Visszajelzés Szülinapi forgatag csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 22.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Nekem tetszik az event és a nyeremények is.Még biztos elolvasom az ismertetőt,mert csak egy gyors átfutásra volt időm.
    Sok sikert annak,aki belevág!

jutka190226, Fenyvesi1010, Jupi és 6 más kedveli ezt.
  2. -picike40-

-picike40- Haladó

Köszönöm, átnézem

Fenyvesi1010 és Kuzdern kedveli ezt.
  3. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Eddig többnyire átolvastam majdnem minden hozzászólást.
    Nekem semmi gondom az evettel hiszen minden event a játék része és mindet igyekszem megcsinálni.
    Nekem öröm, hogy hozzá jutok szezon pontokhoz, mert azt is csinálom és egész jól haladok vele.
    Nagyon remélem a születésnapi eventet is a saját elképzelésem és tudásom szerint be fogom fejezni.
    Mindig akadnak olyanok akiknek ezért avagy más szempontok miatt nem felel meg valamelyik event, nem vagyunk egyformák és mindenki mást szeretne nyerni az adott feladatokban, mint amit kap.
    Aki elkezdi annak sok sikert kívánok, aki meg kihagyja annak jó pajta töltögetést illetve felkészülést a későbbi eventekhez.

4. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Hányszor kell a pályákon végigmenni? Mert ahogy nézem 1 pálya kemény 4 csillagos érmét ad és a felhő + kitehetőkhöz valami 12x db kell...

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Minden pálya korlátlanul ismételhető, de a nyeremények azokon a mezőkön, melyekre előzőleg már léptél TP/BTP-re változik.

6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Akkor otleteljunk:)

Egyelore ugy keszulok neki, hogy a Trivia boltbol az egyik novenyesbonuszt felhasznalom az eventben, es egy napot letolok komforton szupertragyaval, az 5 aratassal szamolva hozhat 6000 novenyt, kezdesnek megfelelxD

Nagyjabol 50 jatekot tervezek be, es lehetoleg a trivia pontokra hajtok majd, hogy azokbol kihozzam a maximumot. Ez lenne 150 trivia pont, es 200 csillagos erme, ebbol lehet garazdalkodni. A csillagos ermes boltbol ez nalam azt jelenti, hogy a felho minden ravaloval, es meg 3 db szupertapos kiteheto. Az osszesen 4 szupertapos kutyu, maris 120 szupertap a jutalmam minimum:music:

A trivias boltbol meg nem tudom, hogy mi lesz a vege, a 2 novenyes 100% bonusz biztos, amibol 1 felhasznalasra kerul, 1 jon a pajtaba, ez 36 trivia pont, marad meg durvan 120 korul, azt kell majd beosztanom elkolteni.

Aki gyorsan akar vegezni, itt egy kis segitseg: Ki kell venni a trivia boltbol a novenyes bonuszt, 1 nap komforttalajon szupertragyaval termeles, azutan a felhohoz mar csak 3600 noveny kell, 1.5 nap korul az mar megvan, igy 220 szupertragya mellett 2.5 nap alatt megvan az eventgaz a felhohoz, es a terulet fel is szabadult. Nem olyan rossz.

Ezenkivul meg a palyakon belul lehet trukkozni az ajandekokert, de ott ugye sok fugg, hogy milyen kartyakat kapunk, igy azt elore nem lehet tervezni.

Mivel az ismerteto azt irja, hogy a jatek bezarasa utan ugyanaz a jatek fogad, ezert gondolom azzal nem lehet trukkozni, hogy uj kartya leosztast kerjek, ha nem tetszik amit osztott a rendszer:p:D

7. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia! A terv jóo_ONagyjából a kivehetőkkel kapcsolatban ugyanez a véleményem.:music:Még mérlegelem hogy +3 bónusz esetleg nem célszerűbb mint a komfortos % bónusz.:music:A visszafelé út kérdéses még nekemo_ODe ha kezdünk csak egyszerűbb lesz.;)
    De jobb lesz a % mert tervezek 0-ni a röpi miatt,a+3 meg jó lesz a keresős piacos eventre.o_O

Utoljára szerkesztett: 22.1.20
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

A +3 bonuszt nem tudom hol latod, ha csak nem Jack-re gondolsz. Nyilvan ha rengeteg szupertragya van akkor a hatar a csillagos eg, de nekem a minimalis eroforras a felhasznalas most a lenyeg a hajdina projekt miatt.:)

De errol jut eszembe, hogy ne felejtse el senki, hogy Rackotol is fogunk kapni egy +1 noveny bonuszt 8 orara, ami beleesik az event idejebe, tehat 2 aratast meg lehet csinalni +1 bonusszal siman.

Amugy erdemes belegondolni, hogy az eventgaz 2.5 nap alatt letudhato, tehat utana mar lehet pajtat toltogetni, gazdakorizni a felropi gyujtes mellett.

Cserebe kapunk egy felhot, olyan amilyen, azert a ladaja tartalmaz hasznos dolgokat... A trivia boltbol kivalthato plusz 1 100% novenybonusz, ami kesobbi eventezeshez aranyat er, ezenfelul meg kivalthato masfele bonusz, vagy az olak kozul valami ha hianyzik, az egyik palya tartogat egy trutyimalmot is, szoval 2.5 nap eventgazert cserebe azert talan annyira nem is rossz ez. Es 2 terulet meg ezenfelul is folyamatosan szabadon hasznalhato.

9. DevilMókus

Szia ! Nem az nálam van kézben. Ez jobbnak tűnik komfort nekem most célszerűbb.A +1 az jó hír .;)Van bőven zöld-csepp ,de elszórni nem fogom.:music:

10. szigonia

szigonia Utánpótlás-írogató

Sziasztok Jól értem, hogy 1 játék 2 részből áll és mindegyik rész végén megkapjuk a 4 csillagos érmét? Vagyis akkor a kész felhőhöz 31 játék szükséges?

Kukackukac, eko19, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  11. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép estét mindenkinek:)

Elolvastam az event ismertetőjét, olvastam jónéhány segítő hozzászólást,köszi mindenkinek aki agyalt még rajta. Külön köszönetem a fórum félistenének Melan gazdatársunknak aki olyan segítséget írt (sosem használok komfortot a manóba), amit szinte minden eventhez lehet használni.:))))

Egyébként én jól állok, az event 6nap és kész:)))

12. DevilMókus

Igen én is így értelmezem.:music:

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Melan!
    Annyival egészítenélek ki, hogy ahhoz, hogy kivegyük a bónuszt, kell 18 pont, vagyis le kell játszani 6 pályát. Így először le kell termelni 1600+ eventgazt (a plusz ezért, hogy a visszaültetésre is maradjon!), amiből lekeverhető 5 malomtermék. Egyet kapunk ajándékba, összesen tehát 6. Ez után lehet komfortozni.

Sali~*.*, maszilva, Fenyvesi1010 és 22 más kedveli ezt.
  14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Bizony lehet, es ezekkel a bonuszokkal, mint a 100% noveny, 100% termeny, erdemes is, mert minimalis szupertragya felhasznalas mellett lehet szepen megtolni az eventgaz mennyiseget, mert ugye a 100% bonusz a komfort talajon a 15 db hozamot duplazza fel.

Ezert is mondom, hogy ahol ilyen fixen ki lehet valtani egy novenytermesztos, vagy teljes beveteli bonuszt, az szinte mindenkinek kotelezo lenne, de minimalisan is nagyon ajanlott.

Illetve ha party porin is kiporgetunk egy 100% termenybonuszt, akkor is erdemes szamolni, hogy mennyire erdemes atvaltani komfortra. Aki boven birja szupertragyaval, annak mindegy, de aki takarekoskodik (mint en is), annak nagyon nem.

Koszi Toma!

Ez igy kerek, ugyhogy igen eloszor termelni kell mielott lehet komfortra valtani.

Kiveve, ha mar eleve lapul a pajtaban egy bonusz, mint nekem is:p:D

15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

SziasztokFarmerama szülinap kezdődik holnap és én itt azon gondolkodtam mit és hogyan csináljak jól és olcsón!xDOlyan történt velem, ami még a 10 év alatt 1x sem!!Ezt meg kell osztanom veletek!!Kaptam a páromtól az előbb egy 5 ezres ps kártyát.xDBoldog szülinapot a Farmerámának és mindenkinek aki eddig kitartott!!xDTomának sok cupp a sok segítségért!!

Sali~*.*, maszilva, jutka190226 és 24 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    A legelején szeretnék tisztázni egy fontos kérdést .
    Úgy látom , hogy mindenhol szintx150 TP van . És csak 1 úton lehet menni .
    Táblánként vagy körönként , vagy bárminek is hívják , mennyi TP-t lehet szerezni laza módszerrel ?

Legyen mondjuk guru rama térkép : 1 2 3 4 5 6 8 9 . Ez 8 szám , vagyis 8x229x150 = 247.800 TP
    Ez elég soványka , de ha turbóra kapcsolunk , akkor lehet több ? Vagy érdemes ?

A felhő az tetszik :D

bocsika67, szekulagábor, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia Toma!Szerintem érdemes úgy tervezni hogy a komfortot péntek reggel indítsuk( illetve lehet este is ültetni, de a bónuszt célszerű reggel megenni.)o_Oaz 1600 gazt két 2*2-es körrel és 1 komfort körrel hozom le:music:( a legolcsóbb változat);)

Utoljára szerkesztett: 22.1.20
  18. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia, szervusztok!
    Aki takarékos volt eddig annak van már tartalék. Beáldoz belőle egyet és amikor összejön a pont kiváltja utólag a megelőlegezett helyére és megint lesz a polcon.
    A komforta ültethető mennyiséget viszont mindenképpen le kell először termelni.

19. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Ha nem tudsz a csp-l mit kezdeni, küld át nekem, mindent el tudok költenixDxD

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Na , kitettem 1 terület pettyesfűzt , a másikra meg 1x1 földre hortenziát vetettem . :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.