Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Végre aktív a felhő... ;)
    Átadom a torta készítést a gyerekeknek... :music: had ügyeskedjenek;)

Gio és kovacstne kedveli ezt.
  2. kovácslili

kovácslili Utánpótlás-írogató

Szia! Mi az a dinnye varázs?

3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Javasolnám a számodra a felröpik számának a növeléséhez a "NULLA percezést", ha megvan hozzá minden kelléked. Itt olvashatsz róla : https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nublon-csevegő.12917/page-14#post-313028 Nálam a szegfű 1 az 1-ben adta 2x2-es földön. Igaz szupertrágya igényes. Neked kell eldönteni, hogy a felhő megéri-e a felhasznált szupertrágyát.

Gio és ho-hoboy kedveli ezt.
  4. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Köszi a tanácsot, de nincs nemesítésem. Sajnos délután is el kell mennem, így csak este tudok aratni.:) Azt hiszem későn kaptam észbe:oops:

Ananke és Evita-55 kedveli ezt.
  5. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Hurrá, tegnap junior szaki lettem. :) A rontásokhoz, meg , lehet, hogy tényleg akaratlanul is annyira igyekszünk gyorsan megcsinálni a tortát, hogy nem várjuk meg amíg vált a kép , és nem arra kattintunk amire kell. Kukori írta le nagyon jól.

Ribiszke, ladybird(HU), Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia!
    Dinnyevarázslat

• Pajta/éléskamra fül alatt megtalálható
    • Termés bónusz +1 Egyéb termény esetén 2 óra időtartamra csak a farmos területen (bahán nem hat)
    • Bónusz helye: arany
    • NEM piacképes
    Ez a felhősor adja:
    Dinnyedili felhősor
    Lezárási idő:
    18:00
    Jutalom:
    • szint x 50 CSP
    • szint x 150 TP
    • 1 x dinnyevarázslat
    • TP bónusz barkácsolt ólaknál 25% 2 óra időtartamra. (Normál bónuszok közé kerül)
    Besorolása: Tárgyak sorai
    Tematikus felhősor:eventen nyerhető dekorok helyezhetőek fel rá.: Tudományos megfigyelés, Praktikus tréfa, A labor király

Ennél az eventnél szerezhettük meg:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/dinnyedili.15181/#post-711230

Gio és genka53 kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    már elég rutinosan csináltam, a kezdő betűket írtam le és a készítésnél így könnyű volt,csak ne nehezítsék,mert akkor
    már nem tudom megcsinálni8)
    aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a másoláshoz:inlove::inlove::inlove:
    most már lehetne valami üdítőt készíteni,mert a sok tortára megszomjaztam:D:D:D
    ja és sok röpcsit kívánok:p meg kaptam az első dobozból csokis palacsintát:)

ursa11, Imi*, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  8. -picike40-

-picike40- Haladó

Sziasztok! A 345 után egy picivel járok és hiába nézem a leírást, nem tudom kibogozni, hogy még mennyi kell. Tudja valaki? Köszi a választ

9. -Holdfeny-.

Szia!
    Egy termék ami az egyéb terményekre a normál farm területeken hatva 2 órán keresztül +1 termést biztosít;)

10. Nyunyi

Nyunyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Én a telómmal lefényképeztem a tortákat, így mindegyik tökéletes :) A felröpik számát kellene csak megnövelnem... :D

Gio, ho-hoboy és genka53 kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tessék, itt a szupertrágya :)

torta.PNG

Pandapoc♥, Imi*, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Pirike!:)
    Gratulálok! :D:inlove:Nekem is már tegnap este óta a paszulyon lengedez a felhőm. :D

Pirike! Ok, hogy sok nyuszi kell Húsvétra, de tyúkot most már nem is ültetsz? Tojás is kell, méghozzá jó sok :D, festeni is, meg sütibe is! Ha nem lesz piros tojás, akkor mit hoz majd a nyuszi? ;):D:inlove: Tudom, hogy a "kötelek" tápjához is kellenek, de nálam már kaptak eleget, meg még van tartalékba is, úgyhogy osszák be azt, ami van! ;)
    ...........................................................

Képmetszővel csináltam végig ezt a tortás eventet is. :) Az ajándék utalványokkal a kis-farmon gyakoroltam, így az eventezős, rendes farmokon egyetlen egy hibás tortasütés nem volt. Az eredeti Farm ablakot kisebb méretűvé alakítottam (internet alkalmazás jobb felső sarok, dupla négyzet), hogy a képmetszőre kattintva a rendelés leadásakor, a kapott képet egérrel mellé tudjam húzni. Néha leugrott a képmetsző által hozott kép a tálcára, ami általában a véletlenszerű dupla kattintásból eredt, de ilyenkor gyors két rákattintás alul, és mire lehetett kezdeni sütni, már ott is volt a farmkép mellett a rendelésről készült kép. Egyébként egyik társunk leírta, ha valaki véletlenül elhibáz valamit, akkor frissítve az oldalt további utalvány felhasználás nélkül, magyarul ugyanazzal az utalvánnyal amit előtte beadtunk a játékba, újabb tortarendelést kapunk a sütögetésre.
    Az összeállításoknál sem volt hibás megjelenítésem, mivel mini játékok idején naponta takarítom a gépet (máskor 2-3-4 naponta, attól függően, hogy a játékon kívül mennyit bóklászok a neten. Sok bosszúságot és időt lehet így megtakarítani, ezért inkább rászánom azt a pár percet, hogy utána nyugodtan lehessen játszani. ;):)
    Arra is jó volt ez az event, hogy a krókusz nemesítésemet elősegítse. Kosárszám vittem a krókuszt az üvegházba, és az egyik farmon meg is van már mindkét bónusz (naná, hogy utoljára adta meg a legfontosabbat), ott már a Nefelejcs gk. program folytatódik a plusz házisárkányért. A másik kettő farmon még hiányzik, ami a gesztenyés sor nélküli nullázáshoz kell, (bár az a felhő is megvan mindegyik farmon, de így a kettő együtt, "igen cukor!" ahogy az unokám mondja;)).
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:
    Ui.: Akit érdekel, frissítettem és aktualizáltam a Tápok terményszükséglete excelt. Használjátok egészséggel. :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 7.1.19
    ursa11, Imi*, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  13. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Jó ,hogy olvas az ember lánya néha, bár kész vagyok az event-tel, tovább sütögetek én is. Sikerült elrontanom a tortát, de a frissítéssel megmentettem, és újra tudtam kezdeni. Köszönöm az infót, nagyon hasznos volt.

ladybird(HU), Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Nálam most csak elrontott torták készülnek;) Az 5 és fél évesem teszteli a memóriáját....
    Mondjuk azzal nincs baj... csak lassan építi a tortacsodákat;)

ursa11, Gio, Hagymácska55 és 3 más kedveli ezt.
  15. kelleri

kelleri Fórummogul

Sziasztok összejött a supertrágya de látom nem elsőnek :)

Gio, Rékuci1111, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. ginger.

ginger. Fórumprofi

Áruljátok el hol látom hogy mennyi pontot szereztem, mert én nem látom. 10 ajándékot tudtam megszerezni eddig röpi hiány miatt. Szerintem nem lesz meg a felhőm.

Pacis kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Gratulálok! A 2. hely is szép! Neked majd én küldök Rékuci helyett ajcsit.;)
    Röptess egy tollast. Hidd el az én RACS-om is van legalább olyan jó mint az övé.:)
    A tortákat én is tovább sütögetem. ;)

ursa11, emocy91, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) köszi, hogy hoztad a képet :inlove: így akkor egész biztos, hogy 0-nál nagyobb a valószínűsége a szupertrágyának is :D

Majd jelezd, hogy mit választottál :)

ursa11, Imi*, Gio és 4 más kedveli ezt.
  19. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Eventecske lerendezve. Papír, ceruza volt a nyerő. Az első láda ajándéka 10 csillag. Ez milyen torta?

gumicsizma26, Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) azért hozd csak azt a képet, és amit nem választ Csocso, azt majd neked küldöm :)

A ráadásjátékban a 144. tortakészítésre nekem is meghozta az első szupertrágya ajándékot :D

Lehet, hogy most már csak szupertrágya fog érkezni xD

Utoljára szerkesztett: 7.1.19
    ursa11, emocy91, Imi* és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.