Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 7.2.25.
  1. 1

480 szavazat
    58.9%
  2. 2

55 szavazat
    6.7%
  3. 3

37 szavazat
    4.5%
  4. 4

25 szavazat
    3.1%
  5. 5

39 szavazat
    4.8%
  6. 6

14 szavazat
    1.7%
  7. 7

13 szavazat
    1.6%
  8. 8

29 szavazat
    3.6%
  9. 9

26 szavazat
    3.2%
  10. 10

97 szavazat
    11.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

És mennyire igazad van. Én is ezt teszem. Nyugodtan várom az event végét, és egy petákot sem áldozok erre az eventre. Annyit megtettem a közösség érdekében, hogy a kis farmjaimon is megcsináltam az eventet, bár azokon nem eventezek csak nagy hébe-hóba. Először csak a minijátékot akartam ott csinálni, hogy menjen a közösbe, de végül mindnél teljesen megcsináltam.

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sokkal többet tettél mint én:D Köszönöm:inlove:

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ez nem arról, szól, hogy mások kaparják ki a gesztenyét. Ez megint olyan megközelítés, amit sikeresen alkalmaznak a BP-nél. Tömegpszichózis. Ha nem teszed azt, amit a többség, akkor megbélyegeznek (mint ahogy most te is teszed) Van egy mondás erre: azért mert kilógsz sorból, nem biztos, hogy benned van a hiba. Elmondanám: én sem ismételtem, és ezt már az elején meg is mondtam, hogy nem fogok ismételni. De ettől még nem vagyok rossz ember. Elvégeztem az alap feladatot és pont. Engem ne manipuláljon senki, és ne akarjon azért hatni rám, mert azt ő jónak gondolja, vagy másképp gondolkodik és játszik. Mindenkinek az egyéni döntése, hogy mit enged be, és mi az amit nem.

Utoljára szerkesztett: 3.2.25
    vihence, jólóbarát, gabiszabó és 21 más kedveli ezt.
  4. Farm_Tadity_

Ó nem, nem jár érte köszönet. Tudod ez a kis farmjaimon egy kihivás volt. Kiváncsi voltam, hogy meg tudom-e teljesen csinálni, mert ott FA nincs, csp minimális (olyan 40 milla körül), munkás nincs csak pár 12 meg 3 órás bónusz, sőt egy csomó mindenből csak 1-2 db volt, pl. az állatos ólaknál, a terményes ólakból meg a legtöbbjük meg sem volt. Igy épitenem kellett meg vennem kellett. Mivel annyira ritkán csinálom őket, igy még növény sem nagyon volt. Leginkább azért vannak, mert sajnálom abbahagyni őket, igy a napi ajándékot megszerzem, a felhőket learatom meg a kitehetőket leszedem. És nagy néha pár napig csinálgatom intenzivebben, így haladgatok velük apránként..

-kaktuszable-, jucus100, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Bocsánatot kérek, de ezt én nem sértésnek szántam, ne haragudj, az életben ezt látom kint is. Mindenki maga tudja mennyit tud áldozni a farmra, én sem szoktam össze-vissza vásárolgatni, mert nem engedhetem meg magamnak.Kosarakat nagyon de nagyon ritkán veszek, munkásokat, szupertápot, és kacsa-katát szoktam venni, esetleg ha van rá egy kis pénzem titok ólakat, és titokfákat. Ezzel ki is fújt a vásárlásom, csak most gondoltam besegítek a közösbe, tévedtem, tévedni pedig emberi dolog. Még egyszer nem megbántani akartalak elnézésedet kérem.

6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Fätum! :)

Itt az igazi közösségi összefogás akkor lett volna igazán ha az elején megbeszéljük, hogy semmit de tényleg semmit nem teszünk az eventbe. Mivel ez nem kivitelezhető volt szinte mindenki végig csinálta (köztük én is). Az ami itt ment és megy a háttérben kőkeményen megingatta bennem a tisztesség határát...gáz, hogy a mindennapi életben szív az ember ezekkel a dolgokkal majd ahova kikapcsolódni jön ezt kapja. Egymás ellen ugrasztani a játékosokat, feszültséget generálni, táborokra szét szedni. Oké, hogy ez egyszemélyes játék, de a fórumok a jó közösségükről voltak híresek. Visszanéztem több eventhez volt e valaha ennyi szavazat mint most, messze menőleg több a jelenkori. Ráadásul az 1-es osztályzat eléggé komoly számokat produkál. Sajnálom, hogy ez sem fog semmit nyomni a lantba, mert ha már a farmon vagyok stílusos szeretnék maradni parasztvakítás...
    De tényleg, nyugodjon meg mindenki szépen araszolunk ;)

-kaktuszable-, vihence, jucus100 és 6 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ok, rendben. Semmi baj. Nem is feltételeztem, hogy sértésnek szántad. Voltak már nagyobb félreértések is itt a fórumon. Az írott kommunikáció mindig nehezebb, mint a verbális. Úgy, hogy szerintem lapozhatunk is :)

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sejtettem, hogy a kihívás miatt játszottál:inlove:
    Elméletben jó játék lenne nekem is... de nincs rá időbeli kapacitásom rá.:wuerg:

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  9. Farm_Tadity_

Ez nem igaz. Mindenki aki játszott, az betette azt a közösbe amit be tudott tenni, amit megengedhetett magának. Hiszen már ha megcsinálta az alapkövetelményt, az egyéni részt és mindenhol az alap 30 minijátékot, azzal már teljesitette a maga részét. És hozzáadta a maga részét a közöshöz. A baj azzal volt, hogy ilyen feltételekkel és ilyen követelésekkel nem lett volna szabad elinditani egy ilyen fontos évfordulós játékot. Rengeteg játékos ezért el sem kezdte. A BP ismételten elvetette a sulykot. És egyetlenegy játékost sem illeti meg az ilyen hozzáállás mint a tied. Ha te többet tettél bele, az a te döntésed volt, ezért ne hibáztass másokat.

Igy igaz. Jó kihivás volt, bár nagyon nehéz. És még hasznom is származott belőle, mert a kis farmjaim is gyarapodtak az ólakkal amiket végre megvettem, megépitettem. És persze a megtermelt dolgokkal is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.2.25
  10. Judit613

Judit613 Törekvő

FONTOS!
    Ezt a felhősort a Szülinapi kosár XL megvásárlásával tudjuk megszerezni

Erdekelne, hogy miert eppen e holland jatekosok elegedettsege erdekel Teged.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.2.25
    Éva0315 és Fätum kedveli ezt.
  11. Farm_Tadity_

Tudod ehhez a játékhoz két felhő volt. Az egyiket a játékkal lehet megszerezni (ha lehet) a másikat pedig az egyik kosárral lehetett megvenni.

12. nemlóverseny

nemlóverseny Utánpótlás-írogató

Én sem nagyon vagyok egy közösségi játékos, nem is csinálok semmit a közösségért, ám most a két érdek, az egyéni és a közösségi egybeesett. Nem költöttem farmaranyat, de több farmon lenyomtam összesen 32x30 mini játékot. Ennél többet már nem nagyon tudok tenni.
    Ha összejön valami plusz, az jó, ha nem, az is megteszi. Én nem ekéznék senkit, hogy potyázik vagy sem, mindenkinek a maga dolga, hogyan játszik. Nem ez lenne az egyetlen játékelem, ahol az önös cél a fontos valakinek (pl. piac).
    Mindenesetre, aki valamit hozzá akar adni a közöshöz, még most is megteheti. Aki nem szeret játszani, néhány kört az is lenyomhat, mindenféle kötelesség nélkül, az sem baj, ha nem 4x30-at. Ha párat megcsinál, ha van rá lehetősége, ideje, akarata, szándéka, az is tolja a szekeret előre.
    Egyébként az alap dekorok is, bár nem világcsúcs, de a négy annyi tp-t ad, mint 16 pocok légyfogó. Gondoltuk volna 1-2 éve?
    Szurkolok tovább, mindenkinek jó játékot és örüljünk, hogy együtt csinálhatjuk.

-kaktuszable-, fairmike, jucus100 és 7 más kedveli ezt.
  13. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Sziasztok!
    Nekem eleve a józan paraszti ésszel gondolkodva,nem kóser ez a közösségi mutató,szorzó.Én naivan azt gondoltam,hogy középen ott az 1-es szorzó ha belépek és a 4 tennivalónál a %-ok.Ez most is úgy van.Ha rámegyek bármelyik feladatra,1-es szorzó középen,a 2-es szorzón lakat mindenhol.Én úgy gondoltam,ha meg van amennyinek lenni kell,akkor úgy változik,hogy 2-es szorzó középen,a hármas szorzókon mindenhol lakat,és így tovább,és így tovább.Most úgy kellene lenni,hogy 4-es szorzó középen az 5-ös szorzókon lakat.Szóval itt valami nem kóser.Mellesleg halkan megjegyzem,hogy szerintem ha 60 ezer játékos megcsinálta az egyénit fullra,(a többivel akik csak rész feladatokat csináltak nem számolok),már késznek kell lenni és víríthatna az 5-ös szorzó!Nehezen hihető számomra,hogy nincs 60 ezer eventező játékos!

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Elég rosszul csinálták meg az eventablakot, egyáltalán nem egyértelműek azok a szorzók. De úgy működik, hogy ha egy csík eléri a 100%-ot, akkor a közös szorzó eggyel nő, és a többi csík végén is egyel nő a lelakatolt szorzó; azt jelezve, hogy ha a csík elér a végéig, az a szorzó lesz majd a közös.

Számomra viszont az a nehezen hihető, hogy van 60 ezer eventező játékos. Ha kimegyek a piacra, nem tapasztalom azt a nyüzsgést, ami több ezer játékos jelenlétét jelezné.

vihence, jólóbarát, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  15. Farm_Tadity_

A szorzó az csak a közösségi játékra vonatkozik. És úgy változik, hogy amennyiben egy állatnál eléri a 100%-ot akkor változik 2-re. Ha a másik állatnál is eléri a 100 %-ot akkor változik 3-ra, stb. Az egyéni feladatokra nincs se szorzó se csík ami jelzi a haladást. Ha az egyéni feladatokat megcsináltad ott a pipa jelenik meg és a + jel szürkévé változik. Az sajnos megtévesztő, hogy mindenhol a +2-es szorzó látható. De azért mutatja a 2-est mert még egyetlen állatnál sincs meg a 100 %. Ha eléri valamelyik akkor megváltozik és mindenhol majd a 3-as számot mutatja. Az ugyan valóban furcsa, hogy nincs 60 ezer játékos (szerintem több is van aki játszik, bár van akinek az a véleménye, hogy nem játszanak 60 ezren, mert az is tény, hogy sokan már az elején megirták, hogy nem csinálják) és ez a csavar az egészben. Mert nincs rálátásunk arra, hogy hol tart a játék. Ezzel az erővel már rég kész lehetne, de a csiknak nem sok köze van a játékhoz. Az megy, ahogyan beállitották. És akkor lesz 100 % amikor vége lesz a játéknak, (ha meglesz egyáltalán a 100 %). Mert a BP bevételt szeretne, ezért (és ez az én véleményem) a csík nem a valóságot mutatja. De arra nincs lehetőség, hogy ezt bárki is meg tudja nézni, vagy le tudja ellenőrizni. Még egyszer ismétlem ez az én véleményem.

16. Anditabandita12

Anditabandita12 Junior szaki

Teljesen véletlenül, csak ez ugrott be és azt hittem van ott mozgás a fórumon, de most néztem hogy tavaly nyár óta még a madár sem járt ott. :)
    Aztán benéztem a németekhez is, ott sokan írnak és hozzank hasonlóan "dícsérik" a szülinapi eventet. :D
    Amúgy ott azon beszélgetnek hogy a maradék felröppenők beadása emeli-e a százalékokat.
    Nekem van kb 300 mindegyikből. Arra nem elég hogy kivegyem a dekorokat, de ha a közösségi csíkba beleszámít akkor szívesen bedobom.

vihence és Judit613 kedveli ezt.
  17. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Akárhogy kattintgatok nekem nem működik a Minijáték:mad::cry:

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem lehet bedobni a maradékot. Nincs hová, ezt nem tették lehetővé. Pedig nekem is lenne pár ezer, amit hozzátehetnék a csíkhoz.

19. Farm_Tadity_

És hova adnád be? Csak azért kérdezem, mert nem lehet beadni sehova, ha készen vagy az egyéni feladatokkal. A közösségibe csak az számit be, mennyi minijátékot játszol. Azt pedig 60 FA-ért indithatod újra. De az csak a felröppenők számát növeli. A csík akkor halad csak ha minijátékot játszol. A felröppenők nincsenek rá hatással.

jólóbarát, bubafejgingo és Fätum kedveli ezt.
  20. kannap

kannap Járnitanuló

Szerintem úgy értette, hogy nincs készen, mivel azt írta, hogy "Arra nem elég hogy kivegyem a dekorokat".

Anditabandita12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.