Visszajelzés Simogató napsugár - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 17.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 26.7.24.
  1. 1

59 szavazat
    26.1%
  2. 2

15 szavazat
    6.6%
  3. 3

14 szavazat
    6.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.8%
  5. 5

7 szavazat
    3.1%
  6. 6

9 szavazat
    4.0%
  7. 7

11 szavazat
    4.9%
  8. 8

25 szavazat
    11.1%
  9. 9

21 szavazat
    9.3%
  10. 10

61 szavazat
    27.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

levéltánc és havermackó lett az eventes piccolóból...:music: nem rossz... de lehetett volna jobb is:inlove:

Éva0315 és genka53 kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Így igaz, nem olyan rossz ez a merítés sem! :)
    Én meg most úgy jártam, mint múltkor Zsani_apja.
    Nálam az újak még mindhárom farmon sorban állnak a nyitásra,
    mert a többi nem engedte előre őket. xDxDxD

Swartsch, vihence, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Felhő, dekor megvan...még az a kicsi és kész :)

4. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

szia nagyon erősnek találtam ezt a választ én már idősebb korosztáyhoz nem mindig sikerül elinditani az eventet van mikor kicsit béna vagyok elnézést kérek ha valahol hibáztam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.24
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnálom, ha megbántottalak, nem állt szándékomban.
    A Fórumnak vannak szabályai és ha valaki nem tartja be őket, a moderátornak kell betartatnia ezeket.
    Itt a fórumon minden topiknak megvan a rendeltetése.
    Azért, hogyha valaki keres valamit, ne kelljen ezernyi más jellegű hozzászóláson keresztülverekednie magát.
    Minden topik legelső hozzászólása tartalmazza, hogy az a topik mire való.
    Segítségkérésre számtalan topik áll rendelkezésre.
    Az event panaszládája és a csevegők pont nem erre szolgálnak.
    A moderátorok elsődleges figyelmét a segítségkérő topikok élvezik.
    Ha máshová írsz, mikor segítségre szorulsz, sokkal később is kaphatsz segítséget.
    Ha olyan a problémád,amihez ellenőrzés szükséges, azt a játékostársaid nem fogják tudni megtenni.
    Azzal pedig, ha több helyre írsz, ugyanazzal a problémával, megnehezíted annak a dolgát is, aki segíteni akar,akár moderátor, akár egy kedves játékos.
    Kérlek ismerkedj meg a Fórum szabályaival a zöld szövegre kattintva, hgogy Te is zökkenőmentesen használhasd a Fórumot:
    / Fórumszabályzat / A fórum felépítése és használata

Még egyszer elnézésedet kérem, megértésedet köszönöm. :)

Swartsch, kigyo51, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Norbi :)
    Ma végre én is célba értem, meglett minden amit elterveztem, hogy kiveszek az éremboltból. Az event tulajdonképpen jó volt, élveztem is, ha lehetne megváltoztatnám az értékelésemet is, de ezt sajnos nem tehetem meg.:oops:
    Szép és enyhe vasárnap estét kívánok mindenkinek, sok sikert a még eventezőknek.:D

7. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Szeretem ezt a fajta mini játékot, mégis csak 8 as lett az értékelés részemről mert a kezdő kocka színvilága olyan, hogy számomra túlságosan beleolvad a környezetébe, nehezen veszem észre, 446 játékkal pedig még messze vagyok a bolt kifosztásától (bár ez ehet, hogy inkább az én ügyetlenségem). Már nem is a csillagos érmékre pályázom, hanem a szupertáp készletemet igyekszem kicsit visszapótolni. Jó játékot nektek!

vihence, mamszi5107 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum biztosa

Sziasztok,
    Nekem a csill.érmékkel van gondom.. még mindig hiányzik jó pár db.. a lényeg, hogy az egész táblát telerakjam türcsikkel?

9. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A lényeg, hogy a csill.érméket adó törölközőkkel fedj le minél nagyobb, összefüggő területet.
    Az ismertető elég jól leírja: https://board-hu.farmerama.com/threads/simogató-napsugár.25180/#post-1394319

vihence, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Nem kell az egészet telerakni. Két törölköző lerakása után bármikor befejezheted a minijátékot. Vagy azért, mert nem jó törölközők jönnek, vagy azért, mert nem tetszik a pálya, kevés a nyílt terület stb...Ahogy fentebb Sylja írja, törekedni kell egy nagyobb felületre, de, ha erre nem látsz esélyt érdemes inkább új pályát indítani.
    Sok sikert!

vihence, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum biztosa

Sylja kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

[​IMG] Ebből próbálj minél nagyobb összefüggő területet ki/letenni. Ez adja a csillagos érmét. :)

Utoljára szerkesztett: 22.7.24
  13. -Holdfeny-.

próbáltam... még csereberéltem is...:music: de a véges türelmem miatt.... inkább feladtam...;)
    kivettem a boltból ami fontos volt... a többinél pedig hat a tabletta;)

szöszi50 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum bárója

Sziasztok! :)

Én féltávnál jöttem rá mit is szeretnék, nem, nem a csillagos érméket, hanem a sima csillag készletemet nyomni felfelé :D Erre jött egy ilyen szembe:p

2 türcsi után dobom, ha nem azok a nyeremények vannak amiket én szeretnék, plusz szinte akkor is amikor azt látom, hogy a pálya nagy része le van takarva. Toma írásával egyet értek, itt mindegy mit csinálsz, szívsz :(
    Még ezt a 2 napot megnyomom, aztán lesz ami lesz. Nekem a felröpivel nincs gondom, nincs nullázás, csak pannikkal való aratás.

kutyaszálló, 05Zsuzsa, Fuhur és 3 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    az event kapcsán két topik áll rendelkezésünkre, és általában már többségében jól is használjátok azokat.
    A csevegőben minden olyan bejegyzést várunk, ami segítségül szolgálhat a többi játékosnak az event teljesítésében. Számolások, tippek, ötletek egy - egy minijátékhoz, saját tapasztalatok megosztása, stb-stb.
    A panaszládában minden eventtel kapcsolatos panasznak helye van, akár idézve is előző játékost, miért nem tetszik az event, miért adtál szavazáskor x pontot (pl: kevesled a nyereményt, nem tetszik a grafika, nem tetszenek a dekorok, nem tetszik a minijáték, túl sok a hasonló színárnyalatú törölköző minta, rosszak a pályák, a felhő tulajdonsága nem tetszik, és még sorolhatnám, amiket már írtatok).
    Az általános panaszoknak (amik az egész játékra vonatkoznak, nem kifejezetten az eventhez kapcsolódóak), azoknak a helye pedig a Panaszkönyvben van.
    Viszont az olyan bejegyzések, ahol a moderátor segítségére, ellenőrzésére van szükség, az továbbra sem panasz (pl. minden szürke a mini-játékban, nem tudom elkezdeni a minijátékot, nem tudok több elemet lerakni) és az ezekre adott kontrák sem panaszok (pl: "én is így jártam", "én sem tudom folytatni") - ezen bejegyzéseknek a Segítségkérő topikokban van a helye, Farm név és Farm ID megadásával. Ezek nélkül nem tudunk segíteni, hiába szeretnénk.
    Pont a kezdeti tapasztalatok után keletkezett ez a bejegyzésem is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/simogató-napsugár-event-csevegő.25178/page-2#post-1394521
    További jó játékot kívánunk Mindenkinek!

HéricsBáró, vihence, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Dolphin !
    Amit leírtál az tökéletesen érthető és elfogadható, teljesen igazad van.
    Lehet, hogy rosszul idéztem be, mert én a még több csevegő ellen szóltam Alex-nak, hogy nehogy má' több legyen : "de könyörgöm ne legyen eventenként több topik, már így is koválygok a topikok között..."
    Sajnálom, ha félreérthető volt amit írtam.
    További szép napot és jó játékot kívánok neked és mindenkinek.

HéricsBáró, vihence, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  17. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Köszönöm a tájékoztatást!
    Már időközben megtaláltam, hogy az Oázis-ban (nyitó hsz alapján) van lehetőség egy eseménnyel kapcsolatban is kötetlenül csevegni bármiről. Így, amik az általad felsoroltakba esetleg nem férnek bele, (pld ilyen hsz-ek) azok mehetnek oda. Egyébként azért nem tudtam, mert őszintén megmondva soha nem olvastam az Oázis nyitó hsz-ét. Bocsi érte!
    :)

Utoljára szerkesztett: 23.7.24
  18. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumgróf

Sziasztok!

Még egy utolsó köröm van vissza ebből az eventből.
    Nagyon remélem, ha legközelebb beteszik majd még ezt az eventet, jelentősen átdolgozzák, mert nagyon sok benne a hiba, beleértve a pályák elrendezését és a szemünket is nagyon terheli.
    Egyébként én elvoltam vele, de egyhamar nem fog hiányozni.

feki13 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok,

a Simogató napsugár event ma este 22:00-kor véget ér, a csevegővel együtt a szavazás is lezárul.
    Aki még leadná szavazatát, ezen időpontig van még rá lehetőség.

Eventnövényben és felröpiben gazdag aratásokat azoknak, akik még termelnek az eventhez, majd eredményes törölköző kihelyezést!
    Ellenőrizzétek, hogy a bekevert malomterméket mind eljátszottátok-e a pályákon, nézzetek be az event boltba is, hogy nem maradt-e elköltendő Csillagos érme.

Figyeljetek arra, hogy ne hagyjátok a tennivalókat az utolsó pillanatra, hogy legyen még időtök a dominók kihelyezése után a bolt fosztogatásra is!

Sikeres event zárást Mindenkinek!

GA-BI-O-Farm, Sagittarius69 és Sylja kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Te jószagú málnabokor:eek:o_O Nem apróztad el a törölköző mennyiséget8)
    Gratulálok!:inlove:

Sagittarius69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.