Visszajelzés Szülinapi banzáj 2021 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Végeztem, kitehetők a felhőn, gazdaköri is "kivégezve"! xDxDxD
    További jó munkát kívánok Gazdatársak! :)

he1951, Fenyvesi1010, Sárika555 és 10 más kedveli ezt.
  2. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Szuper! Gratulálok! :inlove: Én még termelgetem az egazt... :p Megleszek a hétvégén én is... :)

cirmi54, Fenyvesi1010, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Pont az event felénél tartok;) Már csak 9 malomtermék kell;)

Éva0315, Nagyii58, kriszta70707 és 3 más kedveli ezt.
  4. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Sziasztok! Egyszerűen nem értem ha valaki normál tempóba játszik hogy lehet megcsinálni mert a felreppenő az kritikán aluli 18.25 ig adja a fereppenőt még a 22,45 . perces növénynél is, ést azt csak egyszer lehet aratni naponta! Még a krókusz is ha2x2 területen se adja a megszokott 44 darabot elöre is köszönöm a választ 11 éve játszok de ez ne fer,

Éva0315 kedveli ezt.
  5. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Sziasztok, irigykedve olvaslak Benneteket, nálunk délután óta nincs internet a Digi-nél. A telomon is csak a fórum jön be. Az a sok szép torta szuper gyorsitókkal:cry:

Fenyvesi1010, Ditti58, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  6. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Szia!
    Ne keseredj el, hidd el, mi is normál tempóban játszunk!;) Az event csevegő legelső bejegyzésében találsz egy nagyon jó kis összefoglalót, ahonnét egy csomó okos dolgot megtudsz, csak végig kell olvasni! Pl. Eventsegédlet:inlove:
    Ennek a csevegőnek az első oldalán, a legelső bejegyzés. Én is ezt olvasva jutottam arra, hogy most például mindhárom farmomon 1x1-es kockák vannak kirakva. A főfarmon termelem az egazt, a rekeszekben répás-almás csatni van, ami területenként +2 gazt ad. Illetve volt egy 100%-os terménybónuszom is, ezt most aktiváltam, ez is +2 gazt ad. A Szédült Szántón és a Tölgyesnél pedig az én szintemen leghosszabb érésű növényt, jelen esetben a szegfűt termelem. Ennek a növénynek minden kinemesíthető tulajdonságával rendelkezem, így a lehető legrövidebb idő (11:39) alatt tudom aratni. (Naponta kétszer.) Ez hozza a legtöbb felröpit.;)
    Van még idő bőven a befejezésig, biztosan sikerülni fog neked is! :music:

cirmi54, he1951, Fenyvesi1010 és 6 más kedveli ezt.
  7. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Miért nem lehet beadni az elkészült konfettiágyút. Mindkét farmon ugyanez a jelenség.

Éva0315 kedveli ezt.
  8. Zsoka7510

Zsoka7510 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is ez a próblémám , nem tudom beadni a konfettiágyút a kliensen játszottam , s miután kiléptem és újra be, el is tünt a lekevert ágyú. Ez az event nem szeret engemet..............

Éva0315 kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Farmnév és ID szám megadásával egy segítségkérő topikban jelezzétek a problémát.

https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/

10. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Szia!
    Én az egazzal kész vagyok, már csak egy kevés felröppenő hiányzik reggelre az is meg lesz.:)

cirmi54, Baby72, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  11. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Úgy gondolom, hogy a játékot normál tempóban is meg lehet csinálni.
    Természetesen minden + (RACS, szupertrágya, kacsa kata szupertrágyája,
    nullpercezés, sikeres pörgetés, felhők..... ) rövidít az időn.
    Aki már készen van a játékkal az nagy valószínűséggel az összes ilyen
    lehetőséget használta, és nem normál tempóban haladt.

A "termelést" én 1x1-en csinálom és kirakosgatom a 4 pannit, így több a felröppenő, mint 2x2-n.
    Rövid időre egybeesett a tenyésztéses akció az eventtel. Ezt kihasználtam
    Így már csak néhány darab gitárra van szükségem.

cirmi54, Baby72, he1951 és 6 más kedveli ezt.
  12. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Használom a csatnit 1x1 ültettem az eventnövényt a rekeszbe be van téve a virágokra való érés kisegitő mégis kevés felreppenőt ad, mikor a flassal játszottunk normálisan adta a hosszú érésre a felreppenót . Na majd haladok lassan, nem elég hogy a sok hiba elöjön de még a kedvét is szegik az embernek. Pannim nincs!

13. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Végre!!! Lett netem és kárpótolt az event :D 200%-os bónusszal:music:
    Jó éjt mindenkinek!

cirmi54, Éva0315, Baby72 és 12 más kedveli ezt.
  14. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Milyen kár, hogy nem népesítetted be a teret, nagyon sok variáció van, pontosan 18 db és nagyon aranyosak a hátterek is, meg a figurák is .

Éva0315, Baby72, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  15. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jó reggelt mindenkinek! Utolsó kör elültetve. Pörgettem párat , kaptam egy 100%-os bónuszt. Délutánra kész leszek!

cirmi54, Éva0315, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  16. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    A szülinapos eventet befejeztem, a további dühöngések elkerülése végett most szabadságra megyek. Egy hónap múlva visszajövök, és akkor meglátom van-e értelme a folytatásnak.
    Aki bírja idegekkel azoknak kitartást, nálam elszakadt a cérna.

Utoljára szerkesztett: 22.1.21
  17. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Jó reggelt! :inlove:
    Éjszaka nem tudtam aludni. :( Ennek folyományaként ültettem, arattam és kész lettem az egazzal! ;) Minden rosszban van valami jó! :) Event befejezve, a felhő csücsül minden. :p Szerettem ezt az eventet! :inlove:

18. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Ne felejtsd el a szülinapi buli helyszínének feldíszítését és a vendégek meghívását, ez az igazi befejezés és még váltogathatod is a dekorokat és a helyszineket. Nagyon szép minden és ötletes. Köszönjük.

Éva0315, he1951, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  19. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Sziasztok:)
    Még fele egaz kell,van még idő kész leszek!
    Aztán már csak csökkentett idővel farmozok!Keddtől végre munkába állok,de ahoz hogy 04.35-kor elérjem a buszt,nem kelek fel 2-kor,hogy a nem müködő játékkal-vagy jó esetben csigalassú-hajnalban felidegesítsem magam!
    Ez már kritikán aluli:mad:55 perc az érés különbség az első és az 5-dik farm közt>:(o_Ogéppel!
    Minden nap belépek 1x,ajándékok küldése+Rackó és ott kimerül a kapálás:(
    Most írás közben is kidobta a farmot:(

20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Úgy látom, tenyésztésből is kaphatunk felröpit. Egy Boom azért nem ártott volna, ha már egyszer szülinap :( vagy lesz még? az eventnövényből alig szállingózik néhány darab. :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.