Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Gio, Fätum, _Cygnus_ és 16 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A 36 órás terményes ólak csak akkor érnek be 22 óra alatt egy guavalekvárral és vízzel, ha mindkét rájuk ható felhősor aktív (Valentin-nap 2015, Mikulástalálkozó), és persze a "Barkácsolás mestere" rúna is ki van váltva a Tölgyről. A mikulásos 16 órás, azzal nincs gond, de a Valentinos 24 óránként szedhető le, így lehet, hogy nem jön ki minden napi indításkor a két felhő. Egy felhővel 23:19 az érésidő, ami ezért még mindig jó, vagy guavalekvár helyett pünkösdi csokor kell a 22 órához.

Gio, meszimarsi, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  3. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Furcsa dolgot vettem észre ma reggel: a bónuszt, annak ellenére, hogy nem indítottam (megy anélkül is a papír-ceruza módszerrel), többször is levonta. Nem szándékoztam többet keverni, mert hosszú a keverési idő és csak a cukrászdára használom, de így muszáj lesz.

Járt még így valaki?

PS: Itt szeretnám mégegyszer megköszönni minden kedves szomszédnak, barátnak és ismerős-ismeretlennek a maja maszkokat, amiket elküldtetek. Nagyon kedvesek vagytok. :inlove:

Gio, Fätum, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  4. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Megint akadozik nálam a játék. Segítenétek nekem, hogyan kell frissíteni?:p Hogy ne legyek off, tegnap reggel kész lettem az eventtel, de azért még játszom. Bár ma reggel visszatettem az összes xxl fámat. Nagyon jó kis event ez.:D Maradt még felröpim is, majd szépen lassan eljátszom. A farm visszarendezés után aligha várhatok napi 1-2 felröpinél többet. Remélem, mindenkinek sikerül befejeznie.;)

Gio, meszimarsi, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  5. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia, ha elfogyott az utalványod akkor a bónusz gombja kiszürkül akkor is ha van még belőle raktáron.

6. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Mindkettő van, bónuszt használni sem akarok, de ha elindítom az utalványt, akkor azt is levonja automatikusan. Ez a problémám :)

Gio, _Cygnus_, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  7. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szép reggelt mindenkinek!
    A körben mindig csak annyi bónusz van feltüntetve amennyi utalványod van,alatta a sárga négyzetben nem szabad csökkenni a bónusznak!

8. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Köszönöm :D, akkor megyek törölni magam a hibatopikban és három percet sarokba állni figyelmetlen olvasás miatt. :wuerg:

Gio, meszimarsi, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  9. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Nagyon barátságos event. Eddig hányszor nyünyögtünk, hogy nem kapunk menyétet, hát most itt van :) A titok ólak továbbra sem adtak semmi olyat ami még nincs nálam (pedig lennének ötleteim) de menyétem van és ez tök jó.

Gio, meszimarsi, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  10. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

az event kész amíg lehet csinálom tovább ez az event lett volna méltó a szülinapira nekem nagyon tetszik kőszi

Gio, meszimarsi, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Látványosan csökkennek nálam a felröpik:)
    Kezdés óta ugyanazt aratom. Első alkalommal 35 felröpi, másnap már két aratás kellett ehhez a mennyiséghez. Mára már ott tartok, hogy az esőerdő pannikkal megszórva parifára és papagájtollfára egy darabot se adott:) Eddig 2-3 db azért beköszönt:)
    Mivel már 3x12 órás munkásokat kaptam, így a további tortázást majd az utolsó event napon fogom folytatni. Most eléggé pocsékolásnak érzem a napi kétszeri fás,állatos aratásra elhasználni. Event után csak ki tudom majd őket használni, ha megdob a játék vele:)

zotmar, Gio, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek! Kész vagyok!!!!!!!!A menyétkém is megetetve ajándék szupitáppal.xDNagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!xD

zotmar, Gio, brozsa és 13 más kedveli ezt.
  13. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Illik írni akkor is, ha valami jól működik és sikerélményt ad. Az eventet befejeztem még tegnap reggel. Nem röpködnek nagyon a felröpik, de számomra pozitívum, hogy befejezés után is lehet + ajándékokat kapni. Az ismertető után kis fenntartásaim voltak, de kellemesen csalódtam. Valóban jó kis event, szuper ajándékokkal. Köszönöm! Ilyen jöhet máskor is! :)
    Itt jegyezném meg, aki még nem hallott róla, a borsó event borsókészítő automatái átváltoztak csp készítő automatákká. xD Ki is raktam őket gyorsan. :)

zotmar, ursa11, Gio és 14 más kedveli ezt.
  14. dunduska2007

dunduska2007 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Én tegnap este készen lettem,maradt még bőven utalványom,így nekifogtam újra játszani.Itt is 3 tortát kér kisebb ajándékokat ad.Ne felejtsétek el,hogy amikor befejeztétek az eventet a tortautalványokkal tovább tudtok játszani ha szeretnétek:Minden játékot követően kapunk 1-1 kisebb ajándékot is, amit a következő listából véletlenszerűen ad a gép. Listából mindig csak egy nyereményt kapunk meg. Event végeztével tudunk tovább játszani, amennyiben van időnk és kedvünk, szintén ebben a listában kerül feltüntetésre a nyereménylista

zotmar, Gio, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  15. Bűbály

Bűbály Utánpótlás-írogató

Mára hatott a bűbáj, ugyanannyi fára 9 felröpi jött. Javaslom a bűbájt piaci kereskedelemre, mint eventes felröpi serkentőt. :D

Gio, meszimarsi, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  16. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Mennyi csp-t adnak a borsókészítők?
    Kiraktam szellőzni őket a felhőre, ha megérős, akkor csinálok belőlük takarékperselyt xD

Tényleg érdemes tovább játszani, hol 10.000 csp-t, hol 16000 tp-t, hol 1 AB-t, vagy 1 csatnit ad, vagy 3 szupertápot, olykor befigyel szupertrágya és turbótrágya is. Kár lenne kihagyni :)

zotmar, Gio, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  17. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Na event kész.
    akik még csinálják további jó eventezést.

Gio, meszimarsi, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot !
    Ameddig akartam, addig kész ! :D

19. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

zoldert, _Cygnus_, ljanika6 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. nagymargit1

nagymargit1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Én még nem mertem elkezdeni,mert nem bizom a nemoriámban. De olvasom milyen sokan készen vagytok vele. Igy aszt a következtetést vontam le,hogy nem lehet nehéz. Eddig 38 felröpim van,majd mindenhol fák vannak.

Gio, meszimarsi, magdi06 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.