Visszajelzés Sütemény a sötétségből - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szotyi7907

szotyi7907 Junior szaki

csokitrutymó 11db az üres fiola 44x11=484 üres flakon 38x11=418 epres ragacs kell 19db üres flakon 38x19=722 vaniliás totty kell18 db üres fiola 44x18=792 akor kell üres fiola összesen 484+792=1276 db üres flakon összesen 418+722=1140 db remélem jol számoltam ki ez nagyon sok kérdés hogy hogy fogja adni öket jo játékot

stefi49 kedveli ezt.
  2. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Ez röhej! Sokkal többet áldoztunk fel. Aki elindított 24 ó és 48 ó gépeket, amit nem lehet leállítani. Ezeket az eventekre tartalékoljuk, mivel szerezni mostanában nem lehet! Ritka, mint a fehér holló!

czankjuli, kanzlerviki, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

piros béka és bölény van a raktárházban, kaptam 4 db felröpit, lehet később jobban adják majd, igaz csak 5 pannim van

imi010 és genka53 kedveli ezt.
  4. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Tök jó,amit írtál,de játszani jó és mi idősebbek ezzel melegítünk be a második gyerekkorra!Akkora már profik leszünk!xD

emocy91, GA-BI-O-Farm, Gio és 22 más kedveli ezt.
  5. Bugris2011

Bugris2011 Fórum-zöldfülű

Szia! Áruld el kérlek, miért kell minden egyes event . nem csak a jelenlegi alatt ,attól a falra mászni, hogy nem jön a felröppenő? Irdatlan mennyiségű egazt és felröppenőt igényelnek az eventek és hagyjatok kérlek azzal, hogy nem kell csinálni és hogy csak játék. Azért csináljuk mert szeretünk játszani és szánunk annyi időt erre, amennyivel ki szeretnénk kapcsolódni. Minden event agyon van bonyolítva, sok hozzávalót kíván és nem az alap normál játékosokra vannak szabva vagy ütemezve. Miért kell minden egyes alkalommal nulla percezni, tenyészteni , pannizni hogy összegyűljön a kívánt mennyiségű felröppenő?Hol ez adja, hol az, újabban tenyésszünk is.Arról nem beszélve hogy nem egyformán jönnek a felröppenők a farmokon sem.Aki ki meri mondani, hogy nem jönnek, tuti érkezik három hozzászólás, hogy nem jól csinálja, mert nulla percezéssel és 200 pannival meg hosszú érésű növénnyel a kívánt mennyiség kétszeresen is jött. Egészségére. De aki dolgozik és nem egész nap ül a gép előtt, nincs pannija, és szerezni sem tud, nem nullpercezik az hogy szórakozzon a játékkal?Ugyanannyi joga van neki is, nem? Miért nem lehet az például, hogy az event első harmadában felrópi dömping van és azon kell gürcölni, hogy a növényt letermeljük? Azt látom, minden fontos, minden előbbre való, kivéve a játékos személye. A mostani event is olyan játékost igényel akit a gép előtt lát a felkelő Nap és a lenyugvó is. Így ebben a formában ez már nem játék és nem élvezet. Mellesleg minden finomsággal telepakolva a farmot, kaptam 17 illetve 19 felröppenőt , a 90-es szinten. Erről ennyit.

emocy91, csian, maszilva és 19 más kedveli ezt.
  6. stefi49

stefi49 Haladó

köszi a számokat.

7. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Szia elolvastam a topic címét meg azt a sok mások által írt hsz-t is akik ebben a témában nem lettek sem törölve sem figyelmeztetve. Vettem a lapot és már itt sem vagyok

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.10.18
    borcsa220 és Bátyus kedveli ezt.
  8. botipeti

botipeti Utánpótlás-írogató

Nekem is pont ez a bajom, 2 teljes terület tönkölybúza adott 69 felröpit, 202 db 20 órás fa 35 db-ot. Ennyi. A véleményem az, amit nem írok le, csak gondolom.

dalmata10, bettykati83, borcsa220 és 3 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Pedig azt várják, hogy tenyésszünk. A fák szánalmasan adták a felröppenőt, de ha még 2 napig 20 órás fát tartok a farmon, akkor a növényes felröppenőm nem lesz meg - abból egyelőre 0-án állok és ugye a jó erős kezdés nélkül, úgy is visítva lenne meg a felröppenő az 5 órás eventgazból.

10. -róka01-

-róka01- Junior szaki

nekem sem adja, és adta jól a felröppiket, pénzre mennek rá nagyon, ha tenyésztesz akkor is pénzbe kerül, ha vásárolsz felröppit az is abba kerül

11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Ez az event is jól sikerült eddig!!! 3 érme,83 üres fiola,44 üres flakon!Katasztrófa!!!!!!!!Ha 6 napig 20 órás fa lesz egy területen, akkor sem lesz meg a fele flakon sem.:cry::cry::cry:Befejezem, nem idegesítem magam.Még az elején vagyunk, de ez egy nagy nulla.:cry:

dalmata10, Anna051955, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  12. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

Hát le arattam a sok röpimet 2 területen 20-22 órás fák és másfél tucat hosszú érésű ól és pár terményes,adott 66 flakont.Az olasz kölesem meg adott 29 fiolát,panni nélkül.Ha ilyen sok röpit kapunk talán hónap végére a végére érünk.A maradék sz.tápomat nem szeretném el tenyészteni a röpikre.Ezért úgy döntöttem jutok valameddig és kész.Azalatt a pár óra alatt mig gép elött vagyok úgysem tudom a világot megváltani az eventet befejezni.Ezért csak reménykedem,hogy a felhőig talán elérek.

emocy91, meszimarsi, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

ráadásul 0 percezni sem tudok, mivel a királynő miatt lekaptam a felhőt, ez is ugrott

emocy91, inanna11, -hanny2- és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Akinek a játék nem játék, hanem kötelesség, stressz, az gondolkodjon el rajta, hogy ez nem az ő játéka. Lehet eventmentesen is játszani, meg lehet mást is játszani, rengeteg ingyenes játék van még a világban. A saját egészséged legyen fontosabb, mint egy adatbázis egy távoli felhőben. Akit meg csak ez tart vissza attól, hogy abbahagyja a játékot, az gondoljon bele, hogy ez csak egy virtuális adatbázis egy távoli szerveren, lehet, hogy sok időt ölt bele, sok dolgot megszerzett, de egyik sem valódi. Ha nincs meg a flow élmény, akkor tulajdonképpen semmi sem valódi számára. Megsütötte a sütit, megette, nem ízlett, tovább kell lépni, nem újabb keserű sütit sütni.

emocy91, Gio, meszimarsi és 14 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ennek szellemében játszom tovább;)

Gio, -hanny2- és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Valaki írta tegnap, hogy semmi számolás. Igen, mert szórakozunk, tehát nem számolunk. Ilyen robotban a számolás felettébb árt az egészségnek.

Nem néztem végig, de lehet számolni a gazt és felröpit. Az út nem számít szerintem. (nem olvasom végig ezt az ismertetőt csak ha óradíjban fizetnek érte)
    Szintenként, tortánként kell 940 gaz, 44 üres fiola, 38 flakon. Vagyis a 24hez kell 22560 gaz, 1056 fiola, 912 flakon.
    A felhőig a fenti mennyiségek 2/3a kell (15040, 704, 608 ;)

Lesznek legörbült szájak a végén. A röpi 30 pannival is számolható mennyiségben jön.

Utoljára szerkesztett: 4.10.18
    almáspite48, maszilva, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Én meg a pannik szellemével játszom , mert lett 5 db a csere eventben . :inlove:
    Jó ok , elméletileg 5 nem sok , de több , mintha nem lenne . :p
    Szóval hurrá hajrá előre :D

Gio, kanzlerviki, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

HA mégiscsak átnézted volna, akkor látnád, hogy az első 8 szinten igaz, amit írsz, de utána már szerencsére nem kell minden sütitornyba malomtermék. Így az összeg kevesebb. A 2/3 sem annyi, amennyit számolsz, mert Te csak 1/3-ot adtál meg. A felhőig 15040 növény, 704 fiola és 608 flakon kell. A teljes eventhez kb. - a kiválasztott "ízektől" függően -, 19000 növény, 850 flakon és 800 fiola kell.

Utoljára szerkesztett: 4.10.18
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor sem fogom átnézni Toma. Hidd el nekem. Nem szórakoztató egyáltalán. A felhőre tehát igaz. Addig sem jut majd el sok gazda. Akkor minek tovább nézni?

emocy91, times84, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem is mondtam. Csak ha megadsz számokat, az ne legyen félrevezető.

omami1949, Gio, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.