Visszajelzés Sarkvidéki parti eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Annyian befejezték, de a kérdésemre még nem jött válasz....

2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az event kész ! :D
    Kigyós event pipa , ez is pipa, 20 balta eldobálva.
    Jöhet egy kis piacozás

heureca3, fabatka, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  3. tunde517

tunde517 Járnitanuló

Én a leghosszabb érésű növénnyel próbálkoznék.

heureca3, fabatka, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!

Tudod, így elég nehéz tanácsot adni, mert nincs infónk a farmodról, sem arról, hogy állsz az eventtel. mennyi röpi hiányzik, mikorra akarod befejezni, mi a leghosszabb növényed, általában mi ad nálad több röpit, hányas a legendád, sietsz-e annyira, hogy használj szupit, egyáltalán van-e...stb.
    Direkt visszakerestem a kérdésedet, és azt javaslom, ültesd azt a növényt, amit eléggé le tudsz rövidíteni, hogy este arathasd. Nőszirom, málna, póré...

Lillapilla73, heureca3, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  5. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Szia!
    116 os vagyok egyik területen most 1x1 es föld a másikon komfort termőtalaj van, használok répás almás csatnit és a komforton szuper trágyát. Az ötös pontnál állok kell még két jégkása. Még három feladat van hátra.

Üdv

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ne használj komfortot, az felröpizésre nem jó választás! Egy komfort csak egy röpit adhat, és négyszeres az érésideje; a helyére tett négy db. 1x1-es többet is és gyorsabban. Mindegy milyen növényt ültetsz, nem az számít. A lehető leghosszabbat ültesd, ami bónuszokkal együtt beérik a legközelebbi aratásodra. Mindig az időbeosztásodhoz igazítsd a növényt, és ne hagyj üresjáratot. Általában elmondható, hogy a lehető leghosszabb érésű növényt arasd a lehető legtöbbször. Hogy ez mi lesz, az a napirendeden kívül a rendelkezésedre álló bónuszokon múlik.
    Ha gyorsan kell a felröpi, akkor a szupertrágyát normál 2x2-es talajon használd olyan hosszú érésű (min. 15 órás) növényre, amit a legjobban tudsz rövidíteni. Így is minden földről számíthatsz felröpire. A komfort tehát felesleges időpazarlás.

heureca3, fabatka, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  7. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Rendben, köszönöm.

heureca3, fabatka, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. strawberry49

strawberry49 Rutinos

heureca3, fabatka, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Most veszem észre,hogy hétfőn vége az eventnek ép,hogy beleférek-.-

heureca3, drunyi, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia! attól függ, melyik felröpit szeretnéd? ha tölcsért, akkor lehet a növény, de ha szívószál kell, akkor az a növényből nem jön. Én ólakat tettem be vegyesen, még a tyúkólak is adtak felröpiket, ha nem is sokat és nem is gyakran...

Én is befejeztem mindkét eventet és ellövöldöztem a fejszéket is. A boltot már szinte teljesen kivásároltam, kíváncsi vagyok, ha legközelebb lesz lehetőség (mert, ugye, most csak 20 állt rendelkezésre, így gondolom, hogy a következő eventben is kapunk erőleveseket), mit fogok venni?

rencsike982 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Tegnap én is bepánikoltam, 1*1-en hagymág ültettem mapközben is, az ki van nemesítve, szépen adta 2 területen (1-en még eventnövény ért), éjszakára 3 területen, és meg is lett a hiányzó sok-sok tölcsér. Egyébként a 6-os a legnehezebb szerintem, utána már gyorsan kész. Én kiszámoltam, mennyi kell még, és úgy ültetgettem.

12. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Most arattam jégkrémet 1x1 en 16 tölcsért adott:(

Puszpang és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  13. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

Csatlakozom azokhoz, akik elkészültek az eventtel. A kígyós is kész lett, még tegnap. Ma pedig az eddig összegyűlt baltákat is eldobáltam, de a csillagos érméket még nem költöttem el.
    Szép vasárnap délutánt, és jó játékot mindenkinek!

Fenyvesi1010 és -picike40- kedveli ezt.
  14. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szülinapi eventből:)

drunyi, fabatka és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Zuhi , :):) köszi, azóta rájöttem. o_Oo_Oo_O

Kuzdern, fabatka és Zuhi kedveli ezt.
  16. dkata75

dkata75 Aktív író

Sziasztok!
    Jol ki találták ezt a feladatot Reggel 6-óra óta csinálom és alig ad felröppenöst.
    Szét durran az agyam !!!

Kuzdern és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia dkata75, :):) ne idegeskedj, melyik felröppenő , melyik hiányzik? És mennyi. Az egazod megvan? :music::music:
    Egyelőre nem írtad hogyan csináltad idáig. Így nehéz segíteni. o_Oo_Oo_O
    Írom az én taktikámat, ha ez segít, letermeltem az e-gazt, ezután éjjelre csak és kizárólag színes ólakat tettem, többnyire macska , egér, disznó, kutya, ló, stb.. pillangó. A pillangóból volt sok sima is. Ugye ezek adják a szívószálat. Fa , ól, és terményes ólak. A kimaradó kockákra ültettem minél hosszabb érésű növényt.
    Reggelre záporoztak a felröpik. :):) Mindez pannik nélkül. :music::music::music: Ha jelenleg reggel 6 óta maradt még kis energiád, tedd tele az összes farmos területet lúdólakkal, ma még lejárnak. :):):) A tyúkól nálam nehézkesebb volt felröpi gyanánt, de volt, hogy olyat is csináltam. Az is adott párat. o_Oo_O :D:D

Utoljára szerkesztett: 20.1.19
    rencsike982, szekulagábor és Sikka1 kedveli ezt.
  18. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Nem vagy egyedül;)

Felhőig kész:Dholnap meglesz a többi;)
    remélem:p

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.1.19
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Most lettem kész az eventel,:sleepy:jöhet a pihi.....

heureca3, genka53, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  20. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Ma kora délután én is végeztem az eventtel. Mint mindig most is kevés időm volt a játékra. Kizárólag event növényt ültettem. Mellette voltak kint ólak, fák. Görcsölés nélkül összejött a megfelelő mennyiségű felröpi.
    Kígyós is kész. Baltákat még később hajigálok :D

heureca3, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.