Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Jan 2, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Lehet hogy kötekedő vagyok, de a 2300 felröpihez kevésnek találom a 3 területet. De ne legyen igazam.

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Megyek ebédelni utána Tiramisu tortára gondolok 2x3 szelet szerintem elég lesz......:wuerg:

3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Event szempontból kifejezetten szép kezdésnek mondanám ezt a tortás murit!:inlove:
    Az eddigieket is megcsináltam és ezt is megfogom, mert szeretem.:)
    Én csak akkor szoktam fényképezni amikor már 3 tortát kell összerakni, imádom a kihívásokat!
    Persze még a fotó alapján is sikerül néha elrontani,ekkor jókat nevetek, hogy mekkora vaksi vagyok.xD
    A fő farm nálam biztosan kilőve, szóval marad két területem, majd meglátom mennyire röppenek fel a felröppenők...
    Krókusszal várom a kezdést.:)
    Sok sikert Kívánok mindenkinek!

4. alma8080

alma8080 Fórum-zöldfülű

Tortabónuszt megveszem 15 FA-ért azt is event végén be lesz váltva?

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen a kellékek event végén beváltásra kerülnek.

Az event végén a kellékek beváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
    Utalványlap: 29TP +20Csp + 0 BTP
    Tortautalvány: 576TP +768Csp +576BTP
    Tortabónusz: 108TP +144Csp +108BTP
    A beváltás - várhatóan - az eventet követő napok valamelyikén, automatikusan történik.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szülinapi-lakoma-event-2019-január.17563/

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor e miatt nem kell tenyésztenem:p Spórolok!xDxDxD

7. Kuzdern

Megjöttem ebédből torta nincs csak maradék házi mákos bejgli az is jó ham,ham.....:D

DevilMókus likes this.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) az utóbbi időben mindig gyékénnyel vártam a kezdést, és Panikkal 90-100%-ban jött 1x1-en. Remélem ezúttal is így lesz :)Vannak hosszabb érésű növényeim, de ez a gyékény vált be a legjobban :)

Végre a Krókusz 2 bónuszát (Trágyaimádat együttes csomag+Szupertrágya-imádat) sikerült kinemesítenem, így ki is fogom próbálni a 0 percezést :D (nincs gesztenyés felhősorom, így ez lesz az első). Szerintem pörgetek majd 1-2 ezret termésbónuszokért, itt az ideje kinyitni "néhány" pörgetést adó ládát 8) Nálunk még nagyon jó ára van a krókusznak a piacon (bőven ötezer felett), kihasználom amíg nincs belőle dömping ;)

9. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Nem anakonda lesz??????

10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Ez az év jól kezdődik tetszik az event, a felhősor ládika kifejezeten. Az előzött kihagytuk igy készletek feltöltve. Szerintem szegfüzök végig igy az űrlényeknek is tudok leadni amig tart. Csak a memóriám nem a régi mit is kell megjegyezni?:music:;):)

Utána. Elsőnek a patások...

Last edited by moderator: Jan 2, 2019
  11. Kuzdern

Hm anakonda brutál drága lesz......megyek Indonéziába fogok vagy 2-őt.......

milanzs and DevilMókus like this.
  12. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Köszi az infot!8)

13. -Holdfeny-.

Kíváncsi vagyok meddig lehet fokozni;) Még szerencse hogy a szigeteken nem kell felreppenőre vadászni;)

ildiko44, Kuzdern and HéricsBáró like this.
  14. DevilMókus

Lehet, amíg megveszik.. Nálam nem is kapni...Jelenleg így a tyúk és a nyúl található a normálfarmokon, a baha meg egy nagy akvárium.8):pxD

15. -Holdfeny-.

xDxDxD Talán azt, hogy legyen kockás füzeted... amibe minden fontosat felírsz;)
    Pajta töltés fontos... Az event mellett is lehet folytatni;) Bár én a gazdakört tömögetem... :p Hihetetlen mennyiségű gazt el bír nyelni:eek: Remélem a sárgaborsó szépen adja majd a felreppenőt... naponta 3-szor simán lehet aratni...:p és még kell belőle kb 30.000... :wuerg:
    Reméljük az állatok is jól adják majd a felreppenőt és akkor simán maradhatnak kint a tortázás alatt is;)
    Bár abból kiindulva, hogy viszonylag sok felreppenő kell... valószínűleg az átlagosnál több felreppenő jön majd....

almáspite48 and DevilMókus like this.
  16. Pacis

Pacis Utánpótlás-írogató

Értem, de ezek a növények hánya szinttől elérhetők? Százas szintem melyik növény adhat több felröpit?

tigris1984 likes this.
  17. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! A Juta a leghosszabb érésű növényem! Van valakinek vele kapcsolatba felröpi tapasztalata? Köszönöm! Valami más növény esetleg? Tomának köszönet a gyors számolásért!

Gio and -BombadilToma- like this.
  18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Ha jól értem nincs eventnövény, ez jóhír kívételesen örülök neki. ;)

19. Kuzdern

Ha majd jön az anakonda láz mennyi lesz az AGYAGEDÉNY már most is csillagászati az ára!

Gio and DevilMókus like this.
  20. DevilMókus

Megtalálod ahol megvehetők: kis piros ládika.. Egyébként a leghosszabb érésű a legtöbb röpi, illetve ki kell tapasztalni kinek milyen növényfajta a jó :gabonák virágok stb..
    Nagyon sók állatóm volt a kritikus 100 alatt, ezer éve nem hagytam ki eventet .Ez most kellet.

Last edited: Jan 2, 2019
    Sali~*.*, kovacstne and Fenyvesi1010 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.