Visszajelzés Svindlertábor - Hétvégi gazdaköri küldetések - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 31.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 27.8.25, 20:43.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Mivel kaptam két zsetont, kerestem a helyét, de az egyik csak nem akart sehová sem passzolni. Aztán miután megfogalmaztam a panaszom, felfedeztem, hogy, ja, mégis van helye. A saját logikám félrevitt. :)
    Gyorsan ki is bontottam, s elhorgásztam a kapott csalit, s láss csodát. Az első horgászás két makréla, míg a mai egy csoda lett. Két nyársorrú, 4 db gyöngy. :)

2. gpro

gpro Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! A harmadik strandlabdazseton miből jön?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Megint könnyen voltál, nálam borsot kért. :D :p

Luca_511, Kuzdern, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Nálam is borsot kért... :D :D :D Miután el küldtem, már láttam, hogy vétettem, de nem tudtam vissza jönni, mert mennem kellett.
    Remélem, nem vezettem félre senkit, és nem volt olyan játékos, aki azóta is a borsót keresi a bahán. :D :D Bocsi, meg az anyamedve.... :)

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

A borsót nem kerestem a bahán csak irigykedtem, hogy be tudtad vonni a farmos területeket is az eventbe :D Nekem ilyen szerencsém nem volt, gondolom nem is lesz :D, de ettől függetlenül is sikerült időre végeznem.

sutimami57, jutka190226, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Eventrész letudva ;)

zsani_apja, Swartsch, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Látod, még így is sikerült.... :D :D Csak egy betű hibádzott. Ügyesek vagyunk, jó kis gyors event ez. Meg oldunk mi mindent! Kellemes, szép vasárnapot!