Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. revaa

revaa Fórumgróf

Jó reggelt!

Kukori.... Kotkoda.... tojásból lesz a csoda.... :music:

Lehet hogy ezen a csodán csodálkozik Kukori, és még a hangja is elakadt?? xDxDxDxD

Melan, zotmar, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Annyi páva elég lesz. Ne aggódj. Ha letenyészted már sokkal többet ér! Ha csak 2 1. szintűt kapsz már az 1320, amit nyugodtan 6-8al lehet szorozni pajtaértéket tekintve az alapállathoz képest. (ez már hozza a 7000 alapállat értékét magasan).
    Itt is sokat túlóráztak, főleg a karbantartók, és a fejvesztők.
    Ellentétben veled én sok ólat tettem ki a farmra (pink, neon). Nem bízom a fákban.
    30 panninak elég kell lenni egy értelmes kis felröpi gyűjteményhez.

Majd mindjárt megkergetem a tyúkjaid, lássuk mi történik.xD

zotmar, marcsi152, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A stabil net toronymagasan többet számít. Nekem egy hat éve vásárolt alsó kategóriás irodai gépem van, videokártya nélkül. Soha nem volt gondom a minijátékokkal. Viszont nálunk (Budapesten élek) az internet az utóbbi egy-két évben látványosan megbízhatóbb lett, amit főleg az IPTV minőségén tudok lemérni. A másik, hogy nincs tele a gépem segédprogramokkal, op.rendszer optimalizálókkal és böngésző beépülőkkel, és a telepített nem kritikus programok sem fordulnak naponta többször a netre a frissítéseiket keresve. És nem használok közösségi programokat, fb-ot, csevegőket és társait. A farm a firefox-ban van megnyitva, más oldalakat másik böngészőből nyitok meg. És csak egy farmom van, így a sütimizéria csak ritkán okoz gondot, akkor manuálisan törlöm mind a böngésző, mind a flash player cookie-jait. Így azt gondolom, hogy a hardvernél sokkal többet számít a stabil, megbízható netkapcsolat, és a rendben tartott szoftverkörnyezet.

Melan, zotmar, Kincső52 és 17 más kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Kiváncsi leszek, hogy mit fog adni a fásításom (minden területen fák lettek kihelyezve) Bahán 180 db moringa, meg csavarpálma és pár egyéb. A normál farmon meg bodza és a nagy tp értékűek, és amire lehetett rátoltam az XXL. Majd irja meg vki aki állatokkal próbálkozott hogy milyen erdméynre jutott és mivel érte el. :)

genka53, kukori80, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  5. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok!

Nincs túlbonyolítva kicsit ez az event szerintetek? 1.-es 2.- es nyeremény nem is értem mikor mi. Ráadásul ez megint a gyorsaságról is fog szólni, akárcsak az előző, ami azért gép függő lássuk be. Ami még inkább elszomorító, hogy a felröppenő most még nullpercezéssel sem alakítható kedvünkre. Az meg már csak hab a tortán, hogy akkor tesznek be boldog aratásnapot, amikor amúgy a fák vannak fönt.

újfarm53, kuekev, Matold és 2 más kedveli ezt.
  6. Hókocka

Hókocka Járnitanuló

Jó reggelt!
    Tegnap többen is leírták itt a fórumon a képernyőmentést, mint lehetőséget a memorizálásra. Nem igazán értem, bocsánatot kérek érte, de kissé öregecske vagyok már. Odáig eljutottam, hogy Print Screen billentyű, de hogyan tudom én a mentett képet egy pillanat alatt visszanézni?

marcsi152, újfarm53, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  7. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem van:)Aratás után indítom a torta hozzávalóit. Az életben is nehezen állok a sütéshez, enni jobban szeretemxD

revaa, mebajah, ho-hoboy és 4 más kedveli ezt.
  8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

jelentkezem :)

-csincsike-, genka53, revaa és 5 más kedveli ezt.
  9. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Jó reggelt kívánok Mindenkinek. :)
    Tényleg van uborka torta:[​IMG]
    Minél jobban nézem a vidijót, annál jobban bele gabalyodok. :(
    Marad a fényképezés és a memória.:)
    Szia szomszéd,
    cipeld azokat a Pannikat, aztán hozzad az eredményt . :)
    Nekem is van elvetve növény. DDDD Igaz nem sok, de van.
    Csak nem aratok 14 óráig mert akkor a fákat is leszedem és nuku felröpim lesz. :cry:

Melan, genka53, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  10. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én is így csinálom! Utána azokkal a fákkal, állatokkal ültetem, amiből kevés van.:) Ha ad röpit csinálom, ha nem, nem;)xD

Evita-55, osztrak12, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

PicPick progi autómatikusan menti a kívánt helyre a képet, magyar nyelvű. Printsreen-t kell csak nyomkodni hozzá :D

Kincső52 kedveli ezt.
  12. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Erre gondoltam én is !

revaa és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

Viszont a telcsi sokkal gyorsabb, vagy a fényképező gép, mert azt egyből látom és nem kell vacakolni vele, megnyitni stb... Nem az 1-2 tortánál lesz itt baj, hanem ha sokkal több lesz.

zotmar, kukori80 és Marika312 kedveli ezt.
  14. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Azt hiszem most fejeztem be mind a három farmomon a virtuális kertészkedést és várom a tavaszt a valódi kertészkedésre abban azért néha van egy kis öröm is ami erről a játékról egyre kevésbé mondható el. Pl a 3 órás malom, a felröpiről nem is beszélve amiről meg is írták, hogy csodát ne várj. Ha van pénzed akkor élvezheted a játékot ha nincs akkor így jártál. Nem kötelező költeni rá, de játszani sem kötelező. További jó játékot!

15. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én arra a területre ahol fák vannak , sosem teszek ki növényt , pontosan azért nem , mer általában más időpontokban érnek be és az arató mindent lekap :)

Melan, genka53, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  16. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Köszönöm.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

OK, de elbaltázta, én sem szoktam. :( Most várhatok 14 óráig mert kézzel tuti nem fogok 1x1 es területet leszedni.:cry:

genka53, kukori80 és osztrak12 kedveli ezt.
  18. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Én is jelentkezem, kézzel aratatok

genka53, kukori80, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  19. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Akkor én nem értem a játékot :S , tehát felvillannak a torta összetevői pár másodpercre, és utána lesz x másodpercem hogy összerakjam ? Én ugy gondoltam hogy szépen lementegetem és kényelmesen összerakom ami kell

genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Na ez az, hogy nem így van. :( Ha elindítasz egy torta összetevőt, azt elő is kell állítani. De lehet én tévedek? Hérics Báró Videóját láttam, az azt mutatja hogy utána egyből kell sütni. Tehát van 5 mp megfigyelni, aztán gyártani.
    Javítson ki valaki ha tévedek, nagyon szépen kérek Mindenkit.

Melan, zotmar, genka53 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.