Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

A titokólak is :p, vagy azokkal nem lett letesztelve ?

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A titokólakból előzőleg kifejlődött ólak is adhatnak felröppenőt.

3. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Arra értettem, amikor simán kirakod a farmra, az alapot, amiből kifejlődhet a titokól. Pl.: Ha én kirakok x db mennyiségű Palládium talányos tenyészetet, abból várhatok-e felröppenőt ?

osztrak12, Sonche, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hegyi Andrást már ismertem, de Hegyi Imolát még nem. Az már más kérdés, hogy a Bahára nem kapott beutazási vízumot és ott továbbra is ismeretlen marad.

Végigolvastam. Kapálós, fényképezős, telefonos, időrabló. Semmi új nincs benne. A grafikusok dolgoztak megint. Nyugaton már ingyen lehet grafikust felfogadni.
    Ki lehetne számolni, hogy mennyi gaz kell hozzá, de elég ha annyit tudtok, hogy sok.
    Az ajik tűrhetőek. A felhősor pereces. De elmegy, annak ellenére, hogy az event leggyengébb láncszeme.
    Megcsinálom, de gyorsan törlöm az emlékeim közül.

osztrak12, Sonche, Domos52 és 14 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D
    Én is döbbenten vettem tudomásul hogy nem tudom megjegyezni. :D Ha mellé még a telefonnal is vacakolnék, odaégne az összes hurka, kifolyna az összes sör és elolvadna a jégkrém.:) Marad a papír, az a biztos. :)

maszilva, osztrak12, csipkerózsa és 22 más kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nem tudom az eventkellékeknek mi köze van a sörfesztiválhoz, de a "Hegyi kislány" megvan hozzá :) Bár a hegyen bor folyik inkább :D
    Na mind1, csak egy kicsit "kötöttem" :)

Kedves Tamás!
    Akkor a fa merőkanál nélkülözhető, ha jól olvasok.
    Ha hamar gyorsan és jól figyelek, megmenekülök a fakanál elől :)

A tesztelés folyamán volt olyan észrevételed, amely bizonyítja, hogy bizonyos fák termékenyebbek voltak-e röpi ügyben? Vagy teljesen független volt és szerencse kérdése? (vagyis a beállított % arányában bármi)Gondolok a gazdabolti fákra, titkosakra. Pl ugyanannyi esély van a szilvafa esetében, mint a boróka vagy kaukázusi hólyagfánál?

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia! Sajnos nincs.

Sonche, CitizenZero, -ágianyu33- és 7 más kedveli ezt.
  8. Angela1971

Angela1971 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem a tableten a fényképezés vált be, rákattintok a kész képre és már csinálhatom is a rendelést (gondolom, hogy a telefon is hasonlóan működik).

9. kukori80

Jóóó reggelt Professzor Uram. :) Örülök hogyha dacoskodva is de megcsinálja az eventet. :D

osztrak12, Sonche, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia mamarygen!
    Úgy látszik teljes renoválásra szorulok, szemüvegcsere, + memóriabővítés! Borzasztón röstellem, ahogy erre nem emlékeztem, pedig végigolvastam a leírást. Köszönöm, és elnézést, hogy raboltam az időtöket! :):inlove:

Sonche, Maszatka47, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Szia!
    Semmi dacoskodás nincs bennem. Annál több az unalom. Unalmasan végig gürizem.

A legérdekesebb, hogy októberfeszt szeptember közepén van. Ez az október feszt szeptemberre esik. 10 perec után már biztosan járna egy sör is, bár a fordított arány lenne az igazi.

osztrak12, Sonche, Maszatka47 és 13 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ugye azt tudod, hogy a vízum kérelem nem megy olyan gyorsan?

osztrak12, Domos52, -ágianyu33- és 12 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Szia!

Az így van. De az elutasítás! Na az sokkal gyorsabb.xD

osztrak12, Sonche, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

Fa merőkanál az időkitolásához szükséges egy-egy mini játék esetén. Amennyiben megy rövidebb idő alatt is, akkor nem szükséges a fakanalakra gyúrni. Persze Báró uram már mondta, hogy jó értékben váltják vissza.

Tesztelési eredmények nem mérvadóak mert tesztszerveren zajlik, ahol nagyon sok esetben nem azok a beállítások vannak, mint az élő szerveren. Tehát erről így nem szeretnék nyilatkozni, máshol is van "Tartózkodom" szavazási lehetőség ;)

taga1, osztrak12, Domos52 és 14 más kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Láttam, hogy először Nekem címezted, csak lejárt a munkaidő és haza akartam jönni :D

Ne mondj ilyet, nagyon sok információ van egy-egy ilyen GYIK-ban könnyen előfordul, hogy valami felett átsiklik az ember.

osztrak12, Sonche, -ágianyu33- és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Jaj már no. Az életben is unalmas. Elülteted a sok kis magot, locsolod hetekig, megőszülsz mire beérik és 1 perc alatt megeszed a termését.:D

osztrak12, kosagi, Sonche és 13 más kedveli ezt.
  17. Leho69

De azt még soha nem nevezték játéknak.:D Máskülönben amit írtál még a cserepes csilire sem igaz, hát még két hektár kukoricára.xD

osztrak12, Sonche, Domos52 és 9 más kedveli ezt.
  18. Jucika

Jucika Haladó

Légyszives elmagyarázni nekem is szájbarágósan. szdonat a farmnevem. Köszönöm.

19. kukori80

Miért? Aki szereti az erőset annak kevés is lesz egy-két cserép. :) Nekem 5 évig elég lenne.:D A hektár kukoricát meg eladhatod a piacon. :D
    Kiraktam holnapra ólakat meg fákat és majd a kifordított esernyőmmel fogom kapkodni a felrepiket. :)

osztrak12, Sonche, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Én nem bontok farmot. Akarom mondani, a berendezés marad a helyén.

osztrak12, Sonche, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.