Visszajelzés Sütemény a sötétségből - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Mire ma ideértem, már többen is megírták a választ. Igazság szerint tartogatni akartam ezeket a ládákat bontatlanul egészen addig, amíg még belátható időn belül érhetek el szintlépést, de tegnap elkezdtem kibontani a többi ládát, és figyelmetlen voltam. De most már nem bánom. :inlove:

Ma reggel aktiváltam a felhőt, már csak ez a gyönyörű virágú borbolya és néhány üres flakon hiányzik. Ma talán az is meglesz. De holnap biztosan! :D

Utoljára szerkesztett: 7.10.18
    k.a.t.i, brekkencs., Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  2. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

[​IMG] Amúgy érdekes...:(

-kaktuszable-, ulmo12 és spagetti24 kedveli ezt.
  3. .Shinari.

.Shinari. Haladó

sziasztok.a süteményes event 7 sorában mind a 3 süti alatt van egy kitehető.azok kellenek a felhőre vagy másik szinten mindet össze lehet szedni?

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az event felröppenői
    Üres fiola

Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szédült szántón, tölgyesben
    MIBŐL? növényekből, tenyésztésből
    Szükséges
    : malomtermék előállításához
    - Napi ajándékként küldhető. Napi ingyenes mennyiség felett 2 FA/db áron küldhető.
    - Varázsfa NEM adja.
    - Farmaranyért nem lehet vásárolni, csak kosár elemeként.

Üres flakon

Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szédült szántón, tölgyesben
    MIBŐL? fákból, állatos és terményes ólakból, tenyésztésből

Szükséges
    : malomtermék előállításához
    - Napi ajándékként küldhető. Napi ingyenes mennyiség felett 2 FA/db áron küldhető.
    - Varázsfa adja.
    - Farmaranyért nem lehet vásárolni, csak kosár elemeként.

Az event idején minden tenyésztés ad 2 db felröppenőt. Csak az egyikből kapunk, de abból 2 darabot.

-----------------------------------------------------
    Azok plusz kitehetők. A felhőre valókat megkapod a 4., 9. és 13. sütitorony építésével. Az eventablak bal oldalán magad is láthatod a haladásodat.

Sali~*.*, genka53, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  5. zebraful

zebraful Fórumelemző

Melyiket válasszam? A 8.szintnél vagy gyárfejlesztek,,vagy kiveszem a 2 tengeri malac lehetőségét, mivel ezekkel nagyon csehül állok?
    Többet vesztek, ha 1 db. gyárfejkesztésem nem lesz meg, mivel eddig mindet megszereztem... vagy.... lehet esetleg tengeri malacom.. Egyelőre a gyárfejlesztés felé hajlok de. a titok ól kutya vacsora. Az előbbinél sárga gólyafészket kaptam.

6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, remek a helyzet minden szempontból:D:inlove: Már csak 1 területre kellett ültetnem az utolsó csokistrutyisvacakért, azt viszont megszupiztam, gyŐzött a türelmetlenség. ;) Ráadásul befutott egy kis gazdaköri segítséggel a mai 2. szintlépés. Szóval nagyon megérte lemenni a tojásig, nem csak a tojás miatt. :D Így kb. fél óra múlva beadom az utolsó malomcuccot, kiteszem az új táltostojásomat és boldogság van. Még termékek a pajtába pár növényből pótlást, a tervek szerint este visszapakolom a farmra a kütyüket pár napra. Csak még a naptárat kell megnézni, de azt nem telefonról fogom... ahogy az új szintemet is majd délután frissítés otthonról:D

brekkencs., Sali~*.*, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  7. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Az egy gyárfejlesztés fix, tuti megkapod.
    A titokólból mekkora az esélye, hogy az lesz amit szeretnél? Az esély csekély. Persze összejöhet, volt már rá példa. :) De ha nem kapsz belőle tengeri malacot, akkor nem fogod megbánni hogy a gyárfejlesztés ott maradt?
    Mérlegelj :) ;)

8. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Tegnap este sikerült befelhősödnöm,1 epres ragacs és 2 csokitrutymó választ el a tojástól,de 1 óra múlva már az sem,az utolsó kör gaz érik!;)Azért nem volt egyszerű megtalálni az arany középutat a fák,ólak és a gaz között és kellett egy kis rásegítés is!:D

brekkencs., Sali~*.*, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. zebraful

zebraful Fórumelemző

Köszönöm, igazad van, döntöttem. Malac még lehet, gyár most van!!!!

brekkencs., Sali~*.*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

még egy süti kell.. és kész a felhő;)

brekkencs., Sali~*.*, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Megvan a lótojás! :D
    Bodzám 0, mandula 37 db maradt. Most fásítási programba kezdtem.
    A felhő utáni részen olyan jó ajándékok vannak, hogy legszívesebben mind a három tortát felépítettem volna azokon a szinteken. :p:)

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nagyon ügyi vagy;)
    Arany középút????:eek: én soha sem találomo_O de azért mindig célba érek:p

bendi1121, brekkencs., Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  13. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ügyes vagy Te is,a felhő után könnyebb,minden tortánál csak 1 totty vagy ragacs vagy trutymó kell és utána már csak a 21 millának kell örülni!:D
    A tojást én is beraktam a tyúk alá,hogy kikeljen!:DÉn nagyon figyelmetlenül olvastam,a 24.tortánál 1,8 milliót vártam,kellemes meglepi lett belőle!:D

Utoljára szerkesztett: 7.10.18
  14. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Ez a sütis grafika nagyon tetszik. Valahogyan lelehet tölteni a képeket adatok nélkül? Megnézném azokat is, ami nem az általam kiválasztott variációhoz tartozik!
    Kész vagyok a felhővel, reggelre begyűjtöm a táltost is.
    Sok felröppenőt mindenkinek!

15. Szakigazda

Szakigazda Utánpótlás-írogató

Valaki leírná, hogy a kárpótlásként kapott teliholdas terménynövelő hogy működik? Ha megveszek se találok róla pontos infót...Ha kérem a kárpótlást azonnal működésbe lép és elmegy a semmibe tekintve hogy nincs telihold event? Vagy kupon formájában működik mint egy lekvár vagy aratókupon? Bocs ha off...

16. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Szia! A pajtában az éleskamra részen megtalálod :) Te döntöd el, hogy mikor használod fel.

Sali~*.*, Gio és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

A haladási soron csak 10 es vagyok.....
    még 3 nap
    hogy lesz ebből 24? tippek?

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen képekkel szolgálhatunk:

1.gif 2.gif 3.gif 4.gif 5.gif 6.gif

7.gif 8.gif 9.gif 10.gif 12.gif 11.gif

19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

20. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Felhő beüzemelve, már csak 3 epres, 2 vaniliás és 2 csokis bigyó kell a táltoshoz. :) A felröpi meg van, a növényt holnap reggelre letermelem, és kész.

maszilva, brekkencs., genka53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.