Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Sep 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem akartam senkit összezavarni, ott kimaradt az a fránya "típusú" szó. Elnézést. Pótoltam.

2. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Ne kérj elnézést!
    Aki dolgozik hibázik!
    Több szem többet lát!
    Több hirtelen nem jut az eszembe!
    ;):p

3. |Tamás|

Na, még az lenne szép. Csiszolt fakanál. Lakkozott fakanál. Festett fakanál xD:D8)

4. Marina21

Marina21 Utánpótlás-írogató

Szia! Az én ismertetőmben 100 Hegyi Imola van.

5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok

Én 77 db felszolgálást számoltam (ha nincs hiba a kiszolgálásban) az első 10 szintre, ami 308 db sapka, 385 kötény és 11550 növény

Last edited: Sep 19, 2017
  6. A_titok

A_titok Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem a haladási pontok nem tiszták... 385-ig szép sorban halad, majd utána 525, 490 és 360... Segítenétek, hogy mennyi pontot kell elérni ezekhez a nyereményekhez? Köszönöm

potyi120 and .barbi1. like this.
  7. |Tamás|

.
    Szia!

Írhatom a csevegő nyitó részére?

8. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

A tortás eventnél volt egy jó módszerem a részek felírására (a színek kezdőbetűit használtam), de most egy kicsit bonyolultabb. Ki kell dolgoznom valamilyen módszert, mert a rövidtávú memóriám már nem a legjobb...
    Nektek van valami jó módszeretek??? Vagy mindenki a memóriájára hagyatkozik? :music: (És csak én vagyok ilyen széllelbélelt!)

9. Rékuci1111

Sapkát és kötényt csak a fák és az ólak adnak, így ezekkel készülök, és az egyik területen maradnak is :)

10. |Tamás|

Szia!

Mindig a következő szintig X mennyiségű pont szükséges.

11. Rékuci1111

Ha valaki megerősíti :) de egyébként igen

12. |Tamás|

Szia!

Telefon? (Én a tortásat mindig azzal csináltam) :D

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És a tenyésztést nem bájitallal gyorsítanánk , hanem kis Pinokió bábukkal .:D

14. A_titok

A_titok Fórum-zöldfülű

Tehát ha elértem 525 pontot, utána még 490 pontot kell elérni, aztán még 360-at? Tehát a felhőhöz össze kell adni az összeset? Nem... ez így túl sok lenne. Még mindig nem értem...

15. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Csatlakozok, én is fényképeztem a telefonnal. ;)

16. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok !
    Nálam a Szakácsöltözet előállításánál egy kis kavarodás van a képi megjelenítés és a szükséges darabszám között .:(

MamaMeseKertje likes this.
  17. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Szia ! Nekem a képmetsző vált be...egyszerű, gyors, biztos :)

18. Judabeli

Judabeli Törekvő

Hát én bizony a telefonommal szoktam fényképezni, és így tudom megjegyezni. Az elsők még könnyűek, a későbbiekben szoktam a telefonomat használni. De bizonyára sok olyan játékostársunk van, aki jó memóriával, vagy jó ötletekkel bír. Én már kezdek "öregedni" és túl sok minden van a fejemben, ezért nem marad hely ezeknek.

19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Az event jo, a tortasat is szerettem ;) a felho kell nekem :inlove: no meg a tobbi ajandek is :p
    Ismet a telefonos taktikammal fogom csinalni , nekem igy volt a legpontosabb .
    Jo eventezest es sok felropit kivanok mindenkinek :)

20. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nagyon jó ötlet, köszönöm. Nekem elsőre a régimódi módszerek jutnak eszembe, jegyzetelni, felírni, lerajzolni, stb... De most kipróbálom a telefont!!! :D

Thread Status:
Not open for further replies.