Visszajelzés "Szülinapi lakoma" -tortás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 2.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Próbáltam képet feltölteni de nem tudok tud valaki segíteni.....

2. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok:)
    Még jó hogy itt olvasgatok mert a cukrászdát elfelejtettem kirakni :music:szóval cukrászdát kitenni:inlove:
    A színek kezdőbetűit leírom így készülnek a torták, eddig bevált;)
    Sok felröpit szép tortákat mindenkinek:)

ljanika6, -W-595-, EpresAnni15 és 8 más kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

ljanika6, -ágianyu33-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  4. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Én mindig írom, és most is tökéletes lett az első három tortám. Így rövidítem: Cs(okoládészínű), F(ehér), R(ózsaszín), S(árga), az utolsó B(ordó)-K(ék)-P(iros). Ilyen tortáim jöttek: F-F-P, F-R-S, majd Cs-F-F és R-R-R, az utolsó pedig Cs-F-P és S-R-S. Mivel csak a színek kezdőbetűit rögzítem, pont elég az idő. Egyébként meg ha néha elrontom, akkor mi van? Semmi. Úgyhogy nem kell izgulni emiatt. Engem jobban aggaszt a felreppenők mennyisége, mivel két terület vadrózsából és egy terület hosszú érésű ólból összesen 247 db jött csak. Remélem, megembereli magát az osztógép:)

ljanika6, Fuhur, jolanda1948 és 8 más kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Pedig vagyok!Lehet, hogy kisbetűvel, vagy pontos i-vel írtad!;)

6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Nem vagy egyedül, megnyugodtam, más is küzd az idővel, mert az nagyon kevés rá!!!!:wuerg::cry:o_O

jolanda1948 kedveli ezt.
  7. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. El kell, hogy mondjam, hogy az ilyen eventek nem a kedvelt eventjeim. Most 0 percezéssel kezdtem. Az összes szupertrágyámat lenulláztam. :( Utána paintolással állandóan beillesztettem az aktuális tortát, mert a memóriám véges kapacitású. A monitoromon a farm és a paintolt képet is kissebítve, egymás mellé helyezve nagyszerűen sikerült a haladás. Elfogyott a tortautalványom, de holnap reggel befejezem az eventet. Aki nehezebben boldogul az próbálja ki, mert ezzel a módszerrel könnyebb a teljesítés. Sok sikert mindenkinek. :)
    https://i.imgur.com/s5CLRbr.png

Imi*, -katalinjani-, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -Dytty-

-Dytty- Járnitanuló

Köszönöm , hogy válaszoltál! Tavaly, tisztán emlékszem, hogy meg lehetett állítani, talán a bal egérrel, de ez most nem működik!

-katalinjani- kedveli ezt.
  9. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Tobb mint valoszinu :)))

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ajánlom mindenki figyelmébe a képmetsző használatát:)

Gio kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

[​IMG] Jó étvágyat mindenkinek! :p

Hoztam egy másikat:D [​IMG]

Szia ismét!

Gyönyörűek ezek a torták, köszönjük!
    Valamennyire off is, ezért kérlek, emellett vagy ehelyett az eventen való haladásodat vagy taktikádat oszd meg velünk! :)

Nemrégiben 3 hozzászólásodat is összevontam.
    Akkor kértelek, ne írj több hozzászólást egymás után!
    Ez a fórumon nem megengedett.
    Itt olvashatsz arról, hogyan kell hozzászólást összevonni:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...-is-az-a-backoffice.14672/page-15#post-816144

Együttműködésedet köszönöm!

mingo826 és Ribiszke kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen, kiteszem. Majd este. Ha nem felejtem el.

kukori80, Gio és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia!
    Jó, hogy szóltál, teljesen elfelejtettem, csak azután raktam ki, hogy olvastam a hozzászólásodat. :)
    Én a képmetszővel varázsolok. :) Amikor mutatja, gyorsan elkészítem a képet, megtanulom az első két tortát, megsütöm őket, a képről lenézem a harmadikat és kész. Gyorsabb, mint ahogy leírtam. :)

GA-BI-O-Farm, Gio és Ninett79 kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Nekem a teló vált be... :) Gyorsan lekapom a képet, aztán várom, mikor készíthetem... Akkor ott a puska kép, s abból már nem rontom el. :) Jaj, de jó a memóriám ugye? ;)

Utoljára szerkesztett: 3.1.19
    R.Daneel, ljanika6, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  15. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Kedvemre való ez az event. Nagyon örülök, hogy nincs eventnövény és azt termelhetek, amit akarok:inlove::D 531 röpivel kezdtem, mindhárom területen gyékény volt ültetve és pár raktárház volt kint. A szokásos 12+1 pannim segédkezik a röpi gyűjtésben. Kiraktam gyorsan a cukrászda dekort és a malomban elindítottam 2x1 tortabónuszt is, jó lesz az majd a dekor érésidejének rövidítésére. Az ajándékba kapott utalványokat eljátszottam és sikerült tökéletes tortákat készítenem. Nekem a toll+ papír segédeszköz jön be. A 3 réteg színeinek kezdőbetűjét szoktam felírni alulról felfelé, egymás mellé. Általában 2 tortánál még megy ezek nélkül is, de ma fáradt vagyok, így inkább a biztosra mentemxD
    Mindenkinek sok röpit és jó szórakozást kívánok!

zergekutya, emocy91, R.Daneel és 9 más kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Bocs. alulművelt vagyok e téren:cry:, mi az a képmetsző és miként kell alkalmazni???

17. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Nekem a teló gyorsabb:D

milanzs és Gio kedveli ezt.
  18. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

Nekem eszembe jutott egy régi magyar rajzfilm és vele együtt a megoldás is. Mézga Aladár fülénél fogva földelte Blökit, majd köbüki használta az IDŐKIBŐVÍTŐT. Nálam a malomban már készül!

zergekutya, Gio, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Már egyszer learattam, ma még kétszer fogom, addig nem fogok lefeküdni, ha félig lelóg a fejem az asztalra, akkor sem. :)

Domos52, Fatther, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Eljátszottam az első ajándék tortautalványt, és meglepődve látom egyből 2! tortát kell összerakni!o_O
    Nem volt idő semmi segítségre így megpróbáltam emlékezetből összerakni és sikerült természetesen.:)
    Utána gyorsan kiszaladtam a telefonomért mert én ezt a módszert szoktam alkalmazni.
    Folytatom tovább a játékot, a kövi torta is meglett És...
    Nem tudom miért de a 3. utalványom, 2. tortájának a teteje lemaradt, lejárt az idő...:oops:
    Pedig nem nézegettem órákig a képeket!:( Na mindegy ez is megvolt sikerült az első bakim!xD
    Krókuszt arattam két területen, 297 db felröppenőt kaptam + a szomszédok amit küldtek.:)
    6 utalvány várja, hogy tortára váltsam be őket!:p
    Sok sikert kívánok mindenkinek!:)

R.Daneel, ljanika6, Domos52 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.