi a perecet. Elvileg, mert van egy kis idő mire a labda (bár nem az) odaér. Igy van esély a perec eltalálására. A célkeresztnek pedig pontosan fedni kell a perecet különben nem sikerül. Ezért ajánlatos kétszer is hagyni végigmenni dobás nélkül hogy lellenőrizzük hogy biztosan fedje a perecet. Persze ez csak az én tapasztalatom, nem tudom másnál hogyan jön be.

Lucapeticsenge, Mevilla, -inci7- és 15 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) mi még a növényt szaporítjuk :D de holnap már biztos lesznek tapasztalatok 8)

genka53, -W-595-, Melan és 2 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Biztosan kellenek semmitmondó eventek is. De akkor minek havi 15 event, ha abból 14 ilyen? Bár aki mindegymiaz csakeventlegyen stratégiát nyomja. Hát igen, azoknak is kell valami. Legtöbbet azért eventezek, mert már megunom a piacra termelést. Ráadásul, most ezen a téren is rossz napok elé nézünk.

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tudom nála van-e gond, de akadozik a kerék, nehezen tudom célra tartani, 20 pontnál többet eddig nem sikerült elérnem, remélem lesz még jobb is. Most megyek és végigfuttatok egy takarítást mielőtt újra próbálkozom, remélem használni fog:)
    Sok sikert kívánok neked is és mindenkinek :D

genka53, -W-595-, Melan és 7 más kedveli ezt.
  10. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

Örültem, hogy új minijáték kerül a palettára. Örömöm a kipróbálásig tartott. Ugyan ötletes, de egyrészt nehéz (ami nem is lenne gond), másrészt időigényes. Aki sok pontot akar elérni, annak birkatürelemre lesz szüksége. Aki megcélozza a FA-t, az készüljön rá két szabadnappal is:)

bendi1121, Fatther, erika260665 és 4 más kedveli ezt.
  11. Farm_Tadity_

Én úgy csináltam hogy beállitottam egy helyre a célkeresztet majd megnéztem fedi e a perecet. Ezért hagytam egyszer körbemenni dobás nélkül de a célkeresztet nem mozditottam. Ha nem fedte rendesen akkor egy picit igazitottam majd újra dobás nélkül körbement. És ha jó volt akkor dobtam csak. A két külső elvileg egy vonalban van csak a középsőhöz kellett áthelyeznem a keresztet. Kicsit hosszú idő, türelemjáték. Nem követtem a perecet ahogy forog hanem megvártam mig a perec a beállitott célkereszthez ér.

mya100, genka53, -inci7- és 14 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Szia!
    Összeszámolnád, hány valótlanság van ebben a topicban kérlek, amit én írtam? Az eventek készítőit sem szokásom pocskondiázni, hanem csak a készítményüket. Sőt, ha valaki figyel akkor a játékmesterek receptjeit inkább. (A készítők, azok dolgoznak, a játékmesterek diktátumai alapján.) És azt is játékélmény, illetve stratégiai hasznosság szerint kritizálom. Ha úgy vesszük akkor a játékmesterek hónapok óta nem vesznek tudomást egy szavazás eredményéről, irdatlan mennyiségű eventet tálalva minőség nélkül.
    Ha valamit jónak találok, bármily picit is, azt is le szoktam írni. Persze elfogadhatjuk azt az egyoldalú magatartást is, hogy vagy jót vagy semmit. Be kell írni a szabálykönyvebe és akkor rendben is lesz.
    Ez az event egy félrevezetés. Én senkit nem vezettem félre. Egyszerűen leírtam, hogy a kezdőmagok a nublonosba átkerültek hasznosításra. Azt is csak akkor, miután meggyőződtem, hogy a felhő, a jutalmak ugyanazok maradtak, mint ami az ismertetőben szerepel. Pontosan annyit változtattam a tervemen, mint amennyit az eventen. A gyengébbek kedvéért 0 változtatást hajtottam végre.

Július 28án kérdeztem meg hová tűnt Csocsó a TOP10ből. Pedig még vártam is vele, hogy hátha csak valami technikai malőr. Ha el lehetne mondani, akkor Csocsó elmondta volna. Na, az a félrevezetés, hogy még beszélni sem lehet arról, ami nagyon sok játékost érdekelne. Gondolom külföldön is. Mert ott is vannak szurkolói, talán barátai is.
    Ezt az eventet én most úgy próbálom átvészelni, hogy nem termelek eventgazt és nem adok be semmit. Egyelőre az adrenalinra jó hatással van. Sokféle képpen lehet játszani ezt a játékot. Most ezt a taktikát választottam.
    Egyébként semmi köze az eventhez, de gratula a 234. szint eléréséhez a legjobb játékosnak. Nem írom le a nevét, mert lehet, hogy nem szabad, központilag nincs engedélyezve.

emocy91, csio70, CoraQueen és 10 más kedveli ezt.
  13. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Az egész jó,mert nekem 16 és hiába dobok perecet,nem érzékeli . Ideje abbahagyni az egészet. Mindig megfogadom,hogy minijáték soha,és mindig neki kezdek. Hat farm kicsit húzós,de lassan odajutok,hogy már nem is fogom sajnálni ezt a 8 évet.Mindenkinek akadozás nélküli dobálást.

14. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Szia, Köszi a jótanácsot, tegnap váltottam ki ezt a rúnát, igaz jó sok cspbe került mig a csillagokat összegyüjtöttem .Hanem a fehér ártatlanság meg a karácsonyi süti elmaradt:sleepy:. Már mindegy, majd legközelebb.

Már 106 tépőzár jött össze, remélem event végéig meglesz a 30 minijáték.
    Sok sikert mindenkinek:)!

emocy91, csio70, Rékuci1111 és 6 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Szia!

Tamás nagyon finoman leírta tegnap, hogy a minijáték nem lesz egyszerű. Amikor átlag 18cal számolt, akkor már borítékolni lehetett, hogy nagyon keveseknek lesz (1% alatt bőven) 22es átlaguk.
    Erre lehetett készülni. Még nem késő senkinek sem a stratégián (nagyobb termőföldre váltani esetleg), esetleg a célokon változtatni (lejjebb engedni az eddigiekhez képest, mert az reálisabb).
    Feladni nem érdemes, aki már belefogott vagy még anyagiakat is áldozott rá, csak alkalmazkodni célszerű. És még nincs vége annak a lehetőségnek sem, hogy valaki rájön, hogyan lehet hozni a 22t. Valaki kilépett már az első rontott után, hogy megnézze mi történik?

csio70, cili53, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem ettől függetlenül tetszik ez a minijáték úgy gondolom, a hiba amit érzékelek és rendbe fog jönni, eszemben sincs pár próbálkozás után feladni :D Nem szokásom.. :D

csio70, genka53, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, köszi, hogy hozod a tapasztalatod. Segítség, tanács mindenkinek jól jön ! Én is leírom, -bal egér lenyomva, megvárom, hogy a perec beérjen a célkeresztbe, majd felengedem.
    Egy próbálkozásom volt = nos, sajnos az egyiknél "elakadt", beragadt ? - így 20 pontos lett. Reméljük ez a kezdeti akadozás megszűnik, s sikerül több pontot is szerezni, mert így nagyon sok növény és felröpi fog kelleni, hogy elérjük a kitűzött célunkat.

denisadina, maszilva, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Hát ha belegondolok abba,hogy a krizantém és társai lassan 5000 per db és nincs a piacon akkor érdemes piacozni,én unalomból soha nem eventeznék mert nagy a buko rajta,ha nem megérős az event akkor mamutoké a főszerep aminek legalább haszna is van.

steve223, csio70, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Maradjunk annyiban, hogy ketten megkérdezték tőlem belsőben, hogy mi változott? Volt egy nagyon félre érthető írásod

Kilépsz, visszalépsz, és folyt köv onnan, ahol X-et nyomtál. Itt sajna nem működik ez a taktika:(

18-cal azért számoltam, mert azt tartom reális összegnek, amit 99%-ban össze lehet hozni.

genka53, cili53, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Sem számolni, sem kijegyzetelni nincs időm azt a mérhetetlen számú hozzászólást, mely nem pozitív kicsengésű és a Te tolladból érkezett.
    Természetesen lehet és kell is a játékot, az eventeket minősíteni, de a megfelelő helyen és stílusban.
    Nem árt az arányokra is odafigyelni, mert ha valaki annyit szidja ezt a játékot, mint Te, akkor nem szabad csodálkoznia, amikor egyszer valaki neki szegezi a kérdést: ha ennyire rossz ez, akkor mit keresel még itt? Miért nem keresel magadnak más, kedvedre való szórakozást?
    Több moderátori visszajelzést kaptál az utóbbi időben a hozzászólásaid miatt, kérlek összességében vond le ebből a megfelelő konkluziót.
    Építő javaslataidat szívesen látjuk, ne fukarkodj azokkal. A segítő posztjaidat is igénylik a Játékostársak. Ne okozz nekik csalódást, kérlek.
    A témát pedig lezártnak tekintem abban a reményben, hogy sikerül a megfelelő helyen és módon véleményt alkotnod.

_Cygnus_, Dana64, Imi* és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.