Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Jan 22, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Feb 7, 2025.
  1. 1

480 vote(s)
    58.9%
  2. 2

55 vote(s)
    6.7%
  3. 3

37 vote(s)
    4.5%
  4. 4

25 vote(s)
    3.1%
  5. 5

39 vote(s)
    4.8%
  6. 6

14 vote(s)
    1.7%
  7. 7

13 vote(s)
    1.6%
  8. 8

29 vote(s)
    3.6%
  9. 9

26 vote(s)
    3.2%
  10. 10

97 vote(s)
    11.9%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anditabandita12

Anditabandita12 Junior szaki

Úgy értettem hogy beadnám ami van, mert nem teljesítettem az egyéni részt, arra nem elég amennyim van.
    De ha nem számít bele, akkor tárgytalan. :sleepy:

-BombadilToma- and kannap like this.
  2. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Bocs félreértettem. Abban az esetben ha teljesitesz egy egyéni feladatot akkor 5000 ponttal hozzájárulsz a közöshöz. Ez csak abban az esetben igaz, ha kész vagy azzal az egy egyéni feladattal. Legalábbis az ismertető szerint. Ha csak részben teljesited az egyéni feladatot akkor nem számit bele. Csak befejezett egyéni feladatnál adja meg. Tehát ha a kérés 750 felreppenő és te beadsz mondjuk 600 felreppenőt, akkor nem számit bele mert nem teljesitetted.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Elvileg így van, de valójában erről nincs infónk. Lehet, hogy beleszámít. Esetleg erről lehetne egy hivatalos állásfoglalást kérni?

(Azért gondolom úgy, hogy talán beleszámíthat, mert magasak a pontszámok. Egy egyéni feladat 5000 pont, egy minijáték 500 pont. Miért? Sokkal kezelhetőbb lenne a 10 és 1 pont - és persze a követelmény nem másfél milliárd lenne, csak 3 millió, arányosan. Amit így nem lehetne megoldani, az pont a részleges teljesítés. De csak találgatok.)

Last edited: Feb 3, 2025
  4. labadyne

labadyne Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Én megcsináltam egész végig ,mégis csak a 2-es szorzó van ki írva.A felhő sort se engedi kirakni nem tudom mért.88,87,86,85.van a lejátszottaknál.60 farm arany meg nem éri meg így is már 2-szer költöttem rá.

5. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az egyéni feladat részteljesítéséért pont egyáltalán nem jár.
    Ha valaki bead a 15.000 eventnövényből 14.999-et, akkor még nem kapja meg az 5000 pontot, az eventismertetőben is úgy szerepel, hogy:
    A feladat teljesítése 5.000 pontot jelent a közös feladatban.
    Megértésedet köszönöm.

6. -Sudden-

Szia.
    Minden nyeremény (kivéve a lejátszott minijátékok által adott nyeremények), ami az eventben nyerhető csak az event lezárása után kerül jóváírásra az elért közös szorzótól és az egyéni teljesített feladatoktól függően.
    Megértésedet köszönöm.

Alma1956 and Farm_Tadity_ like this.
  7. Farm_Tadity_

Én ebből gondolom, és ez elég egyértelmű. Ha a feladat nem teljesül akkor nem jár érte pont. Ha nem adja be az összes állatot, vagy az összes felreppenőt vagy amit kér, akkor a feladat nincs teljesitve. Persze lehet tévedek.
    Idézem:
    "A feladat teljesítése 5.000 pontot jelent a közös feladatban*"

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Köszönöm a válaszodat.
    Természetesen megnéztem az ismertetőt, mielőtt írtam volna. Nekem egyáltalán nem egyértelmű. A mostani moderátori válasz az volt.

9. Farm_Tadity_

Bocsánat én nem akartam vitatkozni veled. Csak értelemszerűen gondoltam. Egy feladat akkor teljesül, ha maradéktalanul minden be van adva. Ha nincs akkor a feladat nem teljesült. Elnézést.

10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszi! Másként értettem.
    Akkor ez számomra tényleg almás, mivel nem vettem kosarat, a másik meg valszeg csak annak lesz meg, aki mind a 4 részfeladatot teljesítette. Nekem eddig csak a tenyésztés van meg. A növényes meglesz, még kell egy kevés, de a másik kettőben nagyon messze járok a jótól:) Nem jönnek a röpik, pedig van 8 pannim.

Ja és ott sem FA-ért lehet megvenni, hanem jó magyar forintért!

Farm_Tadity_ likes this.
  11. -Sudden-

Szia.
    A felhőt akkor is megkapod, ha csak egy egyéni feladatot is teljesítesz, viszont az 5x közös szorzó továbbra is feltétel, ezért ha tudod, akkor - a játékosok miatt és az miatt is, hogy elérjük közösen a legmagasabb szorzót - fejezd be a többi egyéni feladatot is.
    A második felhősort csak a banki felületen tudod megvásárolni, más módon nem szerezhető be.
    Sok sikert!

Fätum and Éva0315 like this.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm. Hát nem tudom, mit olvastam azt megelőzően. Vagy mit értettem, vagy nem értettem meg. Amúgy megteszem, amit tudok, természetesen!

PalMa likes this.
  13. -Sudden-

Az event indulása előtt pár perccel volt egy kis változtatás.

Szülinapi parti felhősor 1.
    • Lezárási idő: 15:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 1.500 TP x farmszint
      • Több TP/TTP a fáknál. Bónusz: 150%. Időtartam: 00:30 óra
      • Több TP/TTP a növényekből. Bónusz: 150%. Időtartam: 00:30 óra
      • Több TP/TTP az event növényeknél. Bónusz: 150%. Időtartam: 00:30 óra
      • Több TP/TTP a jutalmazó tárgyaknál. Bónusz: 150%. Időtartam: 00:30 óra
    • Nem tematikus felhősor: 1 db 2x2, 2 db 2x1 és 3 db 1x1 méretű, tetszőleges dekor helyezhető fel rá.
    FONTOS!
    Ezt a felhősort akkor kapjuk meg, ha mind a 8 egyéni feladatot minimum egy egyéni feladatot teljesítettünk ÉS a Közös feladatban elérjük az 5x szintet minden állatnál.*

-kaktuszable- and Fätum like this.
  14. Judit613

Judit613 Törekvő

En Hollandiabol jatszom, de meg soha nem leptem be a holland forumba. Talan itt az ideje! :) VAn nagyon sok osszegyult, el nem jatszott felropim. Azokat inkabb tartogatom, hatha jol bevaltjak majd.

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

20 farmról csináltam meg eddig az állatos , faterméses és tenyészállatos részt .

A terményest egyiknél se csináltam meg , nem is fogom . Van elég neon ólam .

Elvileg 60 ezer farm kell . Ha nem lesz meg a cél , az fura lenne , hisz valaki többször csinálja meg .

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Most csináltam meg a játékot jó pár kis farmon. Főleg a növényest, hogy legalább ott érjük el a 100 %-t. Beadás előtt 90 %-n volt, most 92 %. Nem azt mondom, hogy én adtam be 2 %-t, :D de lehet, hogy esténként adnak be és meg fog lódulni. Még tudok játszani, csak meguntam. :D Majd később.
    Hajrá, hajrá.

17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem értem, hogy pont egy szülinapinál miért kell csinálni a feszkót és fenyegetni a játékosokat, hogy csak akkor kaptok meg valamit, ha ezt-meg-azt megcsináljátok. Ez így tegnapi gondolatom. És dühített, most is dühít, mert ez nem játék, ez primitív zsarolás az én szememben. Lehet megkövezni.

18. HéricsBáró

Ki és hol fenyeget ? Mert engem senki . Én csak játszom , amikor kedvem van , és azt csinálok amit akarok . xD

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Parasztvakítás:inlove::inlove::inlove:
    Széppé tetted a napom:D

tandem6 likes this.
  20. HéricsBáró

Gyerünk mindenki ! Meg tudjuk csinálni ! Kaparjuk össze minden erőnket , és ez lesz a legemlékezetesebb szülinap !

Hip hip harrá ! Hip hip harrá ! Hip hip harrá !

PalMa and vasaló57 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.