Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Jó napot! Tudom sokszor elégedetlenkedek, de szerintem másik is! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi tp pont után ad egy tortautalványt, mert volt a farmomon olyan terület ahol 33 ezer tp után semmit sem adott. A másik oldalon kb. ugyanerre a tp pont mennyiségre 3 db-ot. Nagyon-nagyon gyér a felröpi 1 betakarítás után ahol kirakva csomó tp növelő, mamutfák terményes ólak stb. ma reggel 5 db-ot kaptam összesen! Továbbá érdeklődni szeretnék, hogy a neon ólakról nem esik szó, hogy azok esetleg nem is jók? Előre is köszönöm!

2. forraifk

forraifk Járnitanuló

Szia! Nekem ez a paintos nem jött be, viszont a papír-toll bejött. Elneveztem a tortákat csoki: B (barna), F(fehér), rózsaszín(R), sárga(S), az utolsó a csíkos - kék - piros (Cs,K,P). Így, amikor megjelent a torta képe, már írtam is a betüket egymás fölé, alulról kezdve:
    S P
    F K
    B F , ....... Nekem még a három tortásak is így sikerültek!!! Igaz, gyorsan kell írni a kezdőbetűket, de hamar bele lehet jönni. Hosszabbító bonuszt nem is használtam. De akinek nehezebben megy a hármas torta, az feltétlenül használja a hosszabbítót!!!
    Most már csak a plusz ajándékokat csinálom. Az event kész lett már tegnap este!!!!
    Én is úgy "puskáztam" Kukoritól!!!!!
    Kukori köszi szépen a tippet!!! :inlove:
    Aki végzett, Gratula, aki még hajt, annak sok sikert!!!! xD

zotmar, Fenyvesi1010, Barackvirág és 7 más kedveli ezt.
  3. agi967

agi967 Fórum biztosa

Én lefényképezem. 2 torta még ment, 3 már így a biztos. Mindjárt beérnek a 20 órás fáim, azzal már készen is leszek, még 1 utalvány kell.

Melan, zotmar, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  4. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én is kész lettem! Semmi para farmerek, ha kevés felröpi jön, készen lesztek! Rengeteg idő van még!
    Nekem,ami ezután jön elsütögetem majd. Hajrá-hajrá!!!

Melan, zotmar, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  5. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szia!
    Azért mert az én tenyésztett állatkáimat cipelik ;):D!
    Én is elindítottam egy kör tenyésztést (pedig ilyent csak Boomkor csinálok), és 37 db tortautalványt kaptam, közel egyforma megosztásban. :D:inlove: Az állomány csupa alapállat, fajtája: panda, teve, majom, kutya, macska és ló. Bármikor, bárki (modi) leellenőrizheti. :)
    Bezzeg a teljes farmról a reggeli aratáskor csak 11 db utalvány jött. A szédültön (ott nincs Panni, csak a főfarmon 2 db) a pulykák (44 ól) 4 db-ot adtak 15/15-ös Legenda mellett. A 8-8 db-osra fejlesztett pulykaólas Vadaskertek 1-1 db tortautalványt adtak. A fák igen ocsmányul szerepelnek, igaz ~ 1/3-a XXL-es tiki-fa, de a többi normál, s a farmon is a 90 %-a normál fa, mert tegnap cseréltem őket.:p:).
    Jó sütögetést mindenkinek! :)

Melan, zotmar, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Azt meg hogyan? Ha nem csinálod nem kapsz semmit!

7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Még sem túrtam vissza ma reggel a farmom. Olyan jó plusz dolgokat kaptam ( minden munkás, AB, sztáp, KK, stb ), így úgy döntöttem marad még 1-2 nap. Egész szórakoztató ez a tortázás. Az utalványok is elég jól jönnek a gyérhez képest. A reggelit elsütöttem, azóta már ismét van 11. Jelzem, 1 Pannim van, ami szerintem nem befolyásol szinte semmit.
    A boldog aratás úgy is füstbe ment, 1 percet sem használtam ki belőle.
    Összességében jó event, amennyire féltem tőle és lehetetlennek gondoltam ilyen gyorsan megcsinálni, kellemesen csalódtam.

Jó tortázást mindenkinek!

Még 1 gondolat. Nekem röpiből semmit nem adnak a széleken lévő fák, a bahán is csak 1-2 röppent fel, most alig van ott ól. Más eventeken a baháról mindig sok röpi jött a fákból is.
    A 3 nagy területen amennyi ól lehet annyi van fent, azokból jönnek elég jól az utalványok.

Utoljára szerkesztett: 23.2.17
    Melan, zotmar, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  8. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Gratulálok kedves szomszéd!
    Az én részemről ez szintén egy csúfondáros event!
    Többen már kész vannak!?
    Többen meg szinte semmi felröpít sem kapnak!?
    Hát árulja már el végre valaki, hogy mi a ''bánatot'' kell kirakni a területekre, hogy végre valami ''történjen''?
    :sleepy::(:mad::cry:

Melan, _Cygnus_, Barackvirág és 2 más kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Nálam heuréka!
    A Tiszántúliakban leírtam.

Melan, _Cygnus_, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  10. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    bánatos pannikat rakjál ki,nekem még a tyúk ólra is adja.

Melan, zotmar, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  11. pacimaci100

pacimaci100 Fórum-zöldfülű

Nem tudom,hogy 3 tortánál hogy lesz, a kettőnél még bevált az a taktika,hogy mantrázom magamban,hogy mit látok.
    Persze így is hibáztam,de ahhoz képest,hogy az 1 tortás résznél csak egyetlen hibátlan volt /az egész család hozzám beszélt folyamatosan/ meg vagyok elégedve. Hármat már nem fogok tudni megjegyezni, a többi taktika nekem meg nem megy.

Fenyvesi1010, _Cygnus_, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Megéri felborítani a farmot. Rakj ki mindenhova ólakat, amennyit csak tudsz, adj nekik gyorsítót , hogy többször learathasd, és meglátod jönni fognak.

Melan, zotmar, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  13. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Én fényképezem telefonnal...eddig 100 %...

Szia!Nálam eddig 28 jött.Telefonnal fényképezve már túl vagyok a 800-on ,nem sok hiányzik az 1000-hez.Csak fáim vannak kint...Pannim 2 van egy-egy területen...Tényleg nem kell sok felröppenő csak a tortákat kell eltalálni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.2.17
    Melan, zotmar, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  14. MARCI-PAPA

MARCI-PAPA Utánpótlás-írogató

Nekem reggel az összes területen 3 darab utalványt adott összesen!

_Cygnus_, bindi5454, Meellcc és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -Susulyka-

-Susulyka- Utánpótlás-írogató

írtam baglyot

16. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szia! Szabad kérdezni,hányadik hozzászólás Kukori tippje??? Nem találom! Köszi

bindi5454 kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ott van, de csak a termőterületekre tudod kitenni az event végéig, a kergére és a kincsesre nem.

_Cygnus_, bindi5454, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A bal oldali menüben a kék váza alatt találod!
    A keresőt állítsd a minden fülre, s írd be a nevét a keresőbe.

_Cygnus_, bindi5454, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  19. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi, de Pannim az nincs!:p:(
    A bölcs tölgyem az full-on van!
    Nekem még a kivvi ólak, farkas barlangok....stb... sem adtak felröpít! :sleepy:

Melan, _Cygnus_ és bindi5454 kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csak most jutottam el addig, hogy learassak. Valószínű nagyon unatkoztak a hajnal óta beérett páváim és eljátszották a tortautalványokat. 128 pávaól 22 utalványt adott 29 Pannival (8, 9, 5), de a széleken az XXL-es fák egyet sem adtak.
    A szigeten titokólak, lajhár, tukán, raktárházak 8 felröppenőt, míg az esőerdőben az XXL-es fák 3 felröppenőt adtak. Mivel az XXL-es fák nem muzsikáltak jól, maradt ugyanez a felállás, még akkor is, ha a pávákat is csak kétszer aratom naponta.

Melan, zotmar, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.