Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 7.2.25.
  1. 1

480 szavazat
    58.9%
  2. 2

55 szavazat
    6.7%
  3. 3

37 szavazat
    4.5%
  4. 4

25 szavazat
    3.1%
  5. 5

39 szavazat
    4.8%
  6. 6

14 szavazat
    1.7%
  7. 7

13 szavazat
    1.6%
  8. 8

29 szavazat
    3.6%
  9. 9

26 szavazat
    3.2%
  10. 10

97 szavazat
    11.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nem rossz terv !

Az igazat megvallva, lemondtam én is a 2. felhőről és magáról az eventről is, de nem venném a szívemre, ha miattam ne lenne meg a 10 db. piccolóxD és az 5x-ös más egyéb, így holnap reggel belevágok, de a nemtetszésemnek a nappalinkban azért párszor hangot adok majd.xD

pisti243, vihence, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  2. Truffelke

Truffelke Fórum-zöldfülű

Szia, a Candy Crush Saga játék hasonló elven működik.

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D Jújjj. Nem szeretném hallani. :D:D
    Ha lejátszod a 120 játékot, azzal már sokat segítenél. Holnap megnézem a kis farmot, hogy mit tudok ott csinálni. Szegfű van ültetve, amennyit ad, azt lejátszom. Ma már elegem van az egészből. :D
    7-4-3-3 %-on állunk.

PZoli64, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Szupertáppal mennek.
    Amiatt kellet a Valentin napi maci és az űrcsigusz, mert azok a szupertáp hatását gyorsítják.
    Pünkösdivel és mézeskaláccsal megyek holnapig, az van most is benn.
    Második körben már kiment valamelyik felhő hatása és a rózsa sajtosok 2:13 percesek lettek, de nekem az még mindig jó.
    Alap és a rózsa sajtosok rúnával, felhő nélkül, sima táppal, pünkösdivel és guavával 7:20, bőröndösök 6:07, alap és rózsa létrás 6:43, mind a szélen Pannikkal 1:1-ben adta a felröppenőt.
    10-12 órás terményeseknél nem is érdemes hosszabbat választani, ha számít az, hogy mikorra jön össze a 600 darab.
    Sok sikert holnap!

-gyöngy-581, DevilMókus és farmerSS kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

4 kicsire megy napi 20 zseton + napi 1 növény aratás.
    A tenyésztőst csinálom majd meg rajtuk akciós bommban, ha lesz a 2 hét alatt, és bízom benne, hogy az event végére csak összejön az az 5x-ös nyeremény is.

Swartsch és tina07141983 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kérdés a minijáték beleszámít e közösbe addig amíg nincs meg a teljes egyéni feladatsor...
    mert pl ismételni csak a teljes végigcsinálás után lehet... Tehát muszáj kint tartani terményest...:oops:

farmerSS kedveli ezt.
  7. kukori80

A tenyésztőst a kicsin nem tudom csinálni, de a napi zsetonokkal és a szegfűvel, valamennyit tudok.
    Szia. A közösnek semmi köze sincs az egyénihez. Csak a minijáték számít ahhoz, hogy megkapjuk az 5x nyereményt. Az egyéniben meg elég 1 feladatot megcsinálni a felhőért.

Swartsch, tina07141983, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Mini-játékok függetlenek az egyéni feladatok teljesítésétől. Minden befejezett mini-játék beleszámít a közösbe.
    Az Egyéni feladatok teljesítése csak azt határozza meg, hogy az event végén melyik ajándék(ok)ból részesülünk a Közös feladatban elért szintnek megfelelően.
    Ha valaki egyetlen egyéni feladatot sem teljesít, az nem fog jutalmakat kapni az event végén(dekort, ládákat, fejlesztést), hiába játszott Mini-játékokat, ilyen esetben csak a lejátszott mini-játékokra kapja meg a nyereményeket. De a teljesített mini-játékai természetesen beleszámítanak a közös haladásba.
    Ismételni bármelyik állatnál lehet, nem kötelező mind a 4-nél.

maszilva, inanna11, vihence és 5 más kedveli ezt.
  9. hofeher

hofeher Fórumszaki

van már tapasztalat milyen állatokat és műhelyt érdemes kitenni ?

tenyésztés 2 körrel kész a növény 20 perc múlva így egyéni fele kész.

börönd lúd kombót próbálta valaki ?

Utoljára szerkesztett: 23.1.25
    DevilMókus kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Mondjuk igy hogy eleg 1 ,lehet sokan nem, is mennek tovabb.:music:
    En azert termenyezem,nem a kitehetokert mert relative a termenyesekbol nincs szamamomra megfelelo keszletem.:music:
    Lehet inkabb az olakat hagyom ki., ha kihagyok majd kiderul:music:
    Foleg ezekbol a rovidekbol alig 2-300 db van jellemzoen, mert akcioknal nem oket teszem ki...:wuerg:
    . Ideje a termenyes bonuszokat is fogyasztani ,szoval had menjen csak.:music:
    Csomagot aligha veszek most,alapvetoen akor egyik dekor se lesz eros.:sleepy:

Swartsch, farmerSS és kukori80 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Swartsch, hofeher és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm a fáradtságodat, a 4. szintű fejlesztéseket fogom választani :) Te is és sagi is ebben az érzésemben erősítettetek meg.
    További szép estét kívánok és még egyszer köszönöm:D:D

PS: Végeztem az első két állat minijátékával és egyben biztos vagyok a másodikat nem szeretném újra indítani.. megszenvedtem [​IMG] vele

Utoljára szerkesztett: 23.1.25
    PZoli64, vihence, ladislaw11 és 3 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia Mókuska. A terményes-ólas-növényes-tenyésztéses rész egyéni. Azt csak akkor kell megcsinálni, ha a végén akarsz azokból a nyereményekből többet. Ez attól függ, hogy a közös rész hol fog végezni. Pl. most kiváltod a 2 piccolót és ha a közösben elérjük a 5x-st, akkor 10 piccolót kapunk. Ha az egyéniben mást nem váltottál ki, abból nem fogsz kapni semmit.
    A közöshöz csak zseton kell. A 120 játékhoz 240 zseton és még kell pár darab a hosszabbításhoz. A zsetont lehet küldeni naponta ajándékba.

14. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Miután learattam mindkét területen az amarántot (siralmas eredménnyel, 26 zseton), a szédültre kitettem a titokzatos ólakat. 41 db volt belőlük, raktam mellé 3 olyan ólat, ami időben nagyjából megegyezik, de pont abból csak 2 tápom volt. Így gondoltam kitörlöm az egyiket, ehelyett véletlenül egy titkosra nyomtam, pont arra, amiből lehetett volna harcsa is!
    Ezúton szeretnék gratulálni a készítőknek, ugyanis amíg az ajándékozható, 20× aratható jutalmazó a lejárta után megkérdezi, hogy biztos törölni akarom-e (csak kézzel, egyesével), addig itt minden kérdés és gondolkodás nélkül lekapta a titokzatos ólat!!!
    Brávó, brávó, brávó! (képzeljetek még ide 3 tapsoló szmájlit is)

fairmike, vihence és Marcsifarmja kedveli ezt.
  15. hofeher

hofeher Fórumszaki

16. Dolphin

Szia,
    bár a téma nem ennek a topiknak a témája, de itt válaszolok rá, ha már itt írtál.
    A kitörölt titkos ólad visszakerült a dobozba, újra ki tudod tenni.
    Semmi veszteség nem ért, azzal, hogy törölted.
    További jó játékot kívánok!

brildiko, maszilva, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam nem zöldűlt ki az ismétlés gomb...:music:
    Ez hiba.. vagy így normális:music:

18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Oke ertem.
    Nem igazan futottam at rajta , mert elso latasra ez felejtos event volt,csak megtetszett a minijatek ezert most megis csinalom.
    Menet kozbe kiderult hogy tul sok termenyem sincs , viszont olam az van boven.
    De azart haladok mar .

Swartsch és kukori80 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    ha hozol Segítségkérő topikba Farm nevet és Farm ID-t, akkor be tudunk nézni Hozzád.
    Ilyen lesz a mező, ha befejezted egy állatnál a 30 mini-játékot és van elegendő Farmaranyad az újrakezdéshez:
    upload_2025-1-23_20-45-13.png

Sem az event csevegő, sem a panaszláda nem segítségkérő topikok.
    Megértésedet köszönöm!

inanna11, vihence és Swartsch kedveli ezt.
  20. kukori80

Nálam mindenhol zöld gomb van 60 FA-ért. Lehet, hogy nem csináltad meg végig és még félbe van hagyva a játék?
    Hajrrrááá. Azt a 120 játékot jó lenne, ha kiszenvednéd, mert azzal tudnánk haladni a közösben. ;)
    8-4-3-4 %-on állunk.

PalMa, vihence, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.