Visszajelzés Strandolós nap - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Swallow, Jul 11, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Csatlakozom az elöttem szólókhoz:inlove:

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    olyan hosszú érésű növényeket érdemes ültetni, melynek minél jobban tudod az érési idejét csökkenteni (nemesítés, szupertrágya segítségével)
    Az event csevegő első bekezdésében található linkeken sok hasznos tanácsot találsz, felröpi ügyben ezt javaslom átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438
    Jó játékot!

3. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Este hajdinát ültettem, jó választás volt. Nyitásra a két területről 370 körül volt a felröppenő.
    A két oldalsó sáv kipipálva:). A növények folyamatban, majd a hajdinát folytatom felröppenőért, úgy is kell a gazdaköribe;). Nem fogok 0 percezni, most ráérősre veszem ezt az eventet, sima beszállítás van.

Jó játékot, sikeres befejezést mindenkinek!:music:;)

4. Judit613

Judit613 Törekvő

Teljesen egyet ertek! Ertektelen hulyesegeket ad, mint pld 10 arany 10 nap alatt, vagy 15 turbo tragya 15 nap alatt. Kosz, van TT fam, szoval semmit nem er. Idegbe vagja az embert a csalodottsag szinte minden piccolonal. :(

juliannakoczkas likes this.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ez most elég jól össze jött. Három éve erre készültem. :D

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Tartottam magamat a tervhez és végeztem az eventtel :)

Ha valaki kíváncsi rá, hogy hogyan is csináltam, akkor itt olvashat róla részletesebben :) #19

Sok sikert kívánok az eventhez mindenkinek :) Holnap tali a másik csevegőben :)

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szintúgy, kész vagyok én is.
    Visszarendezés megtörtént.
    Sikeres játékot kívánok nektek is! :inlove:

8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt!
    Gratula Nektek:)
    Én reggel kezdtem, de a reggeli nagy aratásra szabad a tölgyes, mehetnek vissza a mamutok.;)
    Valahogy tegnap nem bíztam a hibamentes kezdésbe:)

9. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem késtél el semmiről ;).
    Én tegnap 17 óra után kezdtem el, hátha mégis előjön valami probléma, de szerencsére simán lehetett játszani, és éjfélre végeztem is. Lett egy 100%-os kerékbónuszom, beraktam a bónuszrekeszbe egy gyémánt 100%-os (a 200-asat nem pazarlom ilyen laza eventre) s a két aranyrekeszes időcsökkentővel végig szupertrágyát használtam.
    Ezáltal gyakorlatilag csak egy mamut aratás maradt ki a tölgyesen, ami elhanyagolható.
    Gratula a végzetteknek, és sikeres finiselést a játszóknak! :D:inlove:

11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ahogy ígértem hajdinával szereztem be a hiányzó felröppenő nagy részét. Továbbra sem hagyott cserben, 190-198-as számot produkált a jégdoboz, 1-1 aratásból. :) Kihasználtam az aktuális akciót, így a Tanyaházban elkezdtem a hajdina nemesítését. Még hiányzik 3 rúna, de már 13 óra körül érik be vízzel-trágyával és a két ezüst rekeszes éréscsökkentővel. Az Erdei tisztáson pajtatöltögetés, 3-5 órás növényekkel 6 db Pannival megtámogatva, 30-40 db felröppenőt adott.
    Ma reggel sikeresen befutottam én is a célba:[​IMG]
    ;)
    További jó játékot, sikeres célbaérést mindenkinek!:inlove:

Last edited: Jul 14, 2023
  12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Véletlenül kinn maradtak a pannikák,így csak az eventes ment ezerrel:D
    Aki kész van annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    Visszarendezés megtörtént, felhő holnapi nagyaratással indul:inlove:

13. Judit613

Judit613 Törekvő

Na en is megvagyok ezzel az eventttel. Kulonosebb erofeszites nelkul sikerult teljesiteni es a piccolo is vegre jo nyeremenyt adott jo par ertektelen utan. Jack ajandekat kaptam, szoval boldogsag van. :)
    A Bahas eventet kisse nehez lesz extrak nelkul teljesiteni, de jutok ameddig jutok, most nincs se penz se poszto.
    Mindenkinek jo jatekot! :)

14. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejezve! xD
    Üdv. Gazdatársak! :)

15. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nem tudom hányas szinten vagy nekem az amaránt pannik nélkül is egy az egyben adja. Gratulálok mindenkinek most kivételesen a kicsiken sem volt gond a felreppenőkkel.

aida2330 and zsani_apja like this.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Üzenem a szomszédba, hogy versenynek nyoma sincs. :D ;)
    Viszont az együtt állásokat szeretem. Soha nem figyeltem ilyenre, most is véletlenül vettem észre. :D

GA-BI-O-Farm and aida2330 like this.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszönöm szépen!
    Én még nem járok az amarántnál:music:. Abból kell kihoznom a legtöbbet, amim van;)
    A Pannik a Bölcs tölgynél segítettek, pár darabom van , nem egy egész zászlóalj;)
    Egy farmon játszom, nekem ez is éppen elég.

Sikeres játékot mindenkinek!:)

Last edited: Jul 17, 2023
    jófarmerlány and zsani_apja like this.
  18. Judit613

Judit613 Törekvő

Meg mindig zaporoznak a felroppenok. Ilyen laza eventtel meg nem talalkoztam. Az egy het alatt ezt most extrak nelkul akar 2x is meg lehetett volna csinalni. Kar, hogy nem ismetelheto!

aida2330 likes this.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Teljesen igazad van. Jelenleg 1216 felröppenő van a raktáramban;)

Judit613 likes this.
  20. Judit613

Judit613 Törekvő

Nekem 781 db. Annyira orulok, hogy lazara vettem es nem dobaltam be bonuszokat! Most megutne a guta! Hahahah

aida2330 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.