Visszajelzés Simogató napsugár - event panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 17.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Kár ezért a játékért, hogy ezt is elrontották, eddig a kedvencem volt, de ettől a színektől kifolyik a szemem.

inanna11, vihence, anci091551 és 3 más kedveli ezt.
  2. rozalia57

rozalia57 Fórum-zöldfülű

Nalam is ugyanez a problema van.

3. cirmi54

cirmi54 Fórum nagymestere

Mi van? Nem ad törülközőt, pedig van lehetőségem! Akadozik megint a játék?
    Üdv.

4. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Sziasztok!
    Ha még nem tudtatok tovább lépni, akkor a segítségkérő topikban kellene segítséget kérni, de adjátok meg a Farm neveteket és a farm ID számát is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/

Sali~*.*, jófarmerlány, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  5. Teafa-ház

Teafa-ház Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én csak gratulálni tudok a fantasztikus teljesítményekhez. Sajna nálam kirakás közben többször is lefagyott. Olyanokat adott amiket nem is raktam és olyanokat meg nem amiket végre ezekből a szemet "gyönyörködtető" törölközőkből ki tudtam pakolászni. Nem gondolnám h a gépemmel van a baj mert az eddigi ilyen tipusú játékkal nem volt problémám. Lehet itt is beütött a meleg????:(:oops:

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Panaszláda nem segítségkérő, hibajelző topik.
    Ha problémát tapasztalsz, kérlek, a hiba részletezésével gyere egy Segítségkérő topikba, s mindenképpen add meg a Farm neved és Farm ID-dat, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni.
    Nem tapasztalunk a Játékban jelenleg problémát.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Dolphin

Kedves Játékosok!

Néhány hasznos tipp a Mini játékhoz:

- ahogy az az ismertetőben is szerepel, és itt a Csevegő #2-es bejegyzésében is kiemeltem, az első dominót nem lehet akárhol elhelyezni a pályán. Minden pályán meg kell keresni a jéggel teli ládát, s az mellé kell lehelyezni az első dominót:

- első dominó kiválasztásánál és elhelyezésénél mindig figyeljetek rá, hogy tudjátok folytatni; válasszatok első dominónak olyat, amihez a rendelkezésre álló dominókból még egyet le tudtok tenni, minimum két lerakott elem szükséges ahhoz, hogy a pályát le tudjátok zárni

- tudjuk, hogy mindenki a Csillagos érmét adó mintázat elhelyezésére törekszik, de ne mindenáron, attól mert első dominónak nem olyat teszel le, még összehozhatsz nagy összefüggő területet, láncot belőle

- ha valaki elakad, problémába ütközik, akkor Segítségkérő topikban jelentkezzen, Farm név és Farm ID megadásával - sem az event csevegő, sem az event panaszládája nem alkalmas hely ilyen bejegyzésekre. Köszönjük együttműködéseteket!

Sok sikert Mindenkinek a törölközők eredményes elhelyezéséhez!

Sali~*.*, Swartsch, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  8. zamenik

zamenik Aktív író

Mindig lehet rosszabb :eek: A kép még a top helyezés, csak már nem nyitható, törölnöm kellene valahogy

Lenczy kedveli ezt.
  9. maca1964

maca1964 Fórum-zöldfülű

Szintén így jártam én is !

10. Dolphin

Szia,
    a panaszláda nem csevegő.
    Ha továbbra is problémád van a pályán, várunk a Segítségkérő topikban a megfelelő adatok megadásával és segítünk.
    Ha nem megfelelő odafigyeléssel választjátok ki az első dominót, vagy nem jól helyezitek le, akkor sajnos előfordul ilyen - itt írtam róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/simogató-napsugár-event-panaszláda.25179/page-2#post-1394522
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

jó reggelt:music:

Event kész... 8) A virágos változatot jobban kedveltem :music:

inanna11 kedveli ezt.
  12. eviske67

eviske67 Fórum-zöldfülű

Nállam teljesen befagyott az event semmit nem tudok berakni meg csinálni.

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Panaszláda nem segítségkérő, hibajelző topik.
    Ha problémát tapasztalsz, illetve a jelenlegi még fennáll írásod óta is, kérlek, a hiba részletezésével gyere egy Segítségkérő topikba, s mindenképpen add meg a Farm neved és az ID-det, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

nálam nem müködik a játék segítsetek köszönöm előre is id 7014755 a számom

maszatka2010 afelhasználó nevembocsika elfelejtettem

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.7.24
  15. Othep

Szia Ibike1954.

A beidézett hozzászólással mit szeretnél?

Mint az hozzászólásod felett is írtam egy másik játékosnak, a Panaszláda nem segítségkérő, hibajelző topik.
    Ha problémát tapasztalsz, kérlek, ne mások beidézésével, hanem önálló saját problémád megfogalmazásával, a hiba részletezésével gyere egy Segítségkérő topikba a Fórum főoldalának közepe táján, s mindenképpen add meg a Farm neved és az ID-det, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni.

upload_2024-7-20_18-41-6.png

Swartsch, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Othep

Swartsch, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. seprugondok

seprugondok Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bajban vagyok segítséget kérek !!! az első törülközöt figyelmetlenül , rosszul raktam le, és nem enged tovább mert mind mind az öt cserét elhasználtam. ilyenkor mi a megoldás ? Minden kocka szürke . ID: 57450792

18. rozalia57

rozalia57 Fórum-zöldfülű

Most már mükődik. Köszi szépen.

19. Othep

Szia.

Mint már oly sokszor leírtuk, ezen az oldalon is többször, a panaszládák és a csevegők nem segítségkérő topikok.
    Most utoljára elvittem a problémádat ellenőrzésre, de kérjük, hogy legközelebb valamelyik segítségkérő topikot vedd igénybe probléma vagy kérdés esetén.
    Köszönjük.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért az ellenőrzésig szíves türelmedet kérem.

Swartsch, Sali~*.* és zsani_apja kedveli ezt.
  20. Othep

Szia ismét.

Kollégám újraindította Nálad a játékot.
    Kezdheted előlről a kirakást. Gondold át a lépéseket.
    A jövőben figyelj arra, hogy olyan kezdő elemet válassz és úgy helyezd le, hogy a látható dominókból legyen folytatási lehetőséged.
    Néha elég előnytelen törölközők jönnek, de ekkor rakj le kettőt, és kérj másik pályát.

Sok sikert. :)

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.