Visszajelzés Szülinapi forgatag csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 22.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Ne vedd magadra! Mindenkinek úgysem lehet a kedvére tenni! Én kimondottan szeretem a sok képet az ismertetőkben, mert vizuális típus vagyok. Nekem nem elég a szöveg. Nem vagyunk egyformák. Hidd el, hogy nagyra értékeljük a munkátokat, a végtelen türelmeteket és kitartást kívánunk a jövőben is!

jutka190226, tewo, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem a legjobb kora reggel átolvasni ilyesmit mert akkor fog az agyam legjobban.:);)

Tudod az aranylábú focistáink is ezt hajtogatták régebben amikor napirenden kikaptunk, hogy fejben nem voltunk ott. Nos, estefelé már én sem.xD:p
    De azért akkor jövök rá eléggé a dógokra ha elkezdem a játékot és pár kör bénázás után általában nagyon penge leszek. Példa rá a kb 1.5 éve volt labirintus.

Rebcsok, Kukackukac, Ribiszke és 13 más kedveli ezt.
  3. zlev1

zlev1 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Igen, köszönöm!
    Így viszont, ha egyenlő eséllyel jön a 3 kombináció, akkor 31 játékból 40 kérdőjel a valószínű, azaz 120 Trivia pont. Ha elsőre minden pályát muszáj egyszer teljesíteni, akkor pedig kb. 3 kérdőjellel és 12 ponttal kevesebb.
    Hát, azért nem lesz egyszerű kifosztani a boltot, meglátjuk, mennyi pont jön össze.

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Tudod, az a baj, hogy úgy dicsérsz meg valakit, hogy mást megbántasz azzal a mondattal.
    Erre kellene kicsit odafigyelned!
    Tudod te is, hogy Toma nem csak a játékosok között örvend nagy tiszteletnek, hanem mi moderátorok is nagyra értékeljük a személyét, a tudását és a stílusát is.
    De azzal a mondattal, ahogy neki megköszönted az összefoglalót, közben megbántottad azt, akinek (az általad kritizált) munkájából Toma meg tudja csinálni az összefoglalót. Itt csupán erről van szó. Nem arról, hogy az event tetszik-e, megéri-e, vagy neked van-e időd fórumot olvasni, vagy ide írni.

kelleri, marcsi152, szekulagábor és 25 más kedveli ezt.
  5. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Én is beállok abba a sorba akik kihagyják, hogy miért mert csak a tp-re építenek. Csalódott vagyok mert már csak titok ól/fa van, leszoktak arról , hogy adjanak 1-1 olyan állatot vagy fát amihez anyagi áldozatok útján juthatunk csak. Nem mindenki engedheti meg meg hogy csomagokat vásároljon na és a válogatás is mézes madzag. Szerintem a szülinapba belefért volna és nem zsákbamacskával kellene kedvet csinálni. Senkitől nem sajnálom sem az anyagi ráfordítás lehetőségét és azzal sincs bajom, hogy a gyors haladásra hajtanak ami engem hidegen hagy. A menyemék 225-ös szinten hagyták abba novemberben, mert már ők is ráuntak, pedig a kezdetektől játszottak. Teljesen egyet értek a fenti hsz.-hoz

Leho69, juliannakoczkas, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia Imi.Értem én csak a kiskapukat keresem ami jól jöhet az nem állt össze.:music: A labirintus nekem is jól ment.;)
    Én szeretem ha eldönthetem mi kell.o_ONyilván új a játék ezért is várnék több ötletelést .o_OPersze majd lesz.;)

Ui.- Hogy érzed menyire sikerült Fejben ott lenni a pályán?o_O
    -Nem értem a kérdésto_OHa játszottam a fejem is ott volt nem:music::)xD
    ( megtörtént riport , segítek ZTE meccs):)

nagymami2, Melan, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  7. moric67

moric67 Törekvő

Sziasztok!
    Kihagyom a szülinapot!
    ANYÁM ÉN NEM ILYEN LOVAT AKARTAM!!!!
    ***** Az egyéb elfoglaltságod nem tartozik a fórumra. (Wellwisher)
    gratula a fejlesztőknek!!!
    sok húhó a semmiért!
    bizta találok más elfoglaltságot is!

lehet elhagyom a játékot.

KataMara kedveli ezt.
  8. nagyjuli

nagyjuli Fórummogul

Szia Weillwisher! Azt, amit leírtál, azt én az tudom, hiszen 9,5 éve játszom! Az én kérdésem az volt, hogy "de miért?" kell mindig újabb és újabb fizetőeszközöket beállítani a játékba?

9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Orulok, hogy uj mechanikaju jatekot jatszhatunk, a tarsas jatekok mindig jok :) vegig olvastam , kicsit abraka dabra nekem , de a gyakorlatban ugy is egyszerubb lesz, ha egy kicsit benazni fogok annyi belefer ;)
    Ami kulonosen tetszik, hogy ujbol csak 1 teruleten ultetunk es nem kell tobb tizezer eventnoveny , felho van az is tokeletes nekem :)
    Boldog Szuletesnapot Farmerama !
    Sok sikert es jo eventezest kivanok mindenkinek :inlove:

Utoljára szerkesztett: 22.1.20
    Sali~*.*, maszilva, barbi021951 és 14 más kedveli ezt.
  10. Éva64

Éva64 Járnitanuló

Csak egy területen, a Fő farmon ültetünk...

Sali~*.*, alpha58, lukimi és 6 más kedveli ezt.
  11. -picike40-

-picike40- Haladó

Szép napot! Átolvastam, nekifogok - megcsinálom. Egy kérdésre szeretnék választ: miért erőltetik a szezonpontot annyira? - ez a jutalom? ha butaságot kérdezek, előre is elnézést., ha nem piacozom minek ez nekem, mit kezdhetek vele?
    Köszönöm ha türelemmel válaszoltok :inlove:

Fatther, lukimi, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Alexa123.

Alexa123. Junior szaki

Egy területen lehet ültetni, és kettőn jön a felröpi. Vay nem jól emlékszem. Megyek újra olvasni.

Ribiszke, lukimi, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszi Alexa es Eva ,igen , igazatok van , rosszul irtam , javitom ;)

-W-595-, genka53, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem került be újabb fizetőeszköz a játékba. Ebben az eventben pontokat gyűjthetünk, amit arra válthatunk be, amire akarunk. Nem marad játékban.
    Megtehették volna persze, hogy mindenért csillagos érmével fizethessünk. De akkor nem ennyibe kerülnének a felhők és a dekorok, hiszen valamivel azt a célt is el kell érni, hogy minimum X kört (jelen esetben 31-et) megtegyenek a játékosok a felhőért - ami ugye sokaknak az egyetlen értelmes nyeremény.
    Azt is megtehették volna, hogy bizonyos számú játékhoz kötik az egyes dekorokat és a felhőt, és a boltban marad az érme. Viszont ha valakinek nem kell a TP-s felhő, így kiveheti többször helyette pl. a Szülinapi Boogie dekort, ami szupertápot ad.
    Vagyis ezzel a jelenlegi megoldással érték el a fejlesztők a lehető legnagyobb rugalmasságot, azaz, hogy ki-ki szándéka szerint vehessen ki a felkínált nyereménylistából azt, amit szeretne.

Sali~*.*, jutka190226, marcsi152 és 28 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, aki szezonozik annak 1 kis segítség, aki nem mint én is, az meg halad valameddig...:wuerg:

kelleri, jutka190226, Rebcsok és 14 más kedveli ezt.
  16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Vegig olvasgattam, meg egyelore agyalas megy nalam.

Egy gyors kerdes, a csillagos ermeket kivalthato kutyuk tobbszor is kivalthatoak? Ott nem latok limitet a kepeken.

DevilMókus, Rebcsok, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Magdi! :)
    Szívemből szóltál! :inlove:"A családi szülinapokon sem az ajándék érdekel, csak az, hogy szeretettel adják. Már az is ajándék, hogy személyesen köszöntenek."
    Nem nevesítem egyetlen egy hsz-t és íróját sem, akit nem lájkoltam, mert semminemű tanácsot, vagy ösztönzőt nem tartalmazott azok részére, akik viszont játszani szeretnének, és nem pedig az ő nyavalygásukat, fintorgásukat olvasni. És az sem érdekel, ha most ugyanazok legszívesebben megköveznének. 8) Velem együtt még több más olyan játékos társ is van, aki játszani akar, mert ez számára olyan játék, amit kedvel, s azért van itt.
    Ilyenkor szokott eszembe jutni a nagybátyám, - Isten nyugosztalja, megélt 100 évet békességben, boldogságban, szeretetben - aki mindig azt szokta mondani, "aki állandóan csak panaszkodik, attól el kell venni, hogy megtanulja becsülni azt,
    amije van, és azt, amit kap!" És nem volt sem szellemileg, sem anyagilag elmaradott, csak megdolgozott a javaiért, amiket aztán nagy becsben tartott, ápolt, és tovább gyarapított. :)
    Nekem tetszik az event, és meg is csinálom ezt is, a terv szerint mindhárom eventezős farmomon, ha nem jön semmi eget-verő akadály közbe. :D
    A gyékénynél is kinemesítettem a koránérő termés rúnát, így pláne az lesz az event váró növényem továbbra is. :)
    A főfarmon ültetünk, a főfarmon + szédült szántón röptetünk. Minden más terület használata szabadon választott. Ez is egy pozitívum, így nem kell annyi eventnövény sem a felhő eléréséhez, a többi meg amúgy is ráadás. ;)

Maga az event leírás is nagyon tetszetős, érthető és világos. Kimondottan örülök a sok képnek, mert nagyon sok játékos vizuális, és így lényegesen könnyebb megérteni, miről is van szó. Köszönet a modiknak, hogy rendszeresen "lefordítják érthető játékos nyelvre" a fejlesztők által készített eventeket.
    :D:inlove::inlove: Mindenkinek jó eventezést és szórakozást kívánok a Farmerama jubileumi születésnapi event alkalmából! :D:inlove::inlove:

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az event feladataiban kapunk szezon-jutalompontokat. Ezt vehetjük jutalomnak is.
    Azok a játékosok is, akik "szezonoznak", azok is, akik ezzel nem játszanak.

Automatikusan gyűlnek a szezon-jutalompontok, amikért a szezon felületéről kapunk értékes dolgokat. (közvetített jutalomnak nevezhető)
    Van, aki azon a szezonos felületen lépcsőről lépcsőre jobban halad, mert kiszolgálja a megrendelőket, céltudatosan küzd az adott szezon értékes tárgyaiért.

Van olyan játékos, van olyan gazda, aki az egyéb eventezős munkájáért elért szezon-jutalompontok után szinte észrevehetetlenül kapja a jutalmakat. (jött jutalomnak is nevezhető, annak ellenére, hogy megdolgozott érte)

Javaslom, hogy nézz bele a szezonos anyagba, majd vesd össze a fagyos szezon felületén látható jutalmakat, amiket meg is kaptál, meg is kaphattál már, ha eventeztél.

Ha van még, lenne még kérdésed, a szezonos csevegőben tedd majd fel. Itt a szomszédban van, nem messze.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-eventek-csevegője.18681/page-53

Fagyos szezon ismertetője:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fagyos-szezon.19023/

magdi06, -vadocka70-, PalMa és 11 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Erika!
    Mindenekelőtt, nagyon tetszik az új avatarod. Nagyon csinos kis pasid van neked. :inlove::)

Ez a közgazdasági téma nem ilyen egyszerű. Pontosan tudod (hiszen írtad, hogy ez a végzettséged), hogy a gazdaságban ilyen fekete-fehér helyzetek nincsenek. Csináljanak ütősebb eventet és több lesz a bevétel. Az ütős szó még gazdaságilag sem egy egzakt megfogalmazás.
    Olvashatod csak itt a csevegőben, hogy ahányan írnak, annyiféle értéket látnak a játékban. Kinek a tp, kinek a pajta, kinek a csp, kinek a titokólak. Na, erre készíts megfelelő gazdasági modellt. xD
    Tudod, tudhatod te is, hogy milyen érzékeny pont a tehetősebb és a kevésbé tehetős réteg közti egyensúlyozás. Ismered a sűrű fillér és ritka forint hasonlatot is.
    Szóval én óvakodnék a kérdésedre igen, vagy nem választ adni, mert ez nem ilyen pofon egyszerű.

Mi nagyon sokféle visszajelzést küldünk. Nem fukarkodunk a dicsérettel sem, de elég drámaian megmondjuk, ha valami nagyon nem kerek. Igen, javaslatokat is szoktunk tenni, megfelelő érvekkel alátámasztva. Volt, amit örömmel láttunk viszont a játékban, volt, amit szóra sem méltattak, volt amit megköszöntek és jelezték, hogy elgondolkodnak rajta.
    Ezzel csak azt akarom jelezni neked és a többieknek, hogy a háttérben mi sokat dolgozunk azért, hogy a játékosok érdekeit közelítsük a cég érdekeihez. És minden dicsekvés nélkül azt is mondhatom, hogy a reális javaslatainknál eredményeket is értünk el.

Olvassuk az írásaitokat, figyelünk a visszajelzésekre, továbbítjuk azokat.
    Ezért kérjük mindig azt, hogy higgadtan és érvekkel alátámasztva kritizáljatok, mert az vállalhatóan továbbítható.
    De amikor valaki óvodás módjára idecsörtet, majd idepiszkítja, hogy neki nem tetszik és nem csinálja, na az aztán semmire sem való. Kár volt az időt pazarolnia a gépelésre.

Sokszor elmondjuk, kérjük az építő kritikákat! Csak az a baj, amikor valaki idejön fröcsögni, hogy csak pénzzel lehet eventezni, majd valaki rászól, hogy ez nem így van, még hangosabban kiabálja, hogy itt csak jót lehet mondani. Ilyenkor persze, hogy szikrázik a moderátor szeme. Annyi megmondó ember van itt is arányosan, mint ebben az országban.
    És bizony időnként rendkívül fárasztó a sok "megmondás" közt megtalálni azt a gyöngyszemet, ami igaz, hogy nem pozitív, de süt belőle az értelem és a higgadt érvelés.

Ha kívánhatok valamit magunknak az elkövetkezendő évekre, akkor ez lenne az egyik. :)

20. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A szülinappal kapcsolatban!
    1, Ki kiért. ki miért, ki kinek, hol hová, merre meddig??
    2.mindenki annyi megbecsülésben részesül, amennyire becsüli saját magát, aki magát aprópénzre váltja fel, mindenkinek olcsó!
    3.Mindenkinek jó játékot kívánok!!!

gkittus, Crispello, hamuska és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.