Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Jan 22, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Feb 7, 2025.
  1. 1

480 vote(s)
    58.9%
  2. 2

55 vote(s)
    6.7%
  3. 3

37 vote(s)
    4.5%
  4. 4

25 vote(s)
    3.1%
  5. 5

39 vote(s)
    4.8%
  6. 6

14 vote(s)
    1.7%
  7. 7

13 vote(s)
    1.6%
  8. 8

29 vote(s)
    3.6%
  9. 9

26 vote(s)
    3.2%
  10. 10

97 vote(s)
    11.9%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Mindent megcsináltam, ami tőlem telt...gyűlnek a sombrerók és a rumbatökök, a minijátékokat megcsináltam. Teljesen kiakadtam, hogy 60 FA-ért újra játszhatom?? Ez komoly?o_O 1x szorzót látok, de még 50 valahány százalékot....ebből soha nem lesz 4x szorzó. Lehet, hogy újra kellene gondolni ott fent? :p

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már csak ma és holnap küldözgetem a petákokat , és szombat és vasárnap játszom le .

Na , hogy állunk ? A százalékok mennyire növekednek ? Van esély bármire , vagy az ellenkezőjére ?

Ez eddig a legjobb szülinap ? Vagy benne van a legjobb 5 be ? Esetleg a TOP 10 be ? Vagy felejthetetlen lesz ?

3. tompaker

tompaker Törekvő

Szia!
    Szerintem felejthetetlen lesz;):sleepy:

4. HéricsBáró

Az jó . :inlove:

A jó történetek mindig jók . :inlove:

mini76mini and tompaker like this.
  5. tompaker

tompaker Törekvő

Event felénél vagyunk. Állás 54% - 51% -49% - 49% . Talán meg lesz 100%. Vagy még, rátesznek 3 hét hosszabbítást:D Csakis a jó szórakozás kedvért:D;):)

jucus100 and HéricsBáró like this.
  6. HéricsBáró

A 3. szint ? :inlove:

tompaker likes this.
  7. tompaker

tompaker Törekvő

Nem, csak az egyes xD

8. HéricsBáró

Akkor haladunk ? Előre ? :D:inlove:

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Hiányzik az event ismertető :(unalmas, hosszú lett ez a szülinap...én a pörgős, mozgalmasabb eventeket szeretem...

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)

Én meg azon törtem a fejemet idáig, hogy vajon hová teszem a fejlesztéseket amiket megvettem a kosárban. Kosarat a felhő miatt vettem meg, nem a fejlesztések izgattak, de már látom szükségem lesz rájuk...
    [​IMG] Aki ezt a kosarat összeállította nagyon előrelátó volt. :cry::music:

HéricsBáró and tompaker like this.
  11. tompaker

tompaker Törekvő

Háááát szó ami szó:) az event ismertető se volt rövid. Ha tudom előre,hogy ez lesz belőle el sem olvasom;):D

Kuzdern likes this.
  12. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Eventecske jobb és bal része teljesen kész. Tenyésztés és növényes minijáték is kész, sőt én is. Lelkierőt gyűjtök a többi minijáték lejátszásához, 281 zsetonom van. Jó éjszakát gazdatársak!

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Túl vagyunk az event felén (6:00), az állás 55% - 52% - 50% - 50%. Azaz a jelenlegi adatok szerint időarányosan pont jók vagyunk.

14. moric67

moric67 Törzsjátékos

event kész!minijátékok kész!további minihez aranyat nem fogok költeni.az biztos!

15. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv!
    Miért kell megvárni az event végét a megnyert de meg nem kapott dekorokkal? Ez megint valami trükk?

bindi5454 and feki13 like this.
  16. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Lassan kész az eventnövény, az utolsó 30 játékkal is ma végzek. jöhetnek a terményesek, meg a tenyésztés.
    Érdekes dolgok azért vannak: nem panasz, vagy hibabejelentés, csak mint érdekesség. A reggeli szuperek turbósítása ( most vettem észre ) nem érvényesült, csinálhattam elölről, szomszédom eltűnt az éterben, a szülinapi ajándék átvétele után nem lehet visszalépni. Ennyi hiba egyszerre fölöttébb gyanús, remélem nem most módosítják a játékot nekünk rosszabbra??!!

17. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Egyre ritkábban írok, mert egyre kevesebbet játszom! Rájöttem, hogy mennyi más egyéb hasznos szórakozást találok az életben, ami tényleg szórakoztat, mert ez az event sem szórakoztatott. Bosszantott, hogy mindig abból az elemből volt több a táblán, ami éppen nem kell és amit gyűjtenem kell annyira nem jött, hogy sokszor 10 játékból sem esett le egy db. Nem mondom, hogy nem szeretem a szerencse játékokat, de csak és kizárólag tét nélkül!
    Aztán a 15 szülinapra eljutott oda a BP, hogy tőlünk várja az ajándékot, már a rengeteg belefektetett munka sem elég.
    Összességében: a minijáték szórakoztató is lehetett volna, ha nem pontra, hanem lejátszott játékra megy. Számomra a felhő értéke nulla, mert mióta 200-ról 300-ra emelték agyatlan módon az elérhető szintet, a tapasztalat gyűjtés egyáltalán nem hoz lázba. Talán ennél rosszabb felhősort még nem is kaptunk szülinapra, persze ha egyáltalán megkapjuk, mert ugye minden ajándékért eddig hiába dolgoztunk és csak a BP tudja, hogy mit szeretne tőlünk a gyengécske javakért!

Sajnos az a gond, hogy aki eventezik azok min. 80%-a már készen van az eventtel. Szerintem innentől kezdve csak a csodára várhatunk.

18. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Jaj ugye "nagyon szép az az 1-es szorzó" a játéktábla közepén? Előreláthatóan nem is lesz magasabb. Na valahogy ennyit adok én erre a szülinapi eventre is. Sok hűhó a nagy semmiért. Már az elején nem tetszett ez az egész, elmondhatom, hogy most már, még annyira nem tetszik. Valahogy sose csiptem az ilyen unalmas, semmitmondó, ráadásul drága és másoktól függő játékot.

19. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Még lehet magasabb a szorzó, van még remény bár valóban egyre halványabb. Én még várok a tenyésztéssel, az utolsó napon kezdem el ha nem lesz addig egytápos. A minijátékokból is még csak egy kört játszottam le, néhány farmaranyos ismétlés még hátra van. Az állatos részt sem kezdtem el, holnap reggelre lesz kész a növényes rész, felszabadul a főfarm és oda is mennek az állatok. A terményessel is csak szombaton végzek mert a +1-es felhőim dekorjaim ma lettek használva és szombat reggel lesznek megint hadrafoghatók. Többen írták, hogy még csak mostanában állnak neki a kisfarmokon a minijátékoknak.

20. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Már megvan az egytápos. :)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szuper-akciós-nap.25937/#post-1432624

Thread Status:
Not open for further replies.