Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jó ez a nulla percezés. Először is, nekem pl. észre kell vennem, hogy aktiváltam a felhőt. Jelen állás szerint nem sok Szupertrágyám van. Most kellene a gesztenyéssel azonos idejű felhő, ami arra a 6 órára korlátlanúl biztosítaná a trágyát. Jajj, de boldog lennék. :D ;)

Fatther, R.Daneel, emocy91 és 7 más kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Kisfenyő, én is kerestem ma , de nem találtam. :music::music::music: Tehát, a felröppenőkből tudsz malomterméket készíteni,
    amivel indíthatod a minijátékot. o_Oo_O

Domos52, Csengbong, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát én a gyenge kezdés utáni erős visszaesés taktikát hozom a rózsával remélem a szegfű helyre rak.:music:xD

-W-595-, Csengbong, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  4. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok! Úgy gondolom, hogy az "F5" -t keresed.
    Boldog Új Évet Mindenkinek.

Csengbong és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  5. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

erős kezdéssel 2 ből 0 eredmény :D

6. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Nem jegyzeteltem, de nagyságrendileg százezer Krókusz kellett a 2 bónuszhoz (az első 6 elég gyorsan összejött, de a 7. hetekig tartott :wuerg: ).
    Időközben elkészítettem én is a tortákat a felhőhöz, szerintem mára ennyi elég is :)

7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Délután telóról írtam, emlékezetből (habár úgy tűnik, már az sem a régi...), de most megnéztem mindkét ismertetőt, az első tortásnál lehetett rövidíteni, a másodiknál nem. (Legalábbis az ismertetőben nem esik szó erről.) Igazából lényegtelen, hiszen a mostani ismertetőben szereplő infók a fontosak. Mindenesetre egy dologra jó volt: eszembe juttatta, hogy a dekort még mindig nem tettem ki. :oops:

Én nem tervezek rövidíteni, nekem többet ér a másra is fordítható malomidő. Null-percezni is csak akkor fogok, ha nagyon muszáj, azaz vasárnap délutánig nem jön össze a felhőhöz szükséges röpi mennyiség. (Bár ezt nem gondolnám.) Ha netán plusz is lesz, annak örülök, de ha nem, az se baj. A tortakészítést nem akarom elaprózni, egyben fogom lejátszani az összeset.

genka53, kukori80, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Onnan tudod,hogy megöregedtél,hogy a gyertyák már többe kerülnek,mint a torta.... Hajrá tortás event;)

DGabriella, genka53, nyuszi63 és 14 más kedveli ezt.
  9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Nagyon köszi

Csengbong és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  10. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szívesen !
    Azóta már te is látod . :):):)

Csengbong kedveli ezt.
  11. Menitala

Menitala Fórum mestere

Ó jajj, a malomba legyártottam a torta utalványt NEM kellett volna? Nem értem, hogy lesznek a pontok????

12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Menitala!

Csak semmi pánik, a tortautalvány malomtermékkel indul a minijáték :) A tortabónusz nem kötelező, de a tortautalvány nélkül nem lehet játszani.

Tortautalvány(minijáték indításához szükséges kellék)
    Hozzávalók: 50 db utalványlap
    Keverési idő: 60 másodperc = 1 perc

Azonnali keverési lehetőség ára: 1 FA-ért

A tortautalványt a Cukrászda jutalmazó dekorból is kapunk, a kihelyezést követően meghatározott időszakonként.
    (6 óra/1 db)

Tortabónusz (a minijáték időhosszabbításához használható kellék - de a Cukrászda dekor érésidejének rövidítéséhez is igénybe vehetjük -> 50%-os az idő csökkentése, ha használjuk)
    Hozzávalók: 40 répa+40 eper +10 körte
    Keverési idő: 180 perc = 3 óra

Azonnali keverési lehetőség ára: 2 FA

13. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Jó reggelt mindenkinek!
    Tudnátok tanácsot adni, hogy melyik gyorsítòkkal tudnék lerövidíteni hosszúérèsű növényeket? Előreis köszönöm.

14. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! A mostani eventhez kaptunk 3 ajándék tortautalványt és még valamit, de nem tudom mi volt az, a nevét sem. Segítene valaki? Köszi

15. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

Cukrászda

krisztabanya kedveli ezt.
  16. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Köszi!

17. ferenc4959

ferenc4959 Fórum-zöldfülű

Sziasztok farmtársak csak szeretnék érdeklődni.ha a cukrászdánál rövidítem az érési időt,akkor a torta készítésénél,tudom használni a torta bónuszt?

18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Szép reggelt!
    Indiításként krókusz és kb 60 db fa volt kinnt = 291 felrepi

Éjszakára havasi gyopár lett ültetve 3 területen = 318 felrepi , 10:45h éréssel.
    Napi 2x bizontsággal aratható nem tud vele elkésni az ember.

Ribiszke kedveli ezt.
  19. morky9

morky9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet, hogy már valaki kérdezte, előre is bocsi érte. Az event leírásban azt írták, hogy a cukrászda 6 óránként ad egy tortautalványt. Már 2x learattam, de nekem mindkétszer tortalapot adott. Miért???? :eek:

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

A cukrászda ad egy utalványt, ha rövidíted, akkor előbb megkapod. Igen azzal tudod rövidíteni az érés idejét. Felére csökken az idő. A tortakészítésnél is tudod használni. Mondjuk én személy szerint feleslegesnek tartom, de hát mindenki maga tudja. :)
    Nem utalványlapot kaptál?

Utoljára szerkesztett: 4.1.19
    emocy91 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.