Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Helyes meglátások.
    Annyit hozzá, hogy aki nehezíteni akarta a dolgát az ólakat és 2x2es területeket használt ebben az eventben. Így kétszer olyan nehéz az event teljesítése, mint másképpen.
    Napi két belépéssel 1x2 és/vagy 1x1 területeken (mogyorótól nősziromig, trágya, felhősorok és sütik alkalmazásával) pontosan tervezhető az érésre aratás. A 6/8 fejlesztésű raktárházakat kötelezően használva, és a fenti módon, napi 500-800 felröpi hozható egy 30 közeli legendával. A 8as raktárház 4 db 1x1 területen napi 8 darab felröpit hoz, ha csak egyszer aratjuk. Ha kétszer akkor 12 fölött, de max 16 darabot. Ezen kívül még a cukrászda is adhatott bárkinek 8-10 játékot.
    Mivel napi két aratás 1x2őn kényelmesen teljesíthető arató nélkül is. Ládákból, meg vetőgépet szerezni, nem nagy kunszt. De 8-10 darab 1 órás kuponnal is bőven kész minden.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  2. a1a4

a1a4 Haladó

Páncél Panni fent van a főfarmon. Ha nem hibáztam volna néhányszor, valószínű meglett volna. Mindegy, mélyen nem érint, csak minimálisan bosszant. Nem lettem készen. Tenyésztettem is, és kaptam néhány utalványt, de így sem volt elég.

kovacstne, Leho69 és DevilMókus kedveli ezt.
  3. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Sajnos nekem nem sikerült az event. :( Kb 200 pont hiányzik, de azt már nem tudom megcsinálni, mert nincs több utalványom. Ennyit jelentett az, hogy 60 helyett többször csak 40 vagy 25 pontot kaptam :( :( :( a hiányos torták miatt.

kovacstne, Leho69 és -Vidra- kedveli ezt.
  4. sessyrin

sessyrin Utánpótlás-írogató

Hadd osszam meg veletek az örömöm :Dsikerült végigcsinálnom az eventet :D:D pedig nincs páncél pannim egy deka se csak farm verseny arany és legjobb farmer bronz kupám van :) köszönet a telefonomnak a segítséget nélküle nem sikerült volna :inlove: meg a cukrászdának :inlove:

Rékuci1111 és dagi18 kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) Gratulálok! Ügyes voltál! :D

sessyrin kedveli ezt.
  6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves játékosok!

A tortás event véget ért.
    Köszönjük a csevegőben megosztott tapasztalataitokat és az egymásnak nyújtott segítséget is.
    Találkozunk a következő event csevegőjében.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.