Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem beszélve arról, ha a Cukrászda kitehető érésidejét 3 órára csökkentjük a tortabónusszal. Én legalábbis ezzel a módszerrel kezdem, ha beválik a printscreenezés. Ha nem, akkor a tortakészítés idején növelek.

Melan, HéricsBáró, zotmar és 11 más kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Noci!
    A priintscreenezes mihez kell nekunk, vagy mit segit? mert az ugye kep elmentes .
    Bocsi vissza olvastam es mar megokosodtam , hogy lementitek a kepeket es ugy keszititek a tortat , en a fenykepnel maradok , ha az tul sok idot vesz igenybe akkor marad a fuzet , ceruza es F,B,R, stb szoval a kezdo betuk;)

Utoljára szerkesztett: 22.2.17
    Melan, genka53, §Böbe13§ és 6 más kedveli ezt.
  3. imike911

imike911 Fórum hercege

Én a magam részéről egyszerűen fogom (próbálom) megoldani a dolgot. Az eventleírás ábrája alapján először memorizálom az ötféle torta alkatrészeit. Ezeket rövid névvel illetve a következők : barna(csoki), fehér, rózsa(színű),sárga,csíkos-kék-piros.
    Utána gyakorlásképpen a videón vagy a képeken lévő tortákat megpróbálom gyorsan leírni (magamban, nem papírra), akár hangosan kimondva is (családtagok esetleg bolondnak néznek).
    A leírás mindig az aljával kezdődik.
    Pl. barna-rózsa-piros, fehér-sárga-barna, csíkos-kék-fehér, stb.
    Ha ezt az ember el tudja mondani és megjegyezni a következő xx másodpercben, akkor az 1 tortával nem lehet gond, a kettő is össze-össze jöhet, a hármassal igazság szerint nem foglalkozom (800 pont után, mikor lesz az, ha lesz).
    Mindennek az alapja, hogy az 5*3 torta alkatrész képe az agyunkban legyen. Sokat kell a kép előtt ülni.
    Jó játékot és ne felejtsétek el a kitehetőt kirakni!

Melan, genka53, §Böbe13§ és 8 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    :D:D:D:D:DÍgy valahogy.:D Remélem reggel mindenki felébredt, mert én elaludtam. :D
    Szia Nóci:) Nem értem hogy tudod a Cukrászdát lerövidíteni?
    Szia. Én is így fogom csinálni, először megpróbálom fejből megoldani hogy bebiznyítsam magamnak hogy még nem vagyok szenilis, de azért idekészítek egy papírt is, biztos ami biztos. :D 2 után megvárom hogy az ólasok mennyi felreppenőt kaptak és akkor rakok ki én is ólakat. Nem tudom érdemes-e a 12 órás fákkal foglalkozni.

Melan, HéricsBáró, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

Igen, a lassulás sokunknál már az este elkezdődött. Mára viszont megint elvesztette a jelszómat, úgyhogy kínlódás lesz ismét mesterfokon.

Van ennek egyszerűbb módja is: le kell kicsinyíteni a böngészőt a farmmal és mellé tenni a Paint. Így nem kell értékes másodperceket a tálcán való váltogatással tölteni. Persze csak elméletben van meg a módszer, ha elkezdődik az ajándék utalványokkal kipróbálom kicsi farmon.

Meglátjuk, másoknál mennyit ad a páva. Ha a fák nem muzsikálnak jól, akkor mennek ki a pávák, eddig még úgysem tettem ki őket.

Melan, HéricsBáró, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

De akkor ott vagy ahol a part szakad, feltéve, ha nincs turbomalmod. 3 óra a bónusz keverése, és 6ról 3ra csökkented az időt.
    Tortabónusz:
    Működése hasonló a tortautalványéhoz, viszont játékban ezzel több ideig láthatjuk az elkészítendő tortát, illetve több időnk van a torta elkészítésére.

Semmi értelme szerintem a kitehetőre pazarolni.

HéricsBáró, Melan, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Kösziiiii:) Ez nem jutott volna eszembe ha levágnak ebédre akkor sem. xD

Meellcc, HéricsBáró, Melan és 11 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Remélem hogy lesz Boom, mert ma nálam felkínált a rendszer egy ajánlatot.
    Amúgy gondolkodtam, miért is kéne a baby boom? Hova rohanunk? Tudjuk jönnek a pávák, de ennyire nyomulnak? Nem sütizünk akkor? Bár én ennyi tortát látván, diabetes tortát sütök, mert még a végén inzulint kell adjak az állatkáimnak. :)

Meellcc, Melan, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Benne volt a leírásomban ez is.
    Mindenkinek javaslom, aki erre adja a fejét, hogy előtte gyakoroljon.

Meellcc, HéricsBáró, Melan és 8 más kedveli ezt.
  10. Margó

Margó Haladó

Szia! Hát legfeljebb kihagyod, én is szelektálok. Megvárom a visszajelzéseket, és aszerint döntöm el, csinálom, vagy sem. Volt már ilyen játék az idén, és mindenki fulladt a fórumon, én meg örültem , hogy bele sem kezdtem. Azért nem hagyom el a játékot. Tavasszal én is valódi kertészkedésbe kezdek a telken, de a farmra is ránézek néha. Már 7 éve játszom, eleinte én is mindenen fulladtam, de aztán rájöttem, hogy én döntöm el mit szeretnék csinálni. És ha nem sikerül az se olyan nagy baj. Pl a legutóbbi eventből hiányzik egy kitehető. Sebaj, valahogy majd csak megszerzem valamikor. A másik farmomon meg sikerült, sőt a hiányzó kitehető is összejött. Hát egyszer csak át lehet küldeni, és akkor itt is meglesz. ezzel a hozzáállással azért minden kitehetőm megvan amelyik versenyen indultam, kivéve ezt az egyet. További élvezetes játékot.

11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Szerintem meg van értelme, legalábbis nálam, mert hamarabb kapok utalványt, az mindenképpen kell, anélkül egyáltalán nem tudunk tortát sütni. Persze attól is függ, hogy hogyan jön a felröppenő utalvány, ill. mennyire leszek béna, ennek megfelelően több vagy kevesebb utalványra lesz szükségem. Meg nekem speciel turbó malmom is van.

Melan, zotmar, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  12. imike911

imike911 Fórum hercege

Most már látom. Aki gyorsan akar termelni, az megcsinálja az első kört, kap két bónuszt, eggyel gyorsít, utána a malommal szimultánban elvileg 3 óránként kaphat egy utalványt. Nagyon jó.

Ez attól is függ, kinek fontosabb a plusz idő, kinek a több utalvány, egyáltalán mennyi utalvány fog felröppenni. Mondjuk én a malmot be sem indítom (erre), mert a felhőn kívül másra nem pályázok. Sok lenne az a sok torta sütögetés (több farmon).
    De jó, hogy van többféle lehetőség, lehet egy kicsit válogatni a megoldások között.

Melan, genka53, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A tortabónusz önmagában nem ér semmit, egy utalványt is levon a rendszer, ha ezzel indítod a játékot. Így szerintem nagyon is lehet értelme Nóci taktikájának. Persze az első aratás után okosabbak leszünk, akkor már azért ki fog rajzolódni, hogy mennyi felröpire számíthatunk, és kell-e ilyen trükkökkel élni.
    Csak ehhez egyesével kell betenni a malomba, mert nem kapod meg részletekben, amit kever; és háromóránként szigorúan aratni-gyorsítani a kitehetőt.

Melan, zotmar, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Fel húztam az órát, helyetted kukorékoltam is. Tamás is jött, kukorékolt, Te meg aludtál?

HéricsBáró, Melan, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

Na igen, de abból indultam ki, hogy béna leszek és több utalványra lesz szükségem.xD A tortát vagy megjegyzem vagy sem, ha rosszra nyomok, akkor az úgy is marad, hiába a +10 mp.

HéricsBáró, Melan, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Én a helyedbe nem tenném, mert ezt nem szabad! Vagy ha megteszed azt csendben csináld!

Melan, Margó, újfarm53 és 2 más kedveli ezt.
  17. imike911

imike911 Fórum hercege

Hát, igen. Valamit valamiért. Mondjuk én nem fogom csinálni, de aki az pl. eventnövények miatt felkel hajnalban meg ilyesmi, annak egy alternatíva.

Melan, kukori80, §Böbe13§ és 3 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Szerintem tökre le fog mindenkit sokkolni és nem amiatt mert béna vagy/vagyunk. Amúgy az utalvány gép be van kötve az előírásoknak megfelelően? N.V. meg ne büntessenek emiatt majd minket. :(

Melan, genka53, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Jó lesz ez. Az első torta után kapunk 2 bónuszt, és a malmot is rögtön indítani kell.Főleg akinek turbomalma van annak jó.
    Megnyugodtam hogy van egy helyettesem. xD

HéricsBáró, Melan, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Már megengedett, lehet!
    Pushing

A pushing szigorúan tilos a Bigpoint néhány játékában. A pushing alatt két vagy több felhasználói fiók közötti kapcsolatot értünk, melynek célja, hogy legalább az egyik érintett felhasználói fiók valamilyen típusú előnyhöz jusson.

A Farmeramában csupán az tilos, ha a játékos nem engedélyezett módszerekkel/parancsfájlokkal/szoftverekkel juttatja előnyhöz a saját fiókját vagy más fiókokat.

Minden olyan kapcsolat, amelyet manuálisan hoznak létre egy vagy több játékos felhasználói fiókja között, engedélyezett, mivel ez nem számít pushingnak.

Meellcc, HéricsBáró, Melan és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.