Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak a farmosok. És javasolnám, hogy olvasd el az ismertetőt.

majoranna65, taga1, Gio és 6 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

A bahás területek most pihennek, rakjál be papahájokatxD

HéricsBáró, Leho69, hanny65 és 5 más kedveli ezt.
  3. ibolya79

ibolya79 Járnitanuló

okés köszi

Maszatka47 és kovacstne kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Talán 120 xxl-em van kint, 3 raktár, 4 mamut, a többi 20 órás fa. 27 pannival jött minderre 50 feletti sapi, 60 feletti kötény. Pont azért zokniztam, mert nem is figyeltem a röpit, azt hittem kevesebb jön...Az alap fák a pannikkal tegnap 2,5 területen adtak 240/280 körül... ha számolgatunk, nem jobb annyival, amennyivel hosszabb az idő...xxl-t 3x tudom aratni naponta...

Gio, Maszatka47, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen, mondjuk az nem árt. Mert úgy járhat mint az egyszeri (jelesül én) Aktiválja a gesztenyést, aztán várja a sülgalambot. Még jó, hogy az első aratás után azért volt annyi esze a parasztlánynak, hogy elolvasta az ismertetőt :D

Ok. Mindenki a saját taktikája szerint. Azaz igazi :) És különben is Te ismered a farmod. Akárhogy is, a végeredmény a lényeg! Hajrá :)

Maszatka47, nyuszika215, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  6. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Na, elkattogtattam az első húszat. Úgy nézem a BP fakanál nagyhatalom lesz.

7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Most képzeld el, ha a maradék fakanalat a BP-nek kell meg tisztítanixDNagymamám egy marék fakanalat tett az üstbe,főzte keményen, utána neki esett csiszolóppírral és utána újra főztexDxDAmúgy itt szakad az eső, olyan sötét van , hogy nem látom a klavitxDMindjárt aratok!!!!!!!!!!!!!xDÉsssssss döngetem a 90-es pályátxD

8. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok hátigrn ezek a szakácskőpenyek megaza sapi igen de még van idő midet letemelni még csak most kezdődőtt de ha vallaki már kész van jelleze :)))))

Maszatka47 és bindi5454 kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bahamán sehol.A farmon 3 helyen is. Tényleg megkavarták,nagyon oda kell figyelni.Én is baki bakihátán csinálom az eventet.Tegnap este a tölgyesbe minden mamutot visszaraktam,+ állatokat ,de azokat meg sem etettem,se nem itattam.Szegények reggelig vártak, hogy kapjanak valamit.Így nem nagyon jönnek a felröpik.

Bátyus, Samborg, Gio és 10 más kedveli ezt.
  10. csípősblues

csípősblues Utánpótlás-írogató

Ma végre én is kipöriztem a 24 órás 100 % terménybónuszt:inlove: Soha jobbkor! Így mennyivel haladósabb! Látod, még a játék is segíti a pénteki személyes találkozásunkat. 38 öltözet a malomban, a többi is meglesz hétvégére.
    Mindenkinek sok felröpit és örömöt a játékban;)

Gio, Maszatka47, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  11. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia,nna megvan miért nem tudtam aludni , sirtak- rittak az állataid :)

Othep, Samborg, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Az esős idő ellenére szép napot kívánok mindenkinek!Már megint taktikázhatunk,hogy kinek miből jön jobban a röpi,de ahogy olvasgattam a hozzászólásaitokat, nem nagyon tudom eldönteni,hogy mi a jobb!Azért bízom benne,hogy meg lesz mindenkinek amit szeretne!Lassan haladok,araszolok előre!:);)Sok-sok felröpit mindenkinek!:wuerg:

Gio, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Vissza olvastam néhány posztot (mindre nem volt még időm) és többen panaszkodnak, hogy unalmas egysíkúak az eventek. Az, hogy mennyire egysíkú azt jól példázza nálam az (nem tudom nálatok felvillant e?) , hogy beléptem a játékba és kipipáltam az ajándék játékot egy kis időde felvillantak a pecás event csalitollaii. xD Ezt csak úgy a margóra :p
    Egyébként aki izgalomra vágyik, javaslom kezdje egy nappal később az ültetős eventeket. Lehet taktikázni ezerrel, és az izgalom borítékolva :p xD Szintén a margóra jegyzem meg: az utóbb 4-5 eventet lazán, mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül hagytam ki.

taga1, majoranna65, HéricsBáró és 12 más kedveli ezt.
  14. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Nálam meg az villan fel párszor hogy a BP. unja ezt az egészet és csak összecsapja ezeket az eventeket:sleepy:aki meg igazán izgalomra vágyik:paz ne itt keresse ha csak ezzel a kevéssel nem éri be;)xD

brozsa, Maszatka47, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  15. pisti243

pisti243 Törekvő

Köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek :) :)

16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jajj máááá, milyen vagy xD Nyilván a valódi izgalom nem itt kezdődik. :p Node akkor miért játszunk és vagy(unk) itt? :D;)xD Jahh..most esik az eső :D

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azért remélem nem voltak túl hangosak.Nem tudtam eldönteni,hogy ez csak egy kedves hozzászólás volt, vagy negatívum:Nem is érdekes!!

Samborg kedveli ezt.
  18. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok sörkedvelő fesztiválozók!

Mivel megkezdtem a szabadságomat, fordult a kocka, és én viszem anyum farmját is.
    Kézzel aratni két ilyen farmot... minden elismerés anyámé.
    Szokásos fényképezővel módszert használva, már el is kezdtem az eventet, az első 8 játékkal. Várom az AB esőt, hogy a baha új részéhez szükséges növényeket és fákat kiválthassam. :)

Sok sikert mindenkinek!

marcsi152, brozsa, Gio és 11 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ó, még csak részeredmény van:) 27 hibátlan minijáték;) De mielőtt félrevezetnék valakit: az xxl fák alapesetben NEM JÓK röpigyűjtésre!!! De nekem már este is kevés röpim hiányzott és nem terveztem sok plusz mini játékot, és 27 panni azért sokat dob még az xxl-ek röpihozamán is, így kipróbáltam délután 1 zoknis kört, mert simán belefért, hogy próbálkozok. Jól adták, így hagytam őket reggelig, meg még ma is hagytam őket 1 körre, hogy legyen némi tartalék röpim, hátha megjön a kedvem játszani még... Tp szempontjából meg nekem most jó még 1 terület xxl fa is a délutáni összevárt bónuszos aratás miatt, mert most járok a 99. szint felénél és le akarom tudni a maradékot minél hamarabb.:music:

Fätum, majoranna65, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  20. teke0411

teke0411 Junior szaki

Szia !
    Én is az idősebb korosztályhoz tartozom és nagyon sokat hibázok a feladatban a reflexem lassúsága miatt.
    Talán az általad részletesen leírt módszerrel segíthetnél rajtam.
    Magát a képmetszőt szoktam használni, de most nem tudtam ebben a feladatban a helyére tenni, a megosztott képernyőt nem ismerem
    Várom szíves támogatásod.
    Üdv: teke0411

Maszatka47 és szöszi50 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.