Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Jan 22, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Feb 7, 2025.
  1. 1

480 vote(s)
    58.9%
  2. 2

55 vote(s)
    6.7%
  3. 3

37 vote(s)
    4.5%
  4. 4

25 vote(s)
    3.1%
  5. 5

39 vote(s)
    4.8%
  6. 6

14 vote(s)
    1.7%
  7. 7

13 vote(s)
    1.6%
  8. 8

29 vote(s)
    3.6%
  9. 9

26 vote(s)
    3.2%
  10. 10

97 vote(s)
    11.9%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egyszerű matek: szint x 4750 + 75.000
    200-as szintnél: 200 x 4750 + 75000 = 1.025.000
    250-as szintnél: 250 x 4750 + 75000 = 1.262.500

2. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Ha manufaktúrát és vadaskertet teszek ki az a felröppenőknél 8db külön ólnak számít?

genka53 and -Holdfeny-. like this.
  3. Dolphin

Szia,
    az egyéni feladatoknál a jobb oldali feladatokba tudunk Pajtából beadni, ezek jutalma minden állatnál valamilyen láda.
    A dekorok megszerzéséhez a bal oldali feladatokat kell teljesíteni, ezt igyekeztem kiemelni az ismertetőben is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431251

4. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Értem én. De én akkor is csak annyit veszek ki ebből a dekorokból és a felhőkből, hogy a BP felelőtlen játékkezelésének mi isszuk meg a levét. Mert rájöttek arra, hogy annak idején amikor bevezették a 300-as szint tp igényét kissé elszámolták magukat. Főleg az eddigi dekor értékekkel kapcsolatban. Sőt nemcsak a dekornál hanem az állatoknál, fáknál vagyis gyakorlatilag mindennél. Mert mostanában egyre nagyobb értékű dekort sőt mindenből nagyobb értékűt adnak. Arra viszont nem számítanak, hogy ahova a dekort kitehetjük az a terület nem nő, igy csak folyamatosan gyűlik a raktárban a felesleges semmire sem használható dekor. És persze folyamatosan jönnek az új fák, ólak ahelyett, hogy a meglevőkkel kezdenének valamit, azokat használnák fel az eventekhez. Valahogy nem jó irányba megy ez a játék. Persze ez csak az én véleményem.

Last edited: Jan 22, 2025
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hosszú event lesz... minden bele fog férni...8)
    Köszönjük:music:

ildiko44 likes this.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nagyon sok mahjongg játék ilyen, illetve ha a keresőbe beírod, hogy Zuhatag játék, akkor ott is találsz ehhez hasonlót.

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Keress rá a neten a "zuhatag játékok" kifejezésre, vagy a Play áruházban (Microsoft Store) a "jewels" szóra. Kismillió van.

8. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia .

Erre az írásra / összesítőre vártam .
    Első event ismertető olvasásra azt gondoltam..na bumm ,kész végem van megint egy event ami kikészít . :D
    Aztán jöttél Te és megnyugodtam.
    Persze még így is húzós kis event lesz számomra , nem tudom előre mikor mit hogyan fogok tudni aratni / sokszor egy-két nappal előre , nemhogy két hétre tervezzek :D / , mindenesetre én most farmot bontok és mivel sem állatokkal sem növényekkel nem tudok nullapercezni , így most mennek ki a leghosszabb terményes ólak . /pontosítok , növényeknél a krókusz azért ott van ha esetleg kell /
    Azért ezeket rakom ki mert az állatos ólakra több bónuszom van mint a terményesekre , így lesz idejük beérni.
    Aztán majd kiderül mire lesz elég :)

Még tart a terményes ólak napja , így a leghosszabb ól is 9 órás .
    Jól számolok ??

9. -BombadilToma-

Szia!
    Ebben a szövegben a kiemelt részt nem értem. A táblázat szerint csak 30 játékért jár jutalom, és nem találtam általános, minden egyes minijátékért járó jutalmat a leírásban.
    Vagy ezt úgy kell értelmezni, hogy 60 FA-ért újra lejátszhatom a 30 minijátékot, és újra megkapom érte az összes jutalmat is?

A másik kérdésem, hogy a süti és rakéta bónuszok használata is egy lépésbe kerül-e? Mert logikusan igen, de az ismertető szövegében az van, hogy
    Nekem ez így nem egyértelmű.

10. karesz

karesz Fórumprofi

Vadaskertet 5db lehet kitenni az egész farmra, vagy minden földre 5 db-ot?

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igen8)
    Teületenként 5 rakható ki:music:

genka53 and eviii_mee like this.
  12. -BombadilToma-

Szia!
    Elvileg minden földre 5 darabot. Gyakorlatilag eddig összesen 7-7 farmos vadaskertünk és manufaktúránk lehet. Vagyis kitehetsz 5+2-t vagy 4+3-at a két területre ebből is és abból is.

13. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Ebben teljesen igazad van.

14. Dolphin

Szia,
    a kapott ismertető alapján én úgy értelmeztem, hogy a 60FA-val történő újrakezdéssel ismét megkapjuk a Mini-játékos táblázatban szereplő jutalmakat, de ennek utánajárok még egyszer. Türelmedet kérem ez ügyben.
    A Bónusz mezők használata nem minősül lépésnek, azzal nem fogy a lépések száma.
    Megértésedet köszönöm!

Kiegészítés 13:12-kor
    Jól értelmeztem, tehát ahányszor újra indítjuk 60 FA-ért a 30 Mini-játékot egy-egy állatnál, annyiszor tudjuk a Mini-játékot teljesítéséért járó jutalmakat begyűjteni. A jutalmak a táblázatokban találhatóak:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431249

15. -BombadilToma-

Köszönöm. Kiegészítettem ezzel a leírásomat.

16. kisbéka2017

kisbéka2017 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Boldog születésnapot! Számomra ez az event felejtős, kong a pajtám.

jólóbarát, Jucus1949 and ildiko44 like this.
  17. -BombadilToma-

Szia!
    A pajtából való bedobálás csak egy opció, az eventnek ez a része kihagyható. A pajtacuccért cserébe ládákat kapunk, és ennyi. Illetve ha kihagyjuk a bedobálós részt, akkor nem kapjuk meg a felhőt.

18. kabocatanya

kabocatanya Járnitanuló

Sziasztok!
    Szerintem ez jó kis kihívás lesz mindenkinek aki belekezd.

19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

És lenne még egy kérdésem. Lehet csak elkerülte a figyelmemet az ismertetőben, de én nem találtam ilyent. Hol található a haladási sáv a közösségi beadásokhoz? Ugyanis anélkül ez az egész játék olyan (a sok sok hibája mellett) mintha egy feneketlen zsákba hajigálnám be a dolgokat.

20. -BombadilToma-

Minden karakternél a feladatok ablakában ott a csík:
    A közösségi csíkot a lejátszott minijátékok viszik előre, nem a bedobált cuccok. Bedobálni nem is lehet többet, mint amennyit a feladat kér. Csak a minijáték játszható korlátlanul, azzal a 60 FA-as újrakezdéssel.

Thread Status:
Not open for further replies.