Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Este nekem is meg lesz a felhő remélem .most megyek majd dolgozni.remélem már nem fog megtréfálni BP.Az event során többször elő fordult,hogy u.a.a problémám volt mint a játékos társaimnak.Papirt ceruzát
    használok segitségnek

emocy91, Gio, Puszpang és 2 más kedveli ezt.
  2. textilmánia

textilmánia Törekvő

Jó reggelt észrevétel hogy nem 60 ponttal számol a játék az utolsó feladatnál ez ki is derült.Mivel 7 kört játszottam és érdekes mód a haladási sávom zöld szóval kész de az utolsó ajándékot nem kaptam meg szóval nincs felhőm :( ami meglepet.Kis észrevétel részemről.Sajnos most indulnom kell melóba több időm nincs majd délután kiderül mi lesz .
    Farm :103,Baha :340

heureca3 kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nem kákán szeretnék csomót keresni! Nem létezhet, hogy a 7 minijátékból valamelyik nem 60 pontosra sikerült? És az előző 345 pontos teljesen elkészült? Nem maradhatott egy kis üres rész? Mert a pontozás folyamatos és ha például 15 pont hiányzik a 345-ből, akkor az a hiányzó hozzáadódik a 350-hez (így oda már 365 kell), és a csíkon szinte észrevehetetlen a hiány. Csak az tájékoztat, hogy a farmmunkás kupont és a TP nem kapod meg.

heureca3 kedveli ezt.
  4. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

bakosagi54 kedveli ezt.
  5. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Valóban újra belépéssel működik.
    Köszönet: Imrus65

Ribiszke, Gio, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Most csináltam tortát, ujra az a hiba ami tegnap volt 2 db elkészült a számlálónál még 13 másodperc volt hátra, de a harmadik torta nem jelent meg. Igy csak 2 db készült el. Tegnap már kaptam választ, hogy csináljak felvételt, le is irták hogyan kell de én nem tudom ezt megcsinálni. Ha valaki tudna egyszerűbben leírni, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy képet tudjak csinálni nagyon szépen meg köszönöm. A legegyszerűbb leirást kérem.Firefoxon windows 10 . programom van.

bakosagi54 kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek!Húsvétig nem sütök semmit,kész az event!xDPajtarendezés nyúlilag következik!xD

bakosagi54, Imi*, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  8. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Vásárlók lenyűgözve, jutalmak bezsebelve, felhősor lakat alatt, első láda kibontva, (jutalma egy cukkinis almatorta), de, hogy Trüffel Töfi el ne fáradjon nagyon, segédkezem tovább.:D:D:D

bakosagi54, Imi*, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok, Szép Napot Mindenkinek:)
    Felhő beüzemelve, 2x1-en ültettem vizezve hosszú érésű növényeket, reggel és késő este aratva. Még érik 1 kör csipkebogyó, szóval nyugisan kész vagyok.

ui: az egy kicsit zavart, hogy a pont számláló zöld csíknál nem írta ki hogy hány pontom van és mennyi hiányzik még:music:

bakosagi54, emocy91, Ecóka1 és 2 más kedveli ezt.
  10. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia! Én a színek kezdőbetűit írtam le,nekem ez a módszer vált be.

Gio és Evita-55 kedveli ezt.
  11. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Kész vagyok az eventtel, felhő beélesítve. Készült még 4 torta, a jutalom hibátlan készítés után? 2 csillag, 34380 CSP, 6 Kacsa Kata, 2 csillag. A 4 csillag után elgondolkodtam tortázzak-e!

bakosagi54 és Gio kedveli ezt.
  12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok annak aki kész:D Kicsit későn kezdtem, így sajnos nem leszek készen, nagyon kevés a röpim:oops::p

Pacis, Gio, ho-hoboy és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mivel a tortázáshoz csak az a felröpi kell, amiért semmilyen külön erőfeszítést sem kell tenni, csak jön a "normál" farmos tevékenységekből (feltéve, hogy nem csak dekorokat tartasz kint); miért ne játszanánk el? Csak a malmot kell egy kicsit ennek érdekében menedzselni, és némi időt rászánni; különben a játék jutalma lényegében ingyen van.

DevilMókus, Gio, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Most lettem kész az eventtel mindenféle bónuszok nélkül lassan de biztosan.......:oops:

bakosagi54, Ribiszke, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Köszi rájöttem

Köszike

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.19
    zsani_apja kedveli ezt.
  16. franyo121

Szervusztok!
    Azt az egyet hiányolom, hogy a haladási soron sehol sem mutatja meg, hogy addig hány pontot szereztem, illetve a következő jutalomig még mennyi pont hiányzik.

bakosagi54, Pacis, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  17. margittka66

margittka66 Aktív író

Sziasztok!Event kész,az elején kettöt elrontottam utána áttértem telefonra.

Gio, ho-hoboy, Ananke és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Ananke

Ananke Fórumelemző

Hasonlóan állok, de csinálom amíg tudom:D

Gio, Kuzdern, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  19. franyo121

Szervusz!
    Feltehetően azért, mert az első 6 minijátékból jött össze a 185 haladási pont.

20. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Sorstársak:D Az elején volt amit elrontottam, de valószínű azzal sem értem volna el a felhőt:oops: Sajnos én is később kezdtem, így nem lesz annyi röpi hogy a felhő magasságáig érjek;):pxD

Gio, Ananke és Evita-55 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.