Visszajelzés Sajtos eset - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Feb 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

209 vote(s)
    47.6%
  2. 2

20 vote(s)
    4.6%
  3. 3

11 vote(s)
    2.5%
  4. 4

8 vote(s)
    1.8%
  5. 5

23 vote(s)
    5.2%
  6. 6

5 vote(s)
    1.1%
  7. 7

13 vote(s)
    3.0%
  8. 8

22 vote(s)
    5.0%
  9. 9

14 vote(s)
    3.2%
  10. 10

114 vote(s)
    26.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nagyága

nagyága Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet, hogy sokan kérdezték már, meg szeretném kérdezni én is, hogy tappancslenyomat hol "röppen fel", mert még eddig eggyel sem találkoztam. Köszönöm

Last edited: Mar 4, 2026
  2. Mimszi

Mimszi Utánpótlás-írogató

Szia! A tappancslenyomat nem reppen föl, hanem az aratható órás mezőkről szedhető napi kétszer a tetthelyen. Piros felkiáltójel jelzi, ha készen van. A tappancslenyomatokkal tudod indítani a tárgykeresős minijátékot.

genka53 and Sylja like this.
  3. nagyága

nagyága Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Az meg van, csak azt hittem van felröppenő.

Mimszi likes this.
  4. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Kész vagyok, csak nekem is a keresgélést kéne elkezdeni, de nincs lelkierőm hozzá!:wuerg::oops::cry:

5. ambrusne

ambrusne Rutinos

Felhőt mikor lehet megszerezni jobb vagy a bal oldalon - nem találtam!
    Köszönöm! Üdv.

6. nagymami2

nagymami2 Fórumprofi

Meg kell venni csillagos érméért!

genka53 likes this.
  7. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Szia!

Van felröppenő, az egyik a fákból a másik az ólakból és terményes ólakból kerül napvilágra.:)

8. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Event letudva - 90 játékot játszottam - a jobb oldalon még csak egyharmadánál vagyok, de nem vonzanak a jutalmak. xD
    Üdv. gazdatársak! xD

9. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    nem találom a topikban az eventhez kapcsolódó kérdésedet.
    Segítesz kérlek, hogy mire nem találod a választ az Ismertetőben?
    Értjük, hogy sietsz valahova, de ha segítségre van szükséged, akkor érdemes a kérdést pontosan feltenni, leginkább a Fórum közepén található Segítségkérő topikok egyikében, s ha ellenőrzés is szükséges, akkor Farm név és Farm ID megadására is szükség van. Itt a Csevegőben ritkább a Moderátori jelenlét, a kérdésekre alapban 24 óránk van, hogy válaszoljunk rá, s igyekszünk is teljesíteni. Nem vagyunk 0-24-ben műszakban, de amikor tudunk, jövünk és segítünk Mindenkinek!
    Attól mert nem találtad megfelelőnek a választ, még lehet kedvesebb stílusban válaszolni a Játékostársaknak!
    Amennyiben kérdésed / problémád még mindig fennáll, akkor várunk a Segítségkérő topik-ban.
    További jó játékot!

10. karesz

karesz Fórum mestere

Sziasztok! Ti hogy csináljátok a rövidítést? Jelenleg 10 aktám van, ami nem sok, de jó lenne haladni a pengó gyűjtéssel is.

11. ambrusne

ambrusne Rutinos

ÓHH, SZomorú!!!!

12. boszi52

boszi52 Fórum hercege

a második emeleten kellenek még a növények ? vagy csak fa és ólak ?

13. anna640328

anna640328 Fórumlakó

Sziasztok. Biztos én nem olvastam elég figyelmesen az ismertetőt, de csak arra lennék kiváncsi, hogy ha a bal oldallal megvagyok, lehet még tovább játszani, hogy a jobb oldal is haladjon kicsit? Köszi a válaszokat. Egyébként szeretem ezt a tárgykeresőst, igaz Okos füles laborja nem a kedvencem, de a többi helyszín szuper.

14. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Én éppen a mai nap indultam a jobb oldalra, lehet folytatni ugyan ugy mint ahogy a bal oldalt csináltad, tapasztalatból irom ezt neked.

anna640328 likes this.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megnézed akár a játékmezőt, akár az ismertetőt, kiderül: a 2. szintem csak kétféle felröpi kell; a tábla felső mezőin a viaszkréta, az alsó mezőkön a rendőrségi szalag.
    Szia!
    Mivel a bal oldali 90 játékkal sehogyan sem lehet elérni a jobb oldalon a 27000+ pontot, így természetesen igen, játszhatunk tovább.

16. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    Még 2x kell leszednem az órákat 120 érméért, meglesz az a Bizonyíték kütyü, bár a 3 bónuszláda annyit nem ér, a tökölődés miatt, mint kütyü 2x2 nagysága miatt jó lesz majd valahova a felhőre, szerintem. Már nagyon unom. A képek nem érdekelnek, mert egy agyrém.
    Szóval holnap, meg péntek és bezár a bazár. Ezt a fajta eventet többé nem kezdem el.

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is mindig halogattam, tologattam, majd ekkor-akkor, de miután összejött a komlett bal oldalra való, muszáj volt nekiállni.
    A 10 db-ossal mentem mindhárom farmomon, cca 3,5 óra alatt végigértem rajtuk.
    Most már tanultam az esetből, miszerint nem jó halogatni, mert csak szaporodik ;), ma megint lett 18 (*3) elkeresgélni való. A Cincogi irodája új volt nekem, mert múltkor elblicceltem, inkább akkor keresgéltem, amikor a régebbi jobban megismert pályák voltak. Hát ma azt is végigjártam, és nem is volt olyan vészes.
    Úgyhogy hajrá, állj neki, ügyes vagy, menni fog az, csak akarni kell! :D:inlove:

18. anna640328

anna640328 Fórumlakó

Nagyon köszönöm a megerősítést.

Köszönöm, szuper!!! Akkor hajrá, folytatom :) Jó játékot Neked is :)

Last edited by moderator: Mar 4, 2026
  19. Menitala

Menitala Fórum nagymestere

Akta, mire jó? Kipörgettem és nem növekedett a Nyomozás lehetősége.
    Köszönöm a segítséget! Üdv.

20. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    amint az az Ismertetőben is szerepel, az Aktával az időre aratható mezők érési idejét tudjuk csökkenteni.
    Részletek <<ITT>> (a bekezdés második felében)
    Sok sikert!

genka53, GA-BI-O-Farm and karesz like this.
Thread Status:
Not open for further replies.