Visszajelzés Szörnyvadászat - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 2.9.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

76 szavazat
    45.5%
  2. 2

1 szavazat
    0.6%
  3. 3

3 szavazat
    1.8%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

7 szavazat
    4.2%
  6. 6

6 szavazat
    3.6%
  7. 7

4 szavazat
    2.4%
  8. 8

10 szavazat
    6.0%
  9. 9

5 szavazat
    3.0%
  10. 10

55 szavazat
    32.9%
  1. Nemtudomka11

Nemtudomka11 Utánpótlás-írogató

Igen látom és ezért nem értem hogy lehet a belsejében 30-as szám.

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megszámolod, hogy mekkora az a téglalap, mindjárt megérted. Nem a teljes ábra van körbekerítve, hanem csak egy 7x8-as részletet látsz. A Te képeden egy 9x10-es téglalap van.

3. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

itt a szorzókat mutatja és nem a vonalat ! én is kiváncsi lennék a vonalasokból hogy áll össze a 30000 pont? ki tud erre válaszoni? nagyon megköszönöm neki.

4. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

ezt én is szeretném tudni, de nem találom rá a választ.

5. -BombadilToma-

Szia!
    Az alakzat is vonal, csak zárt. Sima vonallal nem lehetséges ennyi pontot összehozni.
    A csevegőben már nem tudom hányszor szerepel: ha körbekerítitek egyszer a teljes pályát, azzal szereztek 57300 pontot, és egy csapásra ki van pipálva az összes "Hozz létre egy vonalat, amelynek értéke X" típusú feladat.

6. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Szia! Köszönöm. Én elolvastam a csevegőt és próbáltam is ezt már, de a 45000 nem lett kipipálva, Igy hát nem tudom, h kell, de el is engedtem már, mert nyilván nálam van a gond.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

Köszönöm Toma ! Végre megértettem.

8. -BombadilToma-

Szia!
    Ha valóban teljesen körbekerítetted a pályát, és nincs meg a 45000 ponton a pipa, akkor két eset lehet.
    1. Nem zártad körbe. Az első szörnyecskén kell befejezni a vonalat, csak akkor lesz zárt vonal, azaz alakzat. Onnan tudod, hogy ez a helyzet, hogy megjelennek az alakzat belsejében a szorzók.
    2. Ha megkaptad az 57300 pontot, de nincs kipipálva a feladat, akkor irány a support vagy egy segítségkérő topik farmnévvel és ID-vel.

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Szia. Osztom. Párszor vissza kell szedni, hogy annyi legyen, amennyit kér. Nekem a szörnybusz vagy mi nem lesz meg, mert nincs annyi, meg az 50ezres vagy melyik a sok. Az 3 db, De nem is igényem. Ezt soha többé.
    Mivel letermeltem a növényt, ami nem is lett elég, meg ez a sziszifuszi baromság. Ebből elég volt. Már az elején mondtam, hogy milyen balga vagyok, hogy nem néztem meg előre miről is van szó, csak elkezdtem nyomni a növényeket.:cry:

Mi az a traktoros mennyország? Érdemes kiszedni, nem találom mit csinál, sőt 2x2, ami pazarlás úgy gondolom. Kell az?

10. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Köszönöm.

GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  11. Nemtudomka11

Nemtudomka11 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszi, az tévesztett meg, hogy a játékmező többi része le van vágva és ha nem számolgatsz ránézve könnyen fullos mezőnek tűnhet.

12. -BombadilToma-

Szia!
    Minden egyes vonalhoz kell egy szörnysüti. Valószínűleg elfogyott.
    Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ései-gyár-típusú-dekor-2026-szeptember.28231/

13. krokusz28

krokusz28 Fórumlakó

Igen és befigyelt a reményhal :D:D:D

apumbiapa kedveli ezt.
  14. del.phine

del.phine Utánpótlás-írogató

SZiasztok! Nem tudom leszedni az alakzatomat. A cserés gombok működnek, csak a pályán nem tudok kijelölni semmit. Másnak is van ilyen gondja?

15. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    Ezzel az alakzattal meg van a 30-as szorzó. Ha megszámolod a körbe kerített szörnyek számát, akkor láthatod, hogy nem a teljes pálya van bekerítve, hanem csak egy része.
    Itt a linken láthatod a fotót. Értelmezd!

Szia!
    A szörnysütid elfogyott, azért nem tudsz összekötni semmit.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.9.26, 07:07
    -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. del.phine

del.phine Utánpótlás-írogató

Ok köszi, de mennyi kell, mert csináltam 10-et de továbbra se tudok kijelölni semmit

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    Az egér bal gombját nyomva kell tartani az összekötésekhez. A jobb egér gombbal pedig megszüntetheted az összekötéseket, de csak akkor, ha közben a bal gombot is nyomva tartod. Csak azonos szörnyeket lehet összekötni, kivéve a rágójátékot, amit mindegyik szörnnyel össze lehet kötni. Viszont rágójátékkal nem kezdődhet sem vonal, sem alakzat.
    A minijáték 80 feladatból áll, tehát minimum 80 db szörnysütire van szükség.
    Az event ismertetőjét e linken olvashatod el.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

19. -BombadilToma-

Ezt Neked kell eldöntened. Nézd meg a táblázatban, hogy mit ad, ha hiányzik róla az a négy megvehető fejlesztés. Én azt mondanám, hogy a 16. szinttől kezdve ez egy nagyon jó dekor, de már a 14-től szintszorzós és ad TP-bónuszt is.