Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Gazdaraktár akcióban a szupertáp nem olcsóbb, arra külön akció van.
    Szia!
    Amíg el nem éred a 75 pontot, 1 tortát kell csinálni. 800 pontig 2-t, afelett 3-at.

Melan, Kincső52, -Fülemüle-70 és 16 más kedveli ezt.
  2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Már megszoktuk, de azért a 3 órás keverés az egy kicsit, nem kicsit, nagyon sok!xD

3. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Bocsi, elnéztem, 30 percet számoltam a malomban. Így viszont alapból 300 óra, azaz 12,5 nap. Az event meg csak 6 nap. Ki van ez találva. Kell a felröpi, vagy nagyon ügyesnek kell lenni. :(

-Fülemüle-70, genka53, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor Te most jól kipihened magad. xD
    Tessék a válasz:
    Alapban ezzel tudjuk a játékot indítani. Fák, ólak, terményes ólak, tenyésztések aratásakor juthatunk hozzá (Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Bahama, Eső erdő) illetve Cukrászda nevű dekorációs tárgy is ad nekünk ilyen utalványt.
    A játék előrehaladtával fog nehezülni, először egy torta - két torta- három tortát kapunk.

-Fülemüle-70, genka53, Beus85 és 15 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Most kell bevetni a pillangó tojást :D
    Javítva :p
    Tenyésztéskor 100%-ban adja a felröpit? :inlove:

6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nekem még kínai, de majd megvilágosodok! Hiába öreg vagyok én már ehhez!

7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Úgy ahogy írod. Übereli a legrosszabb viccet is(agyilag). A tél eleje vége volt jó, amikor alig volt event. Most ismét felhúzták a nyúlcipőt(meg engem is) eventügyileg. Akkor boldog arattam volna ész nélkül, akár minden nap. Nem...... mindig keresztbe kell tenni a "parasztnak". Gondolkodom mit tegyek, nekem növény kellene, nem fa és ól.:cry:
    Tudom, hogy csak az elsőt kéne kihagyni, utána már nem okozna gondot, hisz azt gondolnám, a múltkor is kihagytam s nem lettek elvonási tüneteim. Mindig az első lépés a nehéz.

-Fülemüle-70, marcsi152, zotmar és 12 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Pedig fincsi, mindig vettem az uncsiknakxDMost éppen a boldog aratás napon vihogok!!!xDxDMiért nem hagyták bent a növényeket? Ja mert akkor értelme is volnaxDxD

-Fülemüle-70, Fatther, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  9. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ez szuper jó,engem már nem is csábít a FA! 2 tortával majd csak elbánok!:D

10. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Először azt hittem áprilisi tréfa a boldog aratás nap, de nem, mert még február van. Ezt kihagyom, ugyanis fákkal várom a holnapi eventet. Gondolom van aki örül az aratás napnak. Én majd a fa tövéről felröppenőknek örülök!!

-Fülemüle-70, genka53, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  11. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok !!! Hát ez az event nálam kimarad , belese fogok , mert nem igazán tetszik.Helyette inkább folytatom a gazdakörit ill. készülök a pávatenyésztésre.Miért szablyák azt meg pl ennél az eventnél is , hogy a bahán nem lehet hozzávalókat keverni .Én már így se győzöm szuper táppal és ez az egyik ok ami miatt ki is hagyom , nem szakítom meg sz.táp keverést.A másik amit nem értek , hogy miért kell így bonyolítani az eventeket ill. miért rakják egymás hegyére hátára , gondolhatnának azokra akiknek nincs idejük pl dolgoznak stb.Ez a játék sajnos ( de ez csak az véleményem ) nagyon elmozdult negatív irányba.:(Nem akarom senkinek a kedvét elvenni persze a játéktól csak leírom a véleményem.Számomra az eventek már kész harcon alapulnak , meg lesz-e az elég felröpi ill eventnövény .A játék ne erről szóljon szerintem hanem , hogy élvezzük , kikapcsolódjunk és még folytathatnám. Aki belekezd azoknak sok sikert kívánok hozzá.:)Sziasztok és további szép napot gazdik :)

hMagdi8, -Fülemüle-70, Domos52 és 17 más kedveli ezt.
  12. §Böbe13§

Azt nem vitattam egy pillanatig sem,én is szeretem! Kigyón és békán kívül lehet bármily állat,ezektől irtózom!:D

13. Samborg

Samborg Fórum félistene

A szigeten a fák érésidejét kevesebb mint a felére lehet csökkenteni. Kalózhajóval, növekedésserkentővel és Kacsa Kata turbótrágyájával. Ez 55%. Határt szab a Kalózhajó mivel naponta kétszer lehet aktiválni.

14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Nalunk meg a Tropical a kedvenc ;)
    Majd akkor aprankent veszem a levegot es megprobalom megjegyezni a tortakat.
    Leirtam betukent en is a szineket de a bemutatot nezve mar most elfelejtettem milyen tortakat kell csinalnom xD

15. §Böbe13§

Aha,és mi az a Kalózhajó?;)

16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kalózpapagáj hajó

Tulajdonságai :
    Érési idő : 11:30 óra
    Amit ad : 300 Bahama Tp
    10 % érési idő csökkenés Bahama fák esetében 2 órán keresztül
    Kihelyezhető a fent említett szigeti területeken
    Terület : 2x1

17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Most akkor valaki mégis olvassa a hszeket fentről, vagy a Ti véleményeteket veszik valamibe? Csak azért, hogy megmutassák: nesztek, ti akartátok. Mert tényleg az utóbbi időben sok hsz-ból ez jött le, mármint, hogy mindenki másképp játszik. Persze ez valamennyire igaz is. Na, de ennek most van egy olyan vonzata, hogy ha megfőztétek, egyétek. Vagy csak túl sokat képzelődöm :D
    Aki eventezik, gondolom sokkal többen teszik röpivel, minthogy zsebbe nyúlnak és "megveszik" valós pénzért az eventet, tehát jobban ki tudják használni az ilyen villámeventeket. Amikor event nélküli időszak van, miért nem dobnak be "boldogokat", mindenki boldogabb lenne. Nem ez lenne a cél? Sajnálják azt a plusz 100-200 v akárhányezer tp-t, ami esetleg 24 óra alatt összejönne vele? Egy szó forog a fejemben, de, ha ideírnám lehet ki is tiltanának :D
    Ne érts félre, nem ellened irányul a bosszúságom, hisz csak jókat tudnék rólad írni, meg Te is 1 játékos vagy a sok közül valamiféle plusz jogokkal, ami kell hogy legyen, csak mióta újra elővették a boldogot, mindig eventkezdésre teszik be. Még szerencse, hogy a bp a gondolataimat nem látja :)
    S még csak annyit, hogy, egyre inkább az az érzésem, le kell magasról tenni a "programokat", és tényleg saját kútfőből játszani. Nem hagyni, hogy valamilyenféle eventek befolyásoljanak. S talán ennek tényleg az eventfüggőség megszüntetésére kéne irányulnia.
    A játék kezdetén amolyan jutalom volt az event, most sokszor egy kínszenvedés.

18. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Jujujjjj!, ha tudnád miből és hogyan készül a szádba sem vennéd!

Baby72-nek szántam! bocsi

19. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Régebben az unokáim valami hasonló tortakészítéssel sokat játszottak a gépen. Ha nem menne a tortakészítés majd bevetem őket is. 3-an vannak, mindegyik megjegyez egy tortát, (előre megbeszéljük, hogy ki jegyzi meg az 1., 2. 3.) én meg csak nyomkodom a hozzávalókat.

-Fülemüle-70, genka53, iboly54 és 16 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Arra leszek kíváncsi, mennyi utalványt fog adni a teljes farmterület. 20-30-nál többet nem tippelek, hiszen az eventismertetőben is szerepel, hogy kevés fog érkezni. Majd annyiból sütök amennyit ad. Azt ugyan leshetik mikor vágom csapágyasra a malmot a bónusz miatt.:p

Ja, holnap reggel juszt is learatok.. velem nem fognak kibabrálni megintxD.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.