Visszajelzés Szülinapi forgatag csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 22.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Csak a meghatározott dekorok mehetnek rá. Jelen esetben, mind az öt dekorból kell rá 1-1.

További infó a felhőkről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/

DevilMókus, marcsi152 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Köszi! :)

DevilMókus kedveli ezt.
  3. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Wolf[Black], Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  4. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Ha gyorabban szeretnél haladni, akkor sajnos szupertrágyázni kell, esetleg ha van növénybevételi bónusz bevetni.

Kuzdern, zoldert és DevilMókus kedveli ezt.
  5. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ezzel a haditervvel indultam neki én is ma reggel, karácsonyi, fehér ártatlanság be, aztán a ládában lévő vésztartalék 100%-os növénybónusz, ami rögtön szólt is, hogy neki már nincs hely. :eek: Addig abban a hitben voltam, hogy olyan, mint ami a kerékről jön, hogy a felső sorba megy és nem foglal rekeszt. De nem. Így aztán karácsonyi ki, növénybónusz be. :) Viszont így rá lehet tenni egy Pinkit és a 24 óra mindjárt 31 óra fölé nő. Azért az is jó. :p:inlove::)

vihence, marcsi152, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. dkata75

dkata75 Aktív író

Nállad anny i de nállam nem mert a többin állandó fa van 13Db.
    Azt akartam írni hogy belocsolva be szarozva 4 óra /úgy lesz 4 óra/
    Ne haragudj de én csak azt írtam hogy 189x4= 756, De ha 202x4=808 320x2= 640 ennyit tudsz keverni.
    Szerintem kevés.
    10 éve csinálom a farmot
    Mindegy többet nemírok további szép napot

DevilMókus kedveli ezt.
  7. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Ha időd engedi, érdemes átolvasni a csevegő elejére linkelt okosságokat is!
    Előkészületek
    Eventkezdés, eventezés
    Felröpi 1x1
    Nulla percezés

Ja és ez ugyan pénzbe kerül, de szerintem érdemes megvenni a mától kapható
    Szülinapi kívánság felhősort.
    Anno nagyon sok röpit gyűjtöttem 0 perces hagymával.

Kuzdern, -W-595-, Tanemund és még 1 ember kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Nincs harag. Próbáld komforton a növénybevételi komforttal. Nem kerül sokba és gyorsan lehet haladni. Szerintem nem érdemes állandó dolgokat kint hagyni. itt van legtöbbször a baj. Eventhez mindig tiszta terület kell.

Boccio71, marcsi152, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  9. Tanemund

Tanemund Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Kuzdern, -W-595- és DevilMókus kedveli ezt.
  10. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Boldog Szülinapot:)

Szuper pár évünk volt együtt remélem a jövöben is hasonlók lesznek Köszönöm:)

marcsi152, Gio, czutika és 5 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ismét hoztam a formámat. Lejátszottam közel 30 játékot. Vártam, mikor vált át a pálya másik figurára. Ma már gyanús volt, hogy valamit nem csinálok jól. Kiléptem és véletlenül rányomtam Gurura és akkor egy jót nevettem, hogy itt kell választani játékos társat. :D

vihence, JUCUS, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Pocok mester
    Szia,
    amikor belépünk a játékba, ott az öt állat. Amelyikre rákattintunk, annak a táblája jelenik meg az asztalon. Ha végigkattintgatjuk őket, látszik, hogy az asztalon mindig változnak a képek. És akkor lehet választani, hogy melyikkel akarunk játszani. :)

Ügyi vagy. xD

marcsi152, Kuzdern, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Ezt még csak tetőzi, hogy volt bónuszom, így nem is tudom, mit mondjak inkább....
    Jól meg kellene kokizni magam. :D

14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Jobb később rájönni, mint soha. :D:D

15. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Sziasztok! Kérhetek egy kis segítséget? Nem találom a választ sehol, mennyi só kell egy lángos elkészítéséhez?? 8, 10, 12, 14?? Köszi!

16. zsani_apja

Igen. Most azon leszek majd, hogy a szezonpontokat kiszedem, mert azzal le vagyok maradva. :D Van még 101ó az eventből.

Kuzdern, fabatka és DevilMókus kedveli ezt.
  17. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

10

marcsi152, Kuzdern, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  18. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Köszi!! :)

Kuzdern, DevilMókus és gyulaika kedveli ezt.
  19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Mielőtt a társasjáték táblás minijátékot elkezded, érdemes a csevegő első oldalának 3. posztjában levő táblázatot megnyitni, abban ott van az összes válasz:

Kvízkérdések:
    Melan vállalta, hogy összegyűjti a kérdéseket.
    >>IDE<< kattintva elérhető a hozzászólása a listával.

vihence, marcsi152, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Én végignéztem a pályákat, és attól tartok, hogy ezek után fogok csak pár pályán játszani. :music: Kiszedtem a matricákat, egynél még a trivia pontokat is beáldoztam érte, de most már nem nagyon tudok mire gyúrni, még a majomnál a két triviást szeretném egyszer elérni, ezért leginkább nála játszom. Még nem volt olyan pontkombináció, hogy kijöjjön. :eek::)
    Azt úgy lehet, hogy vannak betakarításnövelők és érésgyorsítók, ezekből kell sokat használni, és akkor gyorsan van sok termés.
    Van a csatni, van eventnövény betakarítás növelő, ami +1 termés, van növénybetakarítási bónusz, ami +100% termés, van Kacsa Kata trágyája, ami szintén növelő, van Jack ajándéka, ami megint +2 termés, és van a keréken +1 növény, +100% termés vagy +200% termés. Ebből ha valaki többet is bevet, akkor nagyon sokat tud aratni a földekről. Meg van a szupertrágya, ami jól felgyorsítja a termelést.
    Ezek közül nálam most a csatni és egy 100%-os növénybónusz megy szupertrágyával komforton, így nekem már 2 kitehetőm van és a felhő. :inlove::) A keréken sokat pörgettem, csak kétszer láttam plusz 1 növényt és egyszer 100%-ost, de egyik sem pörgött ki.

Régebben a gyorsan elkészülő gazdák még gyakrabban beírták, hogy nem sima termeléssel, hanem bónuszokkal érték el a nagyon gyors haladást, aztán ez az informálás valahogy már elmúlt általánosnak lenni. o_O

vihence, marcsi152, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.