Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

En arra gondoltam, hogy csipkebogyoval varom most az eventet a szegfu helyett, remelem be is valik.

missuzy_53, Lenczy és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Kedvenc eventem visszatert .
    Nalam az okos telefon valt be , azzal memorizalok :D
    A gyekeny mindig jol adja a felropiket , igy en azzal varom 2 teruleten az eventet, a harmadikon , mamutok , raktarhazak , olak ;)
    Jok az ajandekok a felho szuper ;)
    Sok sikert es jo torta sutogetest kivanok mindenkinek :inlove:

Melan, maszilva, csopke1 és 16 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép délutánt kívánok Mindenkinek ! :) :) Kicsit megkésve , de Minden Kedves Gazdatársamnak,
    Szomszédaimnak, Csibéimnek, a Bigpoint csapatának Békés , Boldog Új Esztendőt kívánok ! :):)

Külön köszönetemet küldöm a segítőkész Moderátoroknak , Adminoknak , kik oly nagy türelemmel
    az elmúlt esztendőben áldozatkész munkájukkal segítettek bennünket ! Hálás köszönet ezért ! :):)

Az eventet természetesen csinálom, mint mindegyiket, a sütis az egyik kedvencem, tehát Mindenkinek sikeres eventezést, örömteli játékot, sok felröpit kívánok ! :):)

Utoljára szerkesztett: 2.1.19
    Melan, maszilva, Pincsyyy és 26 más kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)
    Szerintem ezzel várd a kezdést 1x1-ben (a vadaskertről és társairól sem megfelejtkezve), esetleg Krókusszal, ha nincs még kinemesítve.
    Előfordul velem is, hogy valami egyéb célért (gazdaköri, piac, nemesítés vagy mert kevés van) a picit rövidebb érésűt választom. Nagyon nagy eltérést nem tapasztaltam, kivéve a gyékénynél. Ez csak 22:15-ös érésidejű, de sokkal jobban adja a felröpit, mint például a 22:45-ös Hortenzia. Lehet, hogy az érésidő mellett van valami befolyása a szintnek és/vagy a TP-nek is, de annyit még nem kísérleteztem, hogy ezt alá is tudjam támasztani :)

Lillapilla73, Gio, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Fenyvesi1010 és kovacstne kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Valószínűleg az egyéb termény jóbban fekszik mint a virág nálad...;):p:wuerg:Persze az is lehet hogy nemesítettél valami tp bonuszt csak elfelejtetted.. :oops:nálam ez sokszor megesik csak azt cavintont tudnám hova tettem?:wuerg:xD

Utoljára szerkesztett: 2.1.19
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők, és persze BUÉK Mindenkinek :) Nnnna, az év első növénytermesztős eventje, ami egyben szülinapi is...ezt nem hagyhatom ki :D Vissza olvastam a csevegőt és többen írtátok a gyékényt. Gyorsan megnéztem, tudom e ültetni, és igen...tudom..de annyira nem foglalkoztam eddig vele, hogy 0 db -on állt a készlet. Bevásároltam 300 db-ot a hiányzó mennyiséget pedig jutával pótoltam. Az is egyéb növény és csak 15 perccel rövidebb az érése mint a gyékénynek. Hát kíváncsi vagyok mennyi felröpi fog jönni.

Melan, R.Daneel, Gio és 7 más kedveli ezt.
  8. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Mire használtok sárgaborsót. Hiába nézem az eventismertetőt, sehol sem találom.
    Köszönöm a segítséget

Fenyvesi1010 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. csocso60

csocso60 Járnitanuló

Szerbusztok! Tudom, hogy ez off egy kicsit, de nem emlékszem, ha a komforton a brokkoli kb. 3óra múlva érik be, akkor ha ma nem aratom, holnap az event kezdésig vajon elgazosodik? Vagy szerencsém van és nem. Köszönöm a segítséget!

-W-595- és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Felröpi gyűjtésre. A sárgaborsó a 204. szinttől érhető el.Zöldség besorolásü növény az érési ideje: 10 óra.;)
    Szia!
    Már nincs gazosodás, bármennyi ideig a földbe maradhat a növény. :)

Fenyvesi1010, Gio, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  11. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

nagyon csalóka ez az event. Ugyan valóban nem kell eventnövény, de rengeteg röpi kell. Ez azt jelenti, hogy sok, hosszúérésú növényt kell ültetni, ami zabálja majd a szuper trágyát. Az előzőt végül megcsináltam, most is azon az állásponton leszek, hogy meglátjuk mit hoz az első aratás. Annyira jól adta az előző, hogy majd 2.000 felröpim maradt, de az hat területen volt. A növénnyel jobban megküzdöttem, csak tegnap este lett kész

Gio kedveli ezt.
  12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Én főzeléket szoktam belőle csinálni, sült baconnal a tetején

13. csocso60

csocso60 Járnitanuló

Óhhhh, valóban??
    No én teljesen le vagyok maradva ez ügyben, szóval akkor hagyom ahogy van, majd holnap kiderül jól tettem-e :) Nagyon szépen köszönöm!:D

Gio, Fenyvesi1010 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. moonubul

Szia! Köszönöm a segítséget. Így jár aki figyelmetlen és összekeveri a sárgaborsót és a sárgadinnyét :) :(

Fenyvesi1010 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Én sok tízezer sárga borsót adtam be már az "Egy borsónyi munka" gazdakörbe és a "Hobbikertészbe" is kell (jó)pár ezer. Mindkét gazdakör legvégén 1-1 mamutfát lehet szerezni.
    Ha még nem érted el ezeket a gazdaköröket, akkor is érdemes sárga borsót előre termelned. Feltéve, ha nincs egyéb más teendőd.

Nálam hortenzia lesz egy területen, mert a sárga borsótól megundorodtam egy időre :D (Bár Ágianyu főzelékéből azért ennék egy adagot.) 8) Tölgyesben ólak, raktárak, szántón mamutok és fák.

Melan, csopke1, almáspite48 és 13 más kedveli ezt.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Szerintem felröpi ügyben jobban járnál, ha a komfortot learatnád és helyette az általad elérhető leghosszabb érésidejű növényt ültetnéd, 1x1-be. Bármennyire is hosszú az érésideje a brokkolinak komforton, a 44 db 2x2-es föld maximum 44 db felröppenőt adhat, míg ugyanakkora területről 1x1 esetén akár 176 felröppenő is jöhet; de ha annyi nem is fog jönni, 44-nél mindenképp több lesz.

Érdemes >>EZT<< elolvasnod.

17. moonubul

Köszönöm a tanácsot, sajnos még - messze - nem tartok ott.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Olvasgatom, ki mivel várja a tortás eventet, a kicsik nem is ismerik ezeket a növényeket, abszolute hátrány, mert amink van, lényeggesen kevesebb felröpit ad>:(. Valszeg, nem is fogok bele, de ki tudja???;)

libuskafarm kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Mindenki volt kicsi... :)

Sali~*.*, Fenyvesi1010, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Igaz!!!:)

jófarmerlány, Gio és Ninett79 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.